הטרדה מינית בעבודה

שטיה

New member
הטרדה מינית בעבודה

שלום אני עושה עבודה בנוגע להטרדה מינית במקום העבודה הבעיה היא שבגלל סיבות רבות לא הצלחתי למצוא חומר על הטרדה מינית במשפט העברי. לא הצלחתי למצוא על הטרדה מינית בכלליותה במשפט העברי ובטח שלא במקום העבודה. אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

שטיה

New member
כן זה עזר

תודה רבה =) אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי עוד חומר בנושא תודה

shimrit m

New member
אני לא מצליחה להבין...

מה קרה ללכת לספריה? לגשת לספרניות יעץ??..... ברור לי שהפורום הזה נועד גם בכדי לעזור, אבל נראה לי שהכוונה היתה עזרה בתחומים שרב חברי הפורום לומדים בשאלות ספצפיות בנוגע לסעיף מסויים, פרק מסויים בחוק או פס"ד מסויים ולא עזרה בחיפוש אחרי חומר לעבודות כלליות כדוגמת העבודות במשפט עברי או הקלדה של קייס שלם.... אולי אני אעלה כאן את הנושא של הסמנריון שלי ואצפה שאנשים ילכו ויחפשו לי חומר בנוגע אליו? * מנהלת הפורום (אין לי מושג אם אני יכולה לנקוב בשמך) - אם התגובה שלי לא מקובלת.. אין לי בעיה שתמחקי אותה - פשוט נמאס לי לראות את ההודעות האלה כאן...

shimrit m

New member
מה קרה ללכת לספריה?=אי אפשר ללכת לספריה? ../images/Emo8.gif

עברית שפה קשה :)

שטיה

New member
ניסיתי

אבל הבעיה היא שאני לא סטודנטית. אני לומדת משפטים כמגמה באוניברסיטה העברית ולכל תלמיד שצריך לעשות עבודת יחידה מצמידים סטודנט שיהיה חונך שלו. הבעיה היא שהסטודנט שלי לא מוכן לעזור לי ובספריה לא מוכנים לעזור למישהו שהוא לא סטודנט במקום. הלכתי כמה פעמים לספריה וחיפשתי לבד אבל חוץ ממאמר אחד בנוגע למשפט העברי לא הצלחתי למצוא כלום.

shimrit m

New member
כנראה ש"נפלתי" על האדם הלא נכון...

אין למי לפנות בנושא? מרכז של המגמה או משהו כזה? בכל אופן הערתי תקפה לכל אותם אנשים שחושבים שהפורום הזה הוא "פורום פתרון שיעורי בית"..

שטיה

New member
מצטערת אם הכעסתי פשוט אין לי ממש למי לפנות...

זו הסיבה העיקרית שאני שואלת פה זה די המוצא האחרון שלי

למעלה