היא (הם) מעצבנת אותי.

אני מודעת לזה שאת מצפה שאספר

משהו רע וזה יעשה לך טוב

אבל מה עשות שחמותי אישה משכילה,חמה,בעלת חיים משל עצמה ולכן לא צריכה לחיות את חייה דרכינו ואי לכך אין לנו איתה שום עימותים
מעבר לזה,היא זו שדחפה את בעלי להציע נישואים
האהבה ביני לבינה היתה ממבט ראשון
יש לה בעל אוהב ככה שהיא גם לא צריכה את בלי כשמשענת
מצטערת

באמת,אני מרגישה שאני חווה לך התנצלות
אם ישרפו לה הממולאים בשבת מבטיחה לדווח

זה דווקא מאד משמח מה שכתבת

ואני מקווה שהממולאים לא ישרפו, את יודעת מה זה לנקות סיר שנשרף? סיוט! עזבי, במקום זה, שתתן מתכון, יותר שווה. אני מוכנה לתת בתמורה מתכון לפלפלים ממולאים בגבינות, מימי צמחונותי העליזים.

תתחילי את נישמע טעים

אגב,אם היית רואה את התחקיר אתמול בקולבוטק היית חוזרת מהר מאו לימי הצמחונות שלך

כן, שמעתי על זה

אבל לא הייתי זקוקה לזה, ידעתי קודם...
הבעיה היא, שהגוף שלי לא הגיב טוב לנסיונות, אז אנחנו לוקחים עוד קצת זמן. מקבלת ברזל בכדורים יומיים, ו B12 בזריקות חודשיות, ונקווה שכשאתאזן טיפה, אוכל לחזור לצמחונות שלי. בינתיים, אוכלת פה בשר חופש שדורג בדירוג הכי גבוה, כלומר: חי לא בלולים ולא ברפתות, אלא בשטח; לא מפומפם בתרופות; מומת מהר; מקבל רק מזון אורגני ושכחתי מה עוד.

בבקשה, מתכון:

פלפלים ממולאים בגבינה ואורז / רותי קינן

חומרים (8 מנות)
8 פלפלים בינוניים בצבעים שונים או 16-20 פלפלים גמדיים מאורכים
1/2 כוס אורז
מלח
150 גרם גבינה בולגרית או פטה
1 גביע (250 גרם) גבינת אורדה או ריקוטה
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
2 ביצים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
קורט פלפל
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס). מסירים מהפלפלים את הראשים, מוציאים את הגרעינים ושוטפים היטב. אם משתמשים בפלפלים גמדיים, מסירים מכל אחד פרוסה אורכית (כך שתיווצר מעין "סירה").
2. מבשלים את האורז ב ¾ כוס מים רותחים ומעט מלח, עד שכל המים נספגים והאורז מתרכך חלקית.
3. מעבירים את האורז לקערה, מוסיפים את הגבינה הבולגרית, האורדה, חצי מכמות הקשקבל, הביצים, הפטרוזיליה, הנענע והפלפל, ומערבבים היטב.
4. ממלאים את הפלפלים בתערובת ומעמידים אותם בתבנית עמוקה או בכלי חסין חום. זורים את שארית הקשקבל על המלית. יוצקים ½ כוס מים רותחים מעורבים בשמן זית ואופים כ - 40 דקות לפלפלים גדולים או 30 דקות לפלפלים קטנים (או עד שהפלפלים רכים והמלית יציבה).
5. מגישים פושר או קר.

בתיאבון!

וולקאם

לי היה ממש טעים, על בלוטות הטעם שלך, אני לא לוקחת אחריות.
בכל נושא אחר בערך אנחנו חלוקות, אז אולי המתכון יתן תקווה

אני לא נכנסת לסיבות

של מה שכתבת פה, זו לא היתה המטרה (כי בהחלט אפשר לפרט הרבה מאוד על עצמך גם בלי לחשוף איפה אתה גר או איך קוראים לך בחיי היומיום), אלא, בכובשי לרגע את הכובע הכחול, מבקשת לא ללחוץ על אף אחד לחשוף פרטים מזהים אודות עצמו.
(בהמשך לסוגריים מעלה, כן הגיוני לכתוב שיש פרטים אישיים שלא צריך לחשוף ויש פרטים כמו מספר ילדים, יחסים עם המשפחה , אנקדוטות וכו שלגטימי לבקש לשתף אחרת נעשה מה שאמרת - ניגוח במי שכן מסכים להחשף תוך הסתתרות)

ונ.ב.

יש לי דעות שפופולריות פה, וכאלה שלא.
ועוד אחד: היום אני, מחר אתה, קיבל משנה תוקף לאור הפסיקה האחרונה בפולין.

למעלה