הטרדות מיניות

המונשרי

New member
הטרדות מיניות

לאחרונה לא עובר לו יום מבלי שנשמע על איזו פרשית הטרדה מינית חדשה שנחשפת. - כבוד הנשיא קצב. - שר המשפטים חיים רמון. - השחקן זאביק רווח. ( שלא להזכיר את איציק מרדכי וחנן גולדבלט). ואני שואלת מה נותן לגיטימציה לגברים בגיל העמידה לחשוב שנשים צעירות ( במקרים רבים חיילות הצעירות מבנותיהן) תחשוקנה בהם? מאיפה הביטחון הזה שלהם ש"הענין" יעבור בשקט? האם גם לכן קרה שהוטרדתן בעבר?

שירה1973

New member
וואו ! הקדמת אותי

התכוונתי לכתוב על זה רשומה היום בבלוג, כי הנושא הציק לי אתמול. בינתיים זה ממתין.... כן, קרה לי ועוד איך. אני צריכה קצת לארגן את המחשבות שלי, ואז אשמח אם תקראי אותן.

המונשרי

New member
מצפה לזה ../images/Emo45.gif

יען כי יצא לי לקרא "אותך" בעבר. אוהבת את שפתך המושחזת ( בטוחה שיהיו "מטעמים").

א י ו ש י

New member
כן וכבר הזכרתי זאת בעבר../images/Emo10.gif

הייתי בת 13 ילדה תמימה הוא היה שכן של הוריי מאוד מבוגר (איך אמרת גיל העמידה) מעריצה את כל מי שעשתה עם זה משהו עד היום אני יכולה להתלונן, אני יכולה לעשות משהו לפני התישנות ואני לא עושה כלום חיה עם הכאב שנים אין לי כוחות נפש להתמודד עם כל המשפטים הללו
זהו.....האמת עושה לי רע לדבר על זה, אפילו שעברו שנים ואני מספרת את זה כסיפור על ועדין כאילו היום
..... שירקבו בכלא!

המונשרי

New member
איושי,

כשקראתי את דבריך - דבר ראשון שעלה לי לראש זה השיתוק שאוחז בבנות ( גיל 13!!). איך אפשר להגיב לאדם מבוגר? ההלם , אלמנט ההפתעה , חוסר ההתמצאות בעולם המבוגרים - שעליהם אנו אמורים לסמוך. ואני מסכימה מאד עם מה שכתבת בהמשך לגבי גיוס הכוחות הנפשיים שהעניין הזה דורש .( לחזור ולהתבוסס בגועל הזה בשנית ). מצד שני , אי אפשר להשאיר זאת כך..שנשים נוספות תסבולנה בהמשך.

א י ו ש י

New member
לצערי ,זה ישאר כך, לפחות איתו../images/Emo10.gif

וכמו שכתבתי אין לי כוחות ,לא היו וכנראה לא יהיה מעריצה את מי שכן!!!! מאחלת לו שאלוהים ישלם לו על מה שעשה גיל 13, גיל ככ תמים ובדיוק כמו שתארת! החרא הזה המשיך להפחיד אותו ולהגיע לסיפוקו עד גיל 15 באופן יומיומי (נאלצתי לספקו ללא מין מלא, רק שאני אענג אותו) איים על חיי שאם אספר יהרוג אותי ויתאבד (היתה לו סכין ענקית במטבח ואני האמנתי שאמות אם אספר) בגיל 15 שברתי את קשר השתיקה הוא עשה לי את המוות ניסיתי להתאבד.... לא הצלחתי, אני פה, חיה נושמת ואוהבת את החיים אבל אין לי כוחות לחזור לעבר האפל הזה ולהתעמת, פשוט אין

שירה1973

New member
איה מתוקה ויקרה כל כך

הדברים שכתבת מהדהדים אצלי עמוק עמוק. לא יכולה להיכנס לזה (לא רוצה לחשוף אנשים אחרים) אבל מספיק אם אומר שזה מוכר מאד, מוכר מדי. יותר מתמיד עכשיו אני עומדת מאחורי מה שכתבתי לך הבוקר, עצם הניצחון שלך על חלאת המין האנושי הזה הוא בכך שאת כאן, שאת נהנית מהחיים, שאת חווה אותם במלואם כ ו ל ל הנאות הגוף והמין והמיניות שלך. הלא כל כך בקלות יכולת לקשר את המין כולו לחוויה מלוכלכת ואלימה וקשה ופשוט להרחיק ממך את כל האספקט הזה של החיים, וכמה חבל זה יכול היה להיות יקירה. אני מחבקת אותך ומסירה בפנייך את הכובע על האומץ המדהים שלך, אף פעם אל תשכחי כמה את אמיצה וזכרי לטפוח לעצמך על השכם כי בהחלט מגיע לך. חיבוק גדול מתוקה.

א י ו ש י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קוראת , בוכה, שוב קוראת, שוב בוכה
מחבקת אותך חזק
תודה יקירה

שירה1973

New member
מתוקה יש לי רושם שאת מלקה את עצמך

על כך שאת "לא עושה עם זה כלום" כהגדרתך. סליחה שאני מתערבת אבל את עושה עם זה ה מ ו ן . מה את עושה עם זה ? את בוחרת לחיות למרות הכאב והעלבון והזעם. את בוחרת לא לוותר על האמון בכל המין הגברי כתוצאה ממעשיו של השמוק (סליחה, התפלק לי). את בוחרת לא להסתגר ולהשתבלל לך באכזבה שלך אלא לאהוב, לחוות מין ועונג והנאה מזוגיות. את בוחרת להמשיך הלאה ולא לתת לכתם השחור הזה בעבר שלך להטיל צל כבד גם על ההווה והעתיד שלך. ואם כל ז ה נקרא אצלך "לא לעשות עם זה כלום "אז הרשי לי לנער אותך קלות (ראי עצמך מנוערת) ולהגיד לך שאת טועה, כי את עושה המון וטוב שכך. יקירתי, כל אחד עם מבנה האישיות היחיד והמיוחד לו, וטוב שאת מודעת לכך שאין לך את כוחות הנפש הדרושים למאבקים האלה כי עדיף כך מאשר להתיש את עצמך ולהרע לנפשך. אני מאד מאמינה באנרגיות. את יכולה לקרוא לזה קארמה או גורל או לא חשוב איך (אני עדיין לא הגדרתי לעצמי איך אני קוראת לזה), אבל אנשים שעושים רע - בסופו של דבר הרע הזה יגיע גם אליהם כסיבוב מחזורי, כמו בומרנג. אני לא אומרת שצריך לוותר על מערכת המשפט כתוצאה מכך...
אבל גם אם אין לך כח להילחם ברשע - היי סמוכה ובטוחה ורגועה שהעולם כבר יילחם ברשע עבורך. מישהו כבר אמר לפניי שהנקמה הכי טובה היא לחיות טוב. חיי בטוב איושי.

המונשרי

New member
שירה - אם היינו עורכות סקר

אשר יבדוק את שכיחות התופעה בין נשות הפורום ובכלל ובו שאלה אחת קטנה ויחידה : האם הוטרדת מינית ? מה לדעתך הייתה התשובה? ( לפעמים נדמה שלא משנה להם המראה החיצוני, הגיל , המוצא וכו' - מספיק שתיוולדי נקבה - כבר באיזה שהו שלב בחייך תוטרדי).

שירה1973

New member
מסכימה לגמרי, לצערי

אמנם יש חברות בהן זה "לגיטימי" יותר (מערכת צבאית למשל, שם ההטרדות הן כמעט דבר שבשגרה), אבל אני חושבת שבאופן כללי אנחנו חיים בעולם בו זה עדיין נחשב די טבעי (!) להטריד במסווה של "מחמאה". הרבה גברים לא מבינים (או עושים עצמם לא מבינים) שיש הבדל כל כך ברור בין מחמאה לבין הטרדה, חדירה לפרטיות, הצקה מעיקה. עצוב.

א י ו ש י

New member
שירתי../images/Emo24.gif

את מקסימה תודה על מה שכתבת!!! ירדו הרבה דמעות אצלי אחרי כן..... אנא קראי מה שכתבתי למונשרי בתגובה ,לא מסוגלת לכתוב יותר. את ככ צודקת ככה עלי לחשוב!!

nataly36

New member
יש אפשרות שהיא באמצע, מסבירה:

מה שעברת איושי הוא איום ונורא. מגיע לזבל הזה להרקב בכלא, אך לצערינו - הסיכוי שזה יקרה באמת, די קלוש. למרות שאין חוק התיישנות, קשה להוכיח והלהצליח במשפטים האלה.... זו מעמסה נפשית זוועתית.... גם אני, כמוך לא הייתי רוצה להיות בכזאת סיטואציה קשה. אבל. אבל אבל את לא חייבת להסתובב עם תחושה כל כך זיפטית, את יכולה לטפל בעצמך ולהשליך את זה רחוק רחוק ממך. את קודם כל יכולה לדבר על זה, המון לדבר על זה! לקבל תמיכה ואולי גם עזרה אם צריך - ולבסוף להשליך את התחושות הקשות הרחק ממך, שהזבל הזה יחייה עם תחושה קשה - לא את. בחרת בחיים - בחרת להיות כאן איתנו - ובזה את מנצחת. ובזה את מוכיחה שאת יוצאת מזה. ממשיכה הלאה..... אפילו באינטרנט ישנם כמה כתובות מאד מאד טובות לעניין, מאד מועילות http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum.asp?pc=958001488 http://www.macom.org.il/ מגיע לך לצאת מן התחושות הקשות!!! בהצלחה!!

א י ו ש י

New member
../images/Emo51.gifנטלי../images/Emo39.gif

הייתי במרכז לנפגעות תקיפה מינית לפני שנים הוצאתי מעלי הייתי בטיפול אבל תמיד שיעלה נושא כזה בכל פורום, בכל תוכנית טלווזיה ,בכל סרט ועוד.....אני אחזור למקום להוא לגיל 13 למה שהיה אז.... לנפגעי תקיפה מינית (מי שחוותה אונס/התעללות וכד') תמיד ישאר
משקעים תמיד יהיו רגעים שהכל יחזור בחרתי בחיים, טוב לי היום, אני כן מדברת ומספרת , עובדה שפתחתי כאן את ליבי , אנשים מכירים אותי אישית אני לא רואה בזה כתם ,אני לא רואה את עצמי אשמה יותר.....(למרות ששנים עשיתי זאת) ושוב

איושי יקרה ויפה כל כך ../images/Emo23.gif

לבי איתך. קצרה היריעה מלתאר מה אני מרגישה שאת כותבת את זה. חושבת על השנים שלך כילדה בת 13-15 ועל מה שנאלצת לחוות ולבי מתכווץ. ובכל זאת אני רואה אותך. אישה חזקה ויפה נשואה לגבר שאת אוהבת אמא לילד משגע ומיוחד את נהדרת !!

א י ו ש י

New member
מחייכת../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif יקירתי../images/Emo25.gif

תודה ושוב תודה!!! על המילים החמות והמפרגנות אוהבת! איה

למעלה