הידעתם

DoRiNuS sMiNiA

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

בכל אחד מסתתר סוד אפל
תכונה משונה. יכולות לא רגילות. משהו מוזר שקרה לכם. ומשהו מיוחד. אז זה הזמן לשתף אותנו במשהו עליכם,פיסת מידע הזויה מאוד!

DoRiNuS sMiNiA

New member
טוב אני אתחיל|מתלהבת!|../images/Emo6.gif

שנולדתי קראו לי דורית
אחרי שבוע שינו לי את השם

נעמקה19

New member
אמא שלי רצתה לקרוא לי אבישג O_O

וכשנולדתי קראו לי עדי לכמה זמן, עד שאמא שלי החליטה על נעם
. (אגב, רוחלה פעם קראה לדגנית דורית
)

DoRiNuS sMiNiA

New member
פששש...יש לך הרבה דמות../images/Emo6.gif

זה מגניב
וזה מגניבוליישונל
שקראו לדגנית דורית

ועוד משהו שבא לי להשוויץ בו../images/Emo8.gif

1.אני הולכת לכיתת מחוננים!!!!!!! טולולולו!!!!!!!!!!!!!! NO MOER LILIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טרהללהלהלה!!!!!!! אני רשומה כבר לליאו בק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני צריכה את האייקונים של המסנג'ר
2.אמא שלי עשתה ב4-5 שנים האחרונות תזה... והעבודה שלה התקבלה לכנס בינלאומי
מתוך 6000 עבודות התקבלו 200
3. אם מישהו קורא את זה בתור השווצה אז פשוט שלא יקרא את זה ככה!
אני פשוט נורא שמחה עם הדברים האלו.... בכל זאת.... לא כל יום אתה מגלה שעוד חודשיים לא תצטרך לראות את המורה המגעילה שלך יותר... בחיים! טרולולולו(תדמיינו שיש פה את האייקון של הכדור הקופץ)

נעמקה19

New member
--- (האייקון של הכדור הקופץ)

----------------------------------- יואו איך אני מאושרת בשבילך ---!

נעמקה19

New member
שירשור מעניין ../images/Emo8.gif

אבל אני לא יודעת ממש מה לכתוב... אני צוחקת בטירוף כשמשהו באמת מצחיק אותי, עד שאני נחנקת
. כשאני בהלם, אני מסוגלת לבכות. כשאני עצובה מסרטים אני מסוגלת לבכות. כשאני צוחקת אני בוכה. כשאני שומעת שיר עצוב אני בוכה. כשאני עצובה אני בוכה. כשאני מתרגזת אני בוכה. ובכל זאת אני לא ילדה רגישה. מוזר, לא?
אממממ... אני ילדה בהחלט אובססיבית להרבה מאד דברים. בחיים לא ראיתי מישהו יודע אובססיבי ממני. אני זוכרת כמעט כל לילה מה חלמתי. ואמ, זהו. אין לי משהו מיוחד או משהו
. כשאני אזכר אני אספר לכם D:

די חדשה, לא ממש מיוחד אבל..../images/Emo222.gif

1. יש לי כישרון מעולה באופרה וברמה הגבוהה בלי להשוויץ.. 2. רחוקת משפחה שלי היא זמן אופרה. 3. יש לי כישרון מיוחד לכתיבת שירים.

תורי!!

בכיתה ד', עדיין ממש לא ברור לי ולהרבה אנשים שמכירים אותי, אבחנו אותי כמחוננת! עשיתי איזה מבחן, חצי מהשאלות ניחשתי, ועברתי! זה מה שנקרא פוקסיונרית...

גם אותי בחרו למבחן למחוננים../images/Emo222.gif

אבל לא עברתי וכולם לא עברו חוץ מילד אחד אבל הוא וויתר.. אמרו לי שזה ממש חרא בצפר..

למעלה