הטרדות מיניות

מין נשים וגברים......

למזלי לא נפלתי למשהו רציני בהטרדה מינית. אבל תמיד יש. דוקא עכשיו שאני הרבה שנים עם אותו בנזוג, הבנתי את הקושי שבין נשים וגברים במין. הם חושבים על זה המון. פשוט רוב הזמן..... ואנחנו? אני בכל אופן מעט מאוד בשנים האחרונות. אבל גם כשהייתי צעירה והיו לי פרשיות. לא דוקא הסקס עצמו משך. יש חוסר התאמה עצוב בין נשים וגברים..... נראה לי שאנחנו בעצם רוצות סקס בשביל להשיג ילדים. אחר כך זה לא מעניין... אולי אני מגזימה. ואני באמת צריכה לדבר רק בשם עצמי. תקראו את הספר מעגל נשים. מומלץ!!!!!!

מממאיה35

New member
יש לי את הספר הזה...

מחכה לי בערמה

כל כך עצוב לי על הנשיא.....

אני עצובה שזה בכלל קורה אם זה נכון. זה מערער לי אמון בגברים . רובם חלשים כל כך באיזור הנמוך שלהם.....
אתם יודעות למה? כי הם יצאו מהרחם וכל החיים שלהם עסוקים בלחזור לשם......

המונשרי

New member
באמת מסכן כבודו

אצתי רצתי להביא תמונה שתמחיש את דבריך... מקווה שהצלחתי כל הזכויות שמורות ל"בועות" אשה יקרה מפז.

שירה1973

New member
איזו תמונה נהדרת !! ../images/Emo6.gif

והיא אכן אישה נפלאה, גיליתי במקרה את הבלוג שלה לפני כמה ימים ומיד הוספתי אותו למומלצים שלי.

מממאיה35

New member
למה הוא המסכן ../images/Emo35.gif

ולמה עצוב לך עליו? לא ממש הבנתי.. תסבירי? אם עשה מה שעשה, אז צריך לגנות אותו, וצריך להוקיע אותו, וצריך שיהיה עצוב על מי שהוטרדה על ידו. אין לי כ"כ מילים, לא יודעת מה קרה לי היום..

המונשרי

New member
זה נאמר על דרך האירוניה כמובן.

ברור שהנשיא אינו מסכן. זה פשוט הניגוד המשווע בין מעמדו הרם - הדורש להתייחס אליו בכבוד. לבין מעשיו הנלוזים...

למעלה