הידעתם

dollzy

New member
הגעת למסכנה שאני יכולה לבכות שעות

ממשהו שולי אהמפרק10עונה8אהמ אהה.. ואני מאוהבת בנעם..

חח אממ אוקי אז ככה../images/Emo3.gif

- שאני במצבי לחץ אני פיתאום מתחילה לדבר הכי מהר שאפשר ואני מתחילה למלמל[נעם עדה לכך
] - רוב הפעמים אני מצחיקה את עצמי לבד XD יעני אומרת משו שרק אני צוחקת ממנו ואף אחד לא מבין אותו
- יש פעמים שאני מדברת עם עצמי
, כמו יהום בשיעור אנגלית XD - יש פעמים שאם סתם נגיד שואלים אותי שאלה, או שאני שרה למישו, או שאני קוראת בכיתה משו.. אז אני מתחילה להיות אדומה רצח! וכול החברות שלי אומרות לי מה את אדומה.. וזה קרה לי המווון פעמים בתקופה האחרונה! - לפעמים כשאני מתרגשת או מדברת עם אדם יקר לי אני מתחילה להתרגש יותר מידי ועולה לי חום..[כמו היום
] - יש לי זכרון טוב. למשל תביאו לי אדם ואני אוכל לזכור את הכרתי אותו.. ודבר יחידי אחרון:
אני אוהבת את דון!
וברצוני להגיד תודה למישי כ"כ מיוחד הלוא היא... נעעעעם שלנוו
תוודה רבה על הכל! אני פשוט אוהבת אותך

נעמקה19

New member
אני דומה לך ביותר מדי דברים ../images/Emo12.gif

1. אני לעומתך, מתחילה לגמגם כשאני מתרגשת
2. גם אני מצחיקה את עצמי XD 3. אני אף פעם לא מדברת לעצמי :| 4. גם לי זה קורה!!!!!!!!!!!!!!1111111 אומייגד!!!!! חשבתי שאני היחידה ככה! ואין לי מושג למה זה קורה! כי תכלס אני בכלל לא מתרגשת או נבוכה או משהו! ואני נהיית אדומה
איך אני שמחה שיש עוד מישהו בעולם כזה XD 5. אני לא XD 6. גם לי יש זיכרון ממש טוב
ודבר יחידי ואחרון:
אני אוהבת את אדית!
וברצוני להגיד תודה למישי כ"כ מיוחדת הלו היא... אורטלללללללללללללללל!!!!!!!111111
כפרעליה
תודה ל-ך על הכל! אני מתה עלייך

נירושית

New member
טוב אממ...סודותיי האפלים ביותרררר

1.בכיתה ג' עברתי שני מבחנים שמצאו שאני מחוננת...ההורים שלי אמרו שהם לא הופתעו אבל אני לא הבנתי מאיפה זה בא לי... 2.בגן גרמתי לאיזשהו ילד זעזוע מוח...כי הוא שבר לחברה שלי את היד...[עבר לי]
3.יש לי פשוט זיכרון מדהים...חיחיחי...בלי להשוויץ..בייחוד בלהתאים שמות לפרצופים. 4.מכיתה ב' בערך אני כותבת שירים...זה המוצא האחרון
ומלחינה אותם בעצמי....אומנם בלי תווים...אבל עם מוזיקה...אמרו לי שאני צריכה לעשות מזה מקצועעע
5.אני פשוט מציירת צ24 שעות ביממה...אפילו עכשיו אני מציירת
6. וואי כרגע אני מחברת הכל ואני הרבה יותר מדי דומה לאח שלייי..בן 25... 7.לאח שלי יש תאום...והוא נולד עם מום...כאילו הוא נכה ולא יכול לדבר..לא יודעים אם הוא רואה משהו...ואם הוא שומע משהו...בקיצור עכשיעו הוא במן פנימיה לילדים כמוהו.ליד חיפה...ואני נוסעת לבקר אותו כל שבועע.. 8.לפעמים בחלום מופיעות לי כל מני תמונות וקטעים כאלה ולמחרת או כמה ימים אחרי זה-הם קורים!!!!!!=>>זה משו אדיר...למרות שלא תמיד-למשל-כשדודה שלי נםפטרה...בבוקר אמא שלי באה להגיד לי ואני כבר ידיעתי...ואמרתי לה "נכון חנה נפטרה" עוד לפני שהיא הספיקה להגיד לי משהו... חיחיחיי...ששש....לא לגלו לאף אחדד

o r t a l13

New member
אה..../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

שלחתי אתמול אבל זה לא נשלח.. טוב.. זכיתי מקום שני בתחרות קרטינג בשפיים
אני חולה על מלך האריות, ישלי עדיין את הקלטת אני כמעט כל יום רואה.. טוב לא צריך להגזים.. אבל אני רואה

Super Chuly

New member
אכן ../images/Emo99.gif

בדיוק הורדתי את הגרסה האנגלית...
אבל אין על המדובבת: "אגוזים של קוקוס מן העץ קטפתי, טם טם טם, הנה הם עומדים פה בשורה, בום בום בום... יש קטנים, יש גדולים, אפילו יותר מהראש! ליהי :)

נעמקה19

New member
אני מתה על הקוף!../images/Emo99.gif

אטסטסנה אוטבננה! טם טדאדם טדדם טדדם! אני הכי אוהבת שהוא מקבל את הפרווה של סימבה ואז הוא מתרגש.. "הוא חי! הוא חי!
"

XD

אני הייתי ממש פנאטית של סימבה שהייתי קטנהXD חשבתי שהוא ממש מושלםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וקשה היה לי לקבל את זה שהוא מצויר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני..

אוקיי.. - יש לי זיכרון ממש טוב בשמות
-כשהייתי קטנה (כיתוב א'-ג') הייתי ממש ממש פאקצה, אבל בכיתה ג' במיוחד, אם מישהו זוכר את ההודעה הראשונה שלי פה - הוא יודע שהיא ממש פאקצית. -לדעתי אנשום רע בלהיות פאקצ\ה -אני אוהבת את המילים (מילים?): טרללי, טרולולולו.. -ואחרון, טוב, חלקייכם יודעים את זה (נעם, שירוני), קוראים לי יסמין, את זה אתם יודעים, אבל כולם קוראים לי jj אז ככה: קוראים לי יסמין באמת, אבל אבא שלי רצה לזכור את אמא שלו יהודית, (judit) והכל נעשה באנגלית jasmin judit הם חיברו את 2 האותיות הראשונות ויצא j.j אני מצטערת שלא סיפרתי לכם עד עעכשיו..אבל.. והאהא..המפ. אני מבקשת
תקראו לי יסמין
כי זה השם שלי..וכל החברות שלי (לא מהפורום) קוראות לי ג'ייג'יי אבל אני מבקשת - תיקראו לי יסמין.

ShIr LoVe RoNi

New member
המפ..אין לי סודות אפלים../images/Emo11.gif

חח סתם בטוח שיש איזה משהו.. אני כבר אמצא!!

למעלה