מנסה משהו אחר..
שלום
אז באמת קיבלתי את את רוב העיצות פה, ונראה שבאמת הגיוני אחרי הכל שאישתי התרגלה למרקם היחסים במשולש היא-אמה-אחיה
אז אני משתדל שלא לנפנף בזה כדי לא לצער את אישתי
הבעיה היא שהעניין והקיטוב רק מחריף,
לאחרונה "תפסנו" את אשתו של אחיה עושה מהלך שנועד להעלות עד כמה אנחנו לא בסדר לעומתם (היא הלכה ופשוט שיקרה לאם, אמרה שאמרנו משהו שבכלל לא נאמר מעולם ..)
אישתי (שלזכותה יאמר שגידלה עמוד שידרה ) הציעה שנפוצץ את העניין מול כולם, אני התנגדתי כיוו שכפי שאמרתי אנחנו מאוד חלשים מול האח ואשתו
איכשהו - גם אם נפוצץ הכל וגם אם אנחנו צודקים (ואנחנו צודקים, היא פשוט הלכה והמציאה משהו שקרי לחלוטין) איכשהו הם יצאו טובים , העניין יסגר ב"חוסר הבנה" או משהו כזה ושוב נצא אנחנו אלה שעושים פיצוצים ומפריעים להרמוניה המשפחתית והם הילדים הטובים
יותר מזה - התחלנו לשים לב (אישתי ואני) שהאם פשוט מנסה להוציא מאיתנו כספים.
יוצאים למסעדות - יוצא שאנחנו משלמים (זוג בתחילת דרכו מול הורים שהם מאוד עשירים), הולכים לבית קפה - האם "שוכחת את התיק"
כל שישי שאנחנו מגיעים - דולחת אותנו לעשות לה השלמות של קניות כאילו שהאח ואשתו לא שם כל יום, ( לצורך העניין אנחנו מגיעים ב13-14 בדכ , והם שם כמובן מהבוקר) - אבל אנחנו צריכים לעשות קניות... חלילה מלשלוח אותם
כל נסיעה שיש בסופש היא אומרת " בואו נסע באוטו שלכם"
לעומת זאת -
ביום שישי האחרון היא שלחה את אחיה לעשות קניות עם הכרטיס אשראי שלה
כל דבר שהם רוצים (וזה רק מה שאנחנו רואים בסופש... הם ש כאמור כל יום, והסיבה: ואני מצטט : " לחסוך במזגן כי המזגן בבית של ההורים דולק ולחסוך על טלוויזיה בכבלים" (הם לא שמו כבלים ולהורים יש )
כמובן שעל הדרך הם חוסכים בארוחת ערב ובכלים בכיור (זה הם אומרים, אמנם בחצי חיוך - אבל זה ציטוט שלהם)
עכשיו לא שאנחנו קמצנים - אבל החוסר שוויון ביחס הזה די משגע.
(אגב הסיפור הבא בסאגה כבר בדרך... רוצים להפתיע את האב בקרוז משפחתי - לנו אין עשרות אלפי שקלים להוציא על דבר כזה, וכבר קיבלנו מבט עקום על זה שאנחנו הורסים לכולם את התוכניות
מיותר לציין שהאם הבטיחה לאח שהיא מממנת לו כרטיסי טיסה וטרחה להבהיר שלנו היא לא מממנת.)
הכל נעשה בחיוך, הכל נעשה באווירה טובה
לאישתי זה נראה הגיוני - היא גדלה ככה שהוא מקבל ואחרים לא.
אבל כמה אפשר לחייך ?