החרדים צודקים

למה החרדים לא רואים טלויזיה

כידוע בעולם המכשיר הזה ובמיוחד הטלויזיה הישראלית היא המקור והיא המחנך של הנוער לזנות סמים רצח וכל הדברים שאולי בעיניכם זה גאוה. כתוב בהלכה לגבי אדם שנתן עיניו באשה וחלה ואמרו רופאים אין לו תקנה עד שתיבעל לו ימות ואל תבעל לו אין לו תקנה עד שתעמוד ערומה לפניו ימות ואל תעמוד ערומה לפניו אין לו תקנה עד שידבר איתה מאחורי הגדר ימות ואל יעשה את זה הגמרא מביאה כמה סיבות ויש דעה בגמרא שזה רק באשת איש בכל אופן כשאתה רואה תוכנית טלויזיה שמלאה בגירוי לעריות אתה עובר על איסור תורה חמור ביותר מלבד זה שיש בה עבודה זרה כפירה וכו` ומלבד זה שזה תת רמה.

white star

New member
../images/Emo54.gif תעשה לי טובה

כאילו שאין אצלהם דברים כאלה. והטיעונים שלך תמחילים לשעמם כי אתה כל הזמן חוזר על אותה מנטרה בלי קשר למציאות תחדש קצת או שתחזור לישיבה ששם הרב אומר את השקרים שלו לחבורה שעברה שטיפת מוח

Do It Yourself

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון../images/Emo70.gif

בוא נעיף את כל החילונים מירושלים, כי זו גם התגרות בתורה היהודית וגם הנוער יכול, רחמנא ליצלן, להחשף לתרבות הזו... (כמובן שזה נאמר בציניות).

ItsikH

Member
התכוונת סרקאזם - עוקצנות, ולא ציניות וכמו הרבה רעיונות הזויים, יש מי שהופך בהם בכובד ראש ואף מנסה ליישם אותם ברגעים אלו ממש.

../images/Emo88.gifהיה מצעד שעבר בותיקן

ויש אוכלוסיה של אנשים בישראל שירושלים לא קדושה להם אלא היא עיר הבירה שלהם, וכל עוד ירושלים היא עיר הבירה של מדינת ישראל שהמשטר בה הוא דמוקרטי ולא טוטליטרי דתי, ויש למיעוט את זכותו להישמע מעוגן ביסודות הדמוקרטיה, זכותנו לעשות את המצעד שהוא הפגנה לכל דבר. החמאס לעומת זאת הוא ארגון טרור שמוקע מחוץ לחוק ומטרתו היא להפיץ הרג ורצח. ונורא התאפקתי להתייחס אליך ברצינות. ואם כבר חמאס - חבורת פורעי החוק הפנאתיים של החרדים שבזים לשלטון החוק ותוקפים וזורקים אבנים על שוטרים, אותם שוטרים שאם גנב יפרוץ להם לבית הם יבואו להצילם, זה כבר חמאס.

תראה

יש הסטוריה לפי ההסטוריה העם היהודי קיבל את ארץ ישראל וזאת ארץ דתית בהחלט ששייכת לעם היהודי ואין לך זכות לפגוע בה רק כי אתה מכחיש את ההסטוריה שזאת ארץ היהדות

היא לא

אבל היא ארץ של העם היהודי דהיינו ארץ שמסמלת את היהדות ואסור לך בה לעשות מצעד אנטי יהודי

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אז אני מבין,

שדמוקרטיה, ליברליות ופלורליזם זה לא ערך כלל בשבילך. אמת?

דמוקרטיה היא ערך

בפעם ה- 1000000 תעשה מה שבא לך אבל אל תעשה אירוע מאורגן במקום שמסמל את היהדות חוץ מזה שלמעלה מ80% מתושבי ירושלים נגד המצעד בעירם

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ירושלים מסמלת גם דמוקרטיה.

כמה פעמים אני עוד יצתרך לחזור על זה שהיא עיר הבירה? לא רוצה ירושלים של כל מדינת ישראל - שהבירה תהיה תל אביב, חיפה או אילת מבחינתי.

למה היא עיר הבירה אתה יודע?

כי היא העיר שבה בית המקדש והעיר הכי קדושה זה הסיבה שעשו אותה לעיר הבירה.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif לא דיברתי איתך על הסיבות שהיא הבירה.

אלה עובדה שהיא הבירה. לכן אני מתייחס אליה גם בפן הדמוקרטי. ברגע שהיא לא תהיה הבירה - היא תהיה יקרה לי רק בגלל הפן היהודי.

white star

New member
../images/Emo54.gif איזה בית מקדש בדיוק?!

הוא חרב בגלל שנאת חינם, בדיוק מה שיש עכשיו בקהילה החרדית. והרובות של ירושלים שמתקיים בהם המצעד לא היו קיימים בכלל לפני שפוזרנו בתפוצות, ידע כללי

moshe34

New member
אתה לא צודק בכלל

probably

New member
אנשים! פשוט תעצרו את עצמכם.

לדבר עם בנאדם כזה זה פשוט בזבוז. אגב, אני בז לך.

guchy

New member
חייבת להגיב!!!!

אני כ"כ לא מסכימה!!! אני דתיה ועיר ילדותי היא ירושלים. יותר מהכל חשוב לי שירושלם תישאר העיר המרכזית של העם שלנו! ירושלים היא לא עיר דתית. היא עיר קדושה- זה נכון! והייתי מתנגדת למצעד אם היה בו פרובוקציה וערום. אבל זה לא מה שהולך להיות. ולמרות שאני יודעת שזה חטא מאוד גדול, אני גם מודעת לעניין שאנחנו בני אדם ויש לנו יצרים ואין לנו את הזכות לקבוע איזה חטא יותר חמור! אני חושבת שאסון הרבה יותר גדול לעם שלנו יהיה אם אלפי אנשים נוספים יתנתקו מירושלים... אני בעצמי קצת מתלבטת אם לבוא למצעד- זה אולי קצת יותר מדי בשבילי (למרות שהאנשים הקרובים אלי יודעים מה דעתי!)

תראי

בעירום לא צריך מצעד תלכי במרכז ירושלים ותראי ערומות (עם טיפה כיסוים) המצעד בתוך ארץ היהדות שמסמל מעשים שהיהדות אוסרת זה פשע.

guchy

New member
עם כל הכבוד ויש הרבה!!!!

התגובה שלך ממש לא לעניין כי אם כך אז גם הפגנות החרדים האלימות אסורות. וגם הפגנות של שמאלנים אסורות (כי זה ויתור על א"י) ומצד שני הפגנות הימין אסורות ובכלל כל מדינת ישראל אסורה וקיומיינו בא"י אסורים עפ"י התורה! כולנו בני אדם וגם החרדים חוטאים הרבה בדברים לא פחות חמורים מההומואים אז שכל אחד יתקן את עצמו וישתוק בלי לשפוט אחרים. וסליחה עם קצת התלהמתי זה פשוט כ"כ מעצבן אותי ששופטים אחרים לפני ששופטים את עצמינו.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif הבחור פשוט חושב שנמצא עוד בגולה...

ואין לנו זכות למדינה הזאת בכלל, קל וחומר להפגין בה.

למעלה