הידעתם

Rioter

New member
../images/Emo11.gif הסוד האפל ביותר שלי.

אני הרגתי את דמבלדור. סתם >< יש לי מחטופוביה נוראית. בחיי. אני לא עשיתי בדיקות דם מאז גיל 6 (כיתה א'). אני פשוט לא מסוגלת. ואז, נוצר מצב שאין לי חורים לעגילים בכלל. ואפילו לא באוזניים, אלו שלכולן יש. אני גם נגד פירסינגים באופן כללי, כי אני חושבת שזה לא יפה. המראה הטבעי הכי יפה לכולם

../images/Emo2.gif גם לי אין בכלל חורים...

לא באוזניים ולא בשום מקום. וגמאני חושבת שפירסינגים זה ממש לא יפה... זה דוחה

שלי..

אוווו.... כשיש לי תקופה ממש עמוסה נגיד במבחנים אז אני בוכה רק בשביל לשחרר את העומס והמתח אני נלחצת נורא בקלות (חוץ מבמבחנים למזלי..)

נירושית

New member
בול כמוניייי

את נלחצת כזה מכל דבר קטן...[לא הכי קטן אבל וואט אבר...] ומתחילה לבכות כאילו כדי להשתחרר מהלחץ??? [ולא תמיד זה עוזר נכון??חיחיחי...

DoRiNuS sMiNiA

New member
עוד משהו...

מטוס! אין,אני הכי מוגזמת בפחד שלי. כשמישהו קרוב אליי בחו"ל אני פשוט בוכה. אני בחיים לא עולה על מטוס! נראה לי,אני מהאנשים שצריכים כדורים בשביל לעלות על מטוס.

j u l i a 1 3

New member
אוקיי

כשהייתי קטנה הייתי ממש מתאימה את הבגדים שלי. לא הסכמתי ללכת לגן עד שהתחתונים מתאימים לגרביים והחצאית לגומיה ובקיצור הכל להכל

j u l i a 1 3

New member
ואני תמיד זוכה בכל מיני שטויות

מערוץ הילדים! בשנה האחרונה זכיתי ב: משחק מחשב, משחק קופסא, כובע, קלפים של השמיניה, תיק של השמיניה, דיסק וגם בדומינו ראלי ויומן של השמיניה בעיר ערוץ הילדים.

B o N u s

New member
זכיתי במקום ראשון בתחרות

בפורום האלופה וזכיתי במקום שני בתחרות תחפושות בפורום סדרות מצויירות. אני עצמי מעריץ ענק של המומינים. יש לי אתר שלהם. אני מנהל בלוג ענק.. אם ניפגש אני אדגים על אחד מכם את משמעות הבלוג [אם תרצו כמובן, וזה לא משהו מסוכן].. אממ.. אני ראשל"צי
סתם.. אין לי מה להוסיף

Rioter

New member
דולזי לא ראשל"צית ../images/Emo2.gif

אני ראשל"צית >> (ואני לא דולזי
)

למעלה