היה לי טסט היום

אוראל1988

New member
לא לסמוך על הבעות פניו של הטסטר

הייתה לי טעות הרבה יותר קלה משלך, הטסט נמשך עוד 10 דק' לאחר הטעות + חנייה (הבן זונה גרם לי לצפות סתם ועוד מ-9 בבוקר) ולבסוף- הפלא ופלא
. וכן, גם הוא היה נחמד.

costaet

New member
היתה פניה שמאלה איפה שאתה רצית לפנו

לפנות? חוץ מזה, אם הוא נגע לך בהגה אתה לא אמור לנהוג לבד. אם כמו שאתה אומר הנגיע לא הייתה במקום הוא פשוט לא היה נוגע...

recoil

New member
אתה עושה איתי התערבויות?

מזה השטויות האלה, אני מנסה להסביר לך מה קרה לידידה ואתה לא מוכן להקשיב... מה אני יגיד לך מקווה לטוב בשבילך.

A c h i l l e s

New member
מה אני אגיד לך...

אם באמת רק על זה הוא הכשיל אותה, אבל רק על זה, אז הייתה לה סיבה להגיש ערעור. אבל קשה לי להאמין שרק על זה היא נכשלה, כי אם היא כן נכשלה רק על זה, אז אולי תשאל אותה מה היה רשום לה בדף שהיא קיבלה חזרה מהטסטר?

adidas88

New member
פשש

תשמע...לא רוצה לבאס אותך אבל אני ממש לא חושבת שאתה עובר ודיי בצדק, אם הוא יכשיל אותך הוא לא יצא מניאק. להפך, אם הוא יעביר אותך אז הוא ממש ממש ממש נחמד.

Sup1

New member
איזה עירעור בראש שלך?

מה יהיה שתסע ב100 קמש בכביש מהיר אף אחד לא יהיה שם כדי להחזיק לך את ההגה תפסיק לחשוב שרק אתה צודק

shimrit171

New member
נו.....

אז תודיע לנו תשובות כשתדע, הרי בשביל זה יש לנו קומונה, מי עבר אתה או היא או שניכם??? שיהיה בהצלחה !! וגם אם לא עברת אז לא נורא.

ררדד

New member
עוד לא החלטתי עם תקווה כמו שיש לך

זה ברכה או קללה.. אני יודע שאני רק על הערה קטנטנה הייתי ישר בטוח שנכשלתי (בלי קשר שבסוף עברתי). גישה הרבה יותר בריאה זה להכין את עצמך לכשלון- ככה ההפתעות יהיו רק טובות.. בהצלחה בכל מקרה!

shimrit171

New member
תשובה למקרה 3 בקשר לאיתות

בדרך כלל שטסטר או כל מורה אחר אומר לך לפנות שמאלה או ימינה כדי מאד שתאותת למה? כדי שהמורה יבין שקיבלת את ה"פקודה" ושאתה יודע מה צריך לעשות עכשיו, איתו זה כאילו "בסדר קיבלתי את הפקודה" ועוד משהו אתה לא צריך לאותת ברגע שאתה מגיע לפניה וזאת כדי שמי שנמצא מאחוריך ידע שאתה עומד לבצע פניה ולכן עכשיו הוא יכול לתכנן עקיפה, כל הקטע זה לידע נהגים אחרים שיהיה תקשורת בין נהגית .

A c h i l l e s

New member
תודה על התגובה

אני מודע לזה שכדאי מאוד לאותת ישר אחרי שהוא אומר לי, אבל תאמיני לי שלא הייתי מאותת ברגע האחרון. פשוט הייתי איזה 150-200 מטר לפני הצומת והוא מציק וישר אחרי שהוא אומר "שמאלה ברמזור" הוא אומר תאותת שאתה פונה. כאילו זה ברור שאני יאותת, אם אתה רוצה להעיר, תעיר אחרי המעשה או ממש מטרים ספורים לפני הפנייה, אבל זה לא אומר שלא הייתי מאותת לפני כן.

shimrit171

New member
דיברת עם המורה על זה?

שיתפת אותו בתחושות שלך לגבי הטסט?

A c h i l l e s

New member
כן,

תחילה, כשהוא שמע שהוא בלם אותי הוא אמר "הלך הטסט". לאחר מכן סיפרתי לו למה הוא בלם אותי. זה לא שעשיתי טעות כלשהיא שעלולה לסכן את חיי עוברי הדרך או לא ציתתי לרמזור\תמרור, בסך הכל הייתי בטוח שהוא רוצה שאני אפנה בפנייה הבאה. בקשר לאיתותים לא ממש הזכרתי את זה, כי לא הרגשתי צורך. בכל מקרה זה ממש מעצבן שהוא דיבר אותי כל הנסיעה, פשוט שיהיה בשקט ויתן לי לעשות את מה שאני יודע. העובדה שהוא מקדים אותי ואומר לי מה לעשות נותנת לי תחושה של כישלון.

A c h i l l e s

New member
המשך

בכל אופן, בקשר לבלימה, המורה אמר שאם הוא בלם כי לא הבנתי את ההוראות זה לא אומר שנכשלתי, והטסטר צריך להחליט מה עושים.

shimrit171

New member
באיזה איזור טסטים זה היה?

תן לי לנחש ... זה היה באיזור הטסטים של חולון, כי שמה זה איזור קדה מאד וכל פניה שמה שמבקשים זה רק מבלבל עוד ועוד, כי אתה לא יודע איזה שמאלה מבקשים פה או שם זה איזור לא מומלץ ודי מסובך.

למעלה