גם אני עושה כימיה-ערבית...
מ מגדל העופות New member 24/11/06 #22 רק אם... אם היה אצלנו אפשרי לקחת כימיה ערבית לא הייתי מוותר אבל אי אפשר..
מ מגדל העופות New member 25/11/06 #26 אני אוהב לצחוק.. אני אוהב לצחוק על חברים שלי כאשר יש להם מבחן ב פיזיקה...כי הם כול הזמן לחוצים ומתחילים לפענח את מצב הרוח של המורה והאם המורה רגוע...חחחחחח אתמול היה מבחן בפיזיקה לכיתות י"א וכאשר כננסתי לכיתה שלהם ראיתי שכולם כאלו מבואסים....איזה באסה להם..
אני אוהב לצחוק.. אני אוהב לצחוק על חברים שלי כאשר יש להם מבחן ב פיזיקה...כי הם כול הזמן לחוצים ומתחילים לפענח את מצב הרוח של המורה והאם המורה רגוע...חחחחחח אתמול היה מבחן בפיזיקה לכיתות י"א וכאשר כננסתי לכיתה שלהם ראיתי שכולם כאלו מבואסים....איזה באסה להם..
ה המלאכית בלבן New member 27/11/06 #29 ../images/Emo3.gif מורים לפיזיקה ממש מוזרים אני חייבת לציין. אצלנו בבית הספר יש מורה אחד לפיזיקה, שהוא מדען מתוסכל... לדעתי הוא ממש כמו רובין וויליאמס בפרופסור המפוזר
../images/Emo3.gif מורים לפיזיקה ממש מוזרים אני חייבת לציין. אצלנו בבית הספר יש מורה אחד לפיזיקה, שהוא מדען מתוסכל... לדעתי הוא ממש כמו רובין וויליאמס בפרופסור המפוזר
צ צטלע New member 27/11/06 #31 חחח ../images/Emo6.gif הכל תלוי במורה. שנה שעברה הייתה לי מורה כזו גרועה, ובכל זאת בחרתי מוגבר פיזיקה, והשנה יש לי את המורה הכי טובה בעולם, ותכלס היא עושה את זה ממש טוב!
חחח ../images/Emo6.gif הכל תלוי במורה. שנה שעברה הייתה לי מורה כזו גרועה, ובכל זאת בחרתי מוגבר פיזיקה, והשנה יש לי את המורה הכי טובה בעולם, ותכלס היא עושה את זה ממש טוב!
ד דללה New member 26/11/06 #28 פיזיקה ../images/Emo99.gif סיימתי עם 84.. טוב נו.. לא חוכמה.. היה לי את המורה הכי יפה בעולםםםםם אבל אני לא מתגעגעת לזה.. ממש לא אני מסתפקת עם ה5 יחידות ערבית וזהו
פיזיקה ../images/Emo99.gif סיימתי עם 84.. טוב נו.. לא חוכמה.. היה לי את המורה הכי יפה בעולםםםםם אבל אני לא מתגעגעת לזה.. ממש לא אני מסתפקת עם ה5 יחידות ערבית וזהו
N Neurotransmitter New member 29/11/06 #33 אני מחשבים-כימיה-ערבית../images/Emo6.gif לא קשורה אבל זה היה משעשע לראות שיש עוד כימיה-ערבית