היה לי טסט היום

A c h i l l e s

New member
היה לי טסט היום

הטסטר נראה נחמד, והעיר כל מיני הערות באמצע הטסט כדי לעזור לי ולזאת שהייתה איתי. תכל'ס נהגתי טוב ולא היו כמעט בעיות. חוץ מ: 1. הוא נגע לי בהגה פעם ואמר לי להשאיר ככה ולא להזיז אותו, למרות שבכלל לא הזזתי אותו ואמרתי לו שהרכב מיוצב ואני לא מבין מה הוא עושה, כי הוא באמת היה ככה. הוא לא אמר את זה במטרה להכשיל אותי, אלא נראה כאילו זאת הערה שלו שנועדה לעזור לי. (גם לזאתי שהייתה איתי, רק שהיא הייתה קרובה מדי למכוניות אחרות, אז הוא נגע לה בהגה כמה פעמים). 2. הוא אמר לי לפנות שמאלה, ואני חשבתי שהוא מתכוון לצומת הבאה, אז הוא בלם את האוטו לפני הפניה ואמר לי "שמאלה". תכל'ס הוא נראה נחמד, ואני לא רואה שום סיבה למה שהוא יכשיל אותי. מה הוא ירשום לי? בלמתי אותו כי הוא לא פנה שמאלה? לא הבנתי את ההוראות שלו, אז מה קרה? 3. הוא כל הזמן העיר לי ולזאת שהייתה איתי הערות לטובתנו. כנראה שהוא אוהב לדבר. כל פעם אחרי שהוא אמר "אחרי הצומת שמאלה" הוא אמר לי לאותת שאני פונה שנייה אחרי שהוא אמר את זה. מה אני צריך לאותת 100 מטר לפני? כמובן שאותתי, אבל זה שלא אותתי שנייה אחרי שהוא אמר לי זה לא אומר שלא הייתי מאותת אם הוא לא היה אומר. יש לו סיבה להכשיל על זה? אם הוא מכשיל הוא יצא ממש מניאק, כי אני לא רואה סיבה תכל'ס למה להכשיל. מה אתם אומרים?

emperor28

New member
אם הוא מכשיל הוא לא מניאק כל כך..

הוא נגע לך בהגה זה אומר שהשליטה שלך בהגה כנראה לא מספיק טובה בשבילו לא מאמין שהוא יתיחס לבלימה בגלל שלא שמעת ומותר לך וזה ממש לא קובע את כושר הנסיעה שלך.. עכשיו הכל תלוי בטסטר.. אם יראה לו שהסתכלת נהגת זהיר ואפשר לתת לך רשיון הוא יתן אם הוא יחשוב שבכל זאת עוד כדי שתקח כמה שיעורים ותעבור בטסט הבא כנראה הוא יכשיל.... נשמע אבל שהוא טסטר סבבה ככה שאני אישית מאמין שיעביר אותך

A c h i l l e s

New member
אני מקווה...

והוא נגע לי בהגה ברחוב שצריך לנסוע בו ממש בזהירות, כאשר יש מכוניות בשתי הצדדים. אני יצבתי את המכונית ואין סיכוי שהיה קורה משהו, אבל הוא פשוט העיר לי על זה ונגע בהגה, אבל בגלל זה יש להכשיל? בשביל דבר אחד קטן? זה טסט שני כבר, והנהיגה שלי הייתה טובה בטסט הזה. הוא באמת נראה אחלה טסטר, ואני מקווה שיעביר אותי.

ChilD SouL

New member
מניאק../images/Emo35.gif

עם כל הכבוד - נגיעה בהגה, בלימה, הערות מהסוג שהוא העיר - מראות שהוא אינו חושב שאת\ה מסוגל\ת לנהוג בלי תדרוך ולכן לדעתי את\ה תכשל. אבל אל תאבד\י תקווה.

A c h i l l e s

New member
שטויות

הוא העיר הערות כאלה מההתחלה, עוד ישר כשהתחלתי את הנסיעה, והעיר אותן גם לזאת שהייתה איתי, ככה שזה לא אישית בגלל הנהיגה שלי. עכשיו מה הבלימה הזאת קשורה? אני לא הבנתי טוב את מה שאמר, הייתי בטוח שצריך לפנות בפנייה הבאה שמאלה ולא בזאתי, אז זה מושא לכישלון? אם תכל'ס הנהיגה שלי הייתה טובה, למה שלא יעביר אותי? והנהיגה בהגה בכלל לא היה צורך בה ואני בטוח שהרכב היה יציב, זה שהוא חשב שהרכב יכול להיות יותר יציב זה דבר אחד, אבל מה אני אעשה? מה המילה שלי מול מילה של טסטר?

ChilD SouL

New member
אהמ...

אתה בטוח שהרכב היה יציב - הוא לא בטוח בזה. אתה הנבחן - הוא הבוחן. שאני אוסיף

A c h i l l e s

New member
בסדר אבל זה שטויות,

זה שהוא נגע לי בהגה פעם אחת ולשניה ברחוב עמוס מכוניות זה אומר שהנהיגה שלי על הפנים ואני צריך עוד שיעורים? והבלימה הזאת בגלל שלא הבנתי את ההוראות כמו שצריך, על זה מכשילים? מה הוא ירשום? בלמתי כי הוא לא הבין את ההוראות שלי?

ChilD SouL

New member
אני לא הבוחנת...

אבל כן, על נהיגה בהגה מכשילים. בכל אופן, שיהיה

רן88

New member
../images/Emo31.gif היא לא הכלילה. היא לא רשמה

שכל נגיעה בהגה=כישלון בטסט. היא רשמה שמכשילים על זה (כלומר, יש סיכוי להיכשל בגלל נגיעה בהגה) וזה בהחלט נכון.

Daemonlior

New member
סליחה..

אבל אם תקרא את הניסוח שלה, תבין את המשמעות.. אני אצטט: "על נגיעה בהגה מכשילים".. אני לא רואה פה שום כוונה ל "יש סיכוי להכשל על נגיעה", אלא יותר ל-"מכשילים" וזהו..

Marble Arch

New member
דווקא זה שהיה איתי בטסט

קיבל נגיעה בהגה (אמנם לא עבר כי נתן ז"ק באמצע כיכר אבל לא משנה) ואח"כ התחיל לנהוג נורא, הטסטר שאל אותו מה קרה והוא אמר שאין לו טעם להשתדל כי הוא ממילא נגע לו בהגה. הטסטר היה בשוק ואמר - מה, לא שמעת על אנשים שנגעו להם בהגה ובכ"ז עברו?! ותאמת, אני שמעתי על מלא!

ran 15

New member
את חבר שיל הכשילו על זה..

בטענה שהבנאדם לא יודע לראות את הדרך...

מומין1

New member
לפחות לפי דעתי

ואם זה כמו שאתה מתאר, לדעתי אתה צריך לעבור. זה שלא שמעת אותו ברגע מסוים הוא בהחלט לא עילה להכשלה |דגש| לדעתי. בקשר לנגיעה בהגה - אין לי ממש מושג כי לא הייתי נוכח, אבל לדעתי לא צריך להכשיל אותך על זה (לא נראה לי שסיכנת חיי אדם, זה נראה יותר כמו סתם קריזה של הבוחן).

Wing Chan

New member
לא רוצה לאכזב אחי, אבל

הטסטר יכול להיות הכי נחמד בעולם, אבל עם כלכך הרבה הערות, עם נגיעות, ועם ברקס - אני לא חושב שתעבור. אבל בהצלחה בכול אופן

A c h i l l e s

New member
תגובה

שמע, זה בכלל לא ככה. אנשים שומעים "ברקס" וישר הם חושבים שזה נכשל. על הברקס הזה הוא לא צריך להכשיל אותי. זה שחשבתי שהוא רוצה לפנות בפנייה הבאה או לא הבנתי אותו ולכן לא פניתי זאת לא סיבה להכשיל אותי, הרי לא סיכנתי אף אחד ובטח ובטח שלא עברתי על תמרורים או על חוקים. הנגיעה שלו הייתה סתמית, אני בטוח שהרכב היה יציב. באמת שהנסיעה הייתה טובה, אבל מה לעשות..

recoil

New member
יש לי ידידה

שלא פנתה שמאלה מתי שהטסטר אמר לה וחטפה על זה ברקס ונכשלה. תפסיק ללכת עם הראש בקיר, רוב הסיכויים שנכשל.. אל תנסה למצוא את האור בקצה המנהרה. לא נורא אחי שטויות, אם תעבור תגיד תודה ותנהנה מהרשיון... אם לא, תמיד יש טסט הבא.

A c h i l l e s

New member
תגובה

על כמה מתערבים שהיא לא נכשלה רק בגלל זה? הרי מה הטסטר ירשום לה בדף? "נבלם כי לא הבין את הוראותיי" ? זה לא מסכן אף אחד והיא לא עברה על שום חוק או תמרור.

למעלה