היה אחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה אחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה אחלה !!!!!!!! בגדנ"ע!!!!! איזה כיף !!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה הטיול הכי טוב שחוויתי בחיים!!!!! באמת באמת מי שאמר שהיה טוב באמת באמת היה טוב היה מצוין אחלה!!

בסדר

קודם כול אני אדבר בכללי החדרים נהדרים אוכל מצוין ואחלה שיעורים!!! המשמעת והלימודים היו מדהימים אני זוכר איך שפעם הראשונה כמה שחדנו מהמפקדות שלנו...ואי ואי כמה שפחדנו הן צעקו רוב הזמן הן לא צחקו אפילו לא לדקה!!! אני זוכר שכל פעם אמרה לי :" משהו מצחיק?? תוריד מיד את החיוך מהפנים!!" חחח כל יום עמדה הכיתה 2 מפלגה א, באתגר...להצחיק את המפקדת שלנו טל...אחד בכיתה שקראו לו אלון כל הזמו ניסה והיה מת מצחוק!! והיא לא צוחקת רק שומרת בלב מתה מתה להוציא את זה החוצה אך ורק ביום האחרון הצלחנו להצחיק אותה!! והסוף היום הלפני אחרון היה מדהים משהו עם "שבירת דיסתנס" משהו כזה היה מדהים!!!!! ואיך היחס שלהן אלינו השתנה היה מדהים ומרגש!!! אני הייתי מת לחזור שנה הבאה אבל אני לא במגמת ערבית..:(

«Pink Girl»

New member
איפה היית בגדנ"ע?

בחוף הירוק? :] ומי היו המפקדים? שמחת שנהנת
באמת חוויה מדהימה..

תודה...

באמת באמת היה כיף .....היינו בנורדיה תחת המ"פ נטלי ...היינו עם בית ספר ריאלי ועפולה אני מת לספר לחברים שלי שלא באו לטיול מה הם הפסידו

דללה

New member
כיך לשמוע שנהנית ../images/Emo13.gif

מזכירלי את עצמי כשחזרתי... השבירת דיסטאנס.. החברה האלה יודעים מה לעשות כדי למשוך את כולם למגמת ערבית, אה?

כן!!

עכשיו אני מת ללכת שנה הבאה רק שאני לא בחרתי במגמת ערבית בגלל שהשנה הגבילו אותנו אך ורק ב 2 מגמות ובחרתי בביולוגויה ובכימיה :_( רציתי לבחור בערבית

בגלל...

בגלל שאני לומד עם המגמה וחברים שלי גם כן לא בחרו במגמה ויצאו וגם בגלל שלא הרבה בחרו במגמה ויש עומס על כיתה שלא מגמה אז עשו שיעורי אשכול שזה למגמה ושיעורי ערבית שזה לכולם....כמו בביולוגיה שיעור מגמה ושיעור מדעי החיים

כל הביולוגים האלה../images/Emo3.gif כימיה-ערבית

שליטה!
אצלי במשפחה כל מי שלמד ערבית לקח גם כימיה

חחח...גם אני לומדת ערבית וכימיה...

אחותי דווקא לקחה ערבית וביולוגיה...דפקתי את הרצף המשפחתי...

למעלה