היה לי טסט היום

A c h i l l e s

New member
כן, ../images/Emo13.gif

אבל אני לא מבין למה הוא צריך להכשיל אותנו בגלל הברקס הזה. אנחנו לא סיכנו אף אחד כשלא פנינו ולא עברנו על שום חוק או תמרור, פשוט הייתה בעיה עם הבנת ההוראות. על זה מכשילים? אם כן, חבל מאוד... בהצלחה

lilach16

New member
בדיוק !

הרי לא עשינו שוםדבר רע, לא סיכנו אף אחד (במקרה שלי גם הייתי היחידה על הכביש), לא עשינו משהו שלא נכון בתכלס.. ובכללי היה לי אחלה טסט וחבל לי להיכשל בכזה טסט.. די מבאס כל העיניין הזה, מילא היו לי עוד טעויות. מעניין מה הוא יכול לרשום בטופס..

Daemonlior

New member
אני אומר לך מה יהיה בטופס..

משהו כזה: "בלה, בלה בלה, בלה בלה בלה, בלה בלה" לא מעט טסטרים לא עושים חשבון, רושמים שם מה שבא להם, ולפעמים גם דברים שמעולם לא קרו, ואם קרו, לא כמו שתוארו בטופס.. בקיצור, אל תצפה לזה כל כך.. אתה סתם תקבל הלם ותגיד "מה דא פאק הוא רוצה?!"

lilach16

New member
צודק!

בדיוק מה שקרה בטסט הראשון.. כל הטופס מלא בזבל!! זה כזה מעצבן! שירשמו מה באמת קרה(אם בכלל), אוףףף. וסתם לידע כללי, אני בת..

recoil

New member
השורה האחרונה מסבירה הכל..

חלאס להאשים את הטסטר, יא רבאק כל נכשל מתחיל לרדת על הטסטר כמה שהוא "המציא" טעויות... אתם רק מראים כמה אתם מתוסכלים..

lilach16

New member
????????

אהה עד פה! זה שאני בת, לא אומר כלום. אני תמיד מודה אם עשיתי משהו לא טוב, ובטסט הקודם אפילו המורה שלי היה עד לזה שהטסטר הוסיף כל מיני שטויות כדי שהטופס יהיה צבעוני. תעשה לי טובה, אל תדבר שטויות, לצערי אני בטוחה במה שאני אומרת,זה מניסיון. אני לא מאשימה את הטסטרים, רק את הטסטר הקודם שהיה לי, יש לי סיבות. אם הטסטר הנוכחי יכשיל אותי, אז סבבה, אין לי מה לעשות, אני פשוט אומרת שזה לא יהיה פייר כי לא הייתה לו סיבה אמיתית.

recoil

New member
טוב בסדר

נראה לאן ההאשמות האלה יובילו אותך .... (במקום לתקן את עצמך ע"פ הטעויות שעשית)

lilach16

New member
רוצה לדעת לאן הן הובילו אותי?

לזה שעברתי את הטסט בסוף!!! בחורה או לא בחורה, בסוף אני צדקתי ועכשיו יש לי רישיון. אמרתי שאני לא סתם מדברת והנה ההוכחה, ידעתי על מה אני מדברת!

למעלה