../images/Emo119.gif איש חכם פעם אמר,
אם אתה רוצה שאני יבין אותך, אתה תצתרך להבין קודם אותי. אנחנו באים אליהם בטוב ובאהבה. הם באים אלינו בשנאת חינם. הייתי שמח להיכנס לדיאלוג אמיתי איתם, אבל הם שולחים לי את נטורי קרתא וישי שליסל. לא אסרו עליי להקים משפחה? ומה עם זכויות כמו שיש למשפחות אמיתיות? זכויות כספיות, זכויות של ילדים. אין לנו את זה. אחוז אחד בכנסת את אומרת? המ....9 חברי כנסת של ש"ס, 5 חברי כנסת של יהדות התורה, זה כבר 14. כמה אחוזים זה 14 מתוך 120 ח"כים? יותר מ10%! נכון, לא רק הם נגדי, גם הדתיים הלאומיים כמו המפד"ל\האיחוד הלאומי נגדי. ואני לא מדבר כבר על מפלגות חילוניות צבועות, כמו ישראל ביתנו, ליכוד, קדימה, גמלאים. שגם הם נגדי. כן, יש להם בעיות אחרות, אבל ברגע שמדובר בי ובזכויותיי - כולם עומדים איתנים כאחד, נגדי. רק עיוור יכול שלא לראות את זה. ואת יודעת מה, ברגע שהחרדים כל כך מתנגדים, וכל כך רוצים לפגוע בערך של דמוקרטיה, ועל הדרך פוגעים גם בתנ"ך עצמו בדיברות כמו "ואהבת לרעך כמוך" ו"אל תשנא את אחיך בלבבך" אז זה רק גורם לי לחשוב עוד יותר שהמצעד הזה הוא חיוני מאין כמוהו. כי הם, בברוטליות פשוט רומסים את הדמוקרטיה והמדינה, תוקפים שוטרים ושורפים פחים. זה אנושי? הם לא אומרים לי מה לאכול ואיך להתלבש? אז איך זה שהכל חייב להיות כשר במדינה הזאת, למה אין תחבורה ציבורית בשבת, למה יש משטרת הצניעות בבני ברק וירושלים? הרי אם הם ישלטו פה ברוח של מדינת הלכה נהפוך אנחנו לאיראן 2. אני אישית עד לאחרונה הייתי נגד מצעדים, כי חשבתי שיש בהם פרובוקציה ועירום. אבל מתי שגיליתי שטעיתי, ומדובר בהפגנה - אני התחלתי לתמוך.