הטרדות מיניות בגן!!!!
היום בבוקר ממש חשתי זעזוע ועוד רגשות כגון כעס, הפתעה וכו' וכו'. פתאום אואט אוף דה בלו בתי סיפרה לי על מנהג חדש של הילדים בגן שלה: הם מורידים לבנות את המכנסיים ואת התחתונים בכוח!!! שאלתי את בתי מה הגננת עושה והיא אמרה לי שהיא מענישה אותם "עונש חמור" ומאוד כועסת עליהם. כבר מגיל מאוד צעיר לימדתי את בתי שהגוף שלה הוא רק שלה ושלאף אחד אין זכות ורשות לגעת בו ללא רצונה ורשותה. לעתים אני שואלת אותה לפני שאני מחבקת אותה אם היא רוצה חיבוק ואמרתי לה כמה פעמים שיש לה זכות לסרב לחיבוק או לכל מגע אם הוא לא נעים לה או אם לא מתחשק לה. שוחחתי הבוקר עם הגננת שיחה ארוכה. היא אומרת שזו תופעה נפוצה (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
) ושהילדים מגלים את המיניות שלהם והם סקרנים וכו'. והיא הדגישה שהיא עם האצבע על הדופק ושהיא רואה את זה בחומרה רבה ומענישה את הילדים שעושים זאת. היא גם אמרה לי שהיא מדברת איתם ומסבירה להם שלכל אחד הגוף שלו ואסור לגעת בגוף של מישהו אחר בלי רשות וכו' וכו'. מה אומר לכן. באמת מפתיע-מעצבן-מ... השלימו את המיותר. הטרדות מיניות כבר מגיל כזה?????? צריך להרוג את התופעה כבר כשהיא קטנה (וכשהבנים קטנים). כזו חוצפה שאין כדוגמתה!!! ממש מזל שבתי מספרת לי כל דבר שקורה בגן. אני מתכוונת להיות עם האצבע על הדופק בקשר לתופעה זו. חשוב לי שבתי תדע שאני רואה את זה בחומרה ושגם הגננת רואה את זה בחומרה וחשוב לי לדעת שהיא מוגנת בגן. בכוונתי מדי פעם לברר את הנושא עם הגננת.
היום בבוקר ממש חשתי זעזוע ועוד רגשות כגון כעס, הפתעה וכו' וכו'. פתאום אואט אוף דה בלו בתי סיפרה לי על מנהג חדש של הילדים בגן שלה: הם מורידים לבנות את המכנסיים ואת התחתונים בכוח!!! שאלתי את בתי מה הגננת עושה והיא אמרה לי שהיא מענישה אותם "עונש חמור" ומאוד כועסת עליהם. כבר מגיל מאוד צעיר לימדתי את בתי שהגוף שלה הוא רק שלה ושלאף אחד אין זכות ורשות לגעת בו ללא רצונה ורשותה. לעתים אני שואלת אותה לפני שאני מחבקת אותה אם היא רוצה חיבוק ואמרתי לה כמה פעמים שיש לה זכות לסרב לחיבוק או לכל מגע אם הוא לא נעים לה או אם לא מתחשק לה. שוחחתי הבוקר עם הגננת שיחה ארוכה. היא אומרת שזו תופעה נפוצה (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!