הידעתם

אממ... שלי../images/Emo210.gif

אני בוכה בסרטים (מרגשים!),אפילו עם זה סרט מצוייר. ואני בוכה גם משירים שיש להם מסרים ממש עמוקים, ומשירים מרגשים. שאני עושה משהו רע למישהו, אפילו עם זה סתם מכה קטנה ואני רואה שזה כאב לו או שהוא סובל, אני ישר מקבלת רגשות אשמה ומתחילה להתנצל בלי סוף. אממ... לפעמים יש לי זיכרון ממש טוב, ואני זוכרת המון פרטים (אפילו אם הם ממש קטנים) ולפעמים אני ממש אטומה ולא זוכרת כלום
. והיחידים שההיתי מעריצה פאנטית שלהם היו "המורדים". אספתי קלפים, קניתי עיתונים רק בשביל הכתבה שהיתה עליהם,היו לי מלא פוסטרים, קניתי את הדיסקים ועד היום יש לי קלסר ענק עם מלאמלא תמונות וכתבות שלהם (שאותו אני מתכוונת לשמור כדי להראות לילדים שיהיו לי [בעזרת השם], את מי אמא שלהם העריצה שהיא היתה קטנה
). ומאז אני כבר לא מעריצה של אף אחד,למדתי להעריך ולא להעריץ. זהו
אם אני אזכר בעוד משהו אני ארשום.

סינטטית

New member
חחחחחח

לגבי המורדים, הייתי אותו דבר עם "בובה פראית" בזמנו... חחחח, עדיין יש לי קלסר, הוא אצל חברה שלי והיינו ביחד, והאמת? שיישאר אצלה!
זה היה עד כדי כך שצילמתי כמעט מכל פרק בטלויזיה במחשב והדפסתי!!! חחחחחח (טוב נו, אם גפן פתאום יופיע באיזה סדרה זה יהיה אותו דבר! חח, סתם! לא, כאילו אולי מידיפ עם אני אצלם... אבל עכשיו שהם מופיעים אני כן מצלמת כי הם לא מופיעים כזה מלא.. אבל..טוב, למה אני צריכה לחפור על כל דבר?!?!)

KiShKooSh

New member
גם אני בכיתי בבמבי../images/Emo7.gif

איך אפשר שלא? ואמא שלי סיפרה לי שהייתי קטנה פחדתי בהצגה של הפוואר רינג'רס ומסתבר גם שהייתי ילדה היה לי טעם טוב כי הפאוור רינג'רס זה דבר דבילי למדי

../images/Emo2.gif נזכרתי בעוד משהו!../images/Emo210.gif

לפעמים אני מדברת ממשממשממשממש מהר! ואני בכלל לא שמה לב לזה
אמא שלי תמיד אומרת לי: "תרגעי, קחי נשימה ודברי יותר לאט. את מדברת ממש אוטוסטרדה!"

אני גונבת לנעם... חיחיחי

"טוב אבנר, דבר אוטוסטרדה, בלי דימויים תגיע לפואנטה, מה שמת בתוך האל אס אר??!"

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וגמאני מדברת מהר לפעמים, וההורים שלי מעירים לי O:

למעלה