החלפת ישן בחדש

noa_f

New member
זהו, הבעיות היו בגרסת אנדרואיד תמיד

אצלי הכל עבד סבבה עד לא מזמן.
ולגבי גוגל: אני גם משתמשת בניווט באנגלית, גם בווייז. זה מתכתי וחתוך - לא הצלחתי לשמוע משפט שלם אחד.

shoosh2607

Member
מנהל
ההמלצה שלי היתה על אנדרואיד

לא על אייפון. מן הסתם יעבוד אצלם טוב יותר.

noa_f

New member
השאלה היא למה. הם עדיין מרוויחים יותר מאייפון

shoosh2607

Member
מנהל
גוגל בכללי או במפות?

אני באמת לא יודעת למה (והאמת, לא נכנסת לשיקולים שלהם).
אצלי זה עובד מצוין.

AYELET1

New member
גוגל נתנו לי כבר יותר מפעם אחת הוראות ניווט

הזויות ובזויות.
לא רק שניסו להאריך את המסלול בכמעט כפליים דרך,פעם אחת גם ניסו להביא אותי (וכמעט הצליחו..)) לביר נאבלה במקום לאזור תעשיה עטרות
ווייז הצליחה ללא בעיה ואאז"נ גם IGO

shoosh2607

Member
מנהל
רוצה שאני אספר לך

יך וויז שלחה אותי לאיילון ביום של ההצפה הגדולה רק כי היה שם ריק (מן הסתם)?

noa_f

New member
טוב, זו היתה פאשלה ידועה.

אבל אל תשכחי שבאותה התקופה גם לגוגל לא היתה שום דרך לעדכן ״כבישים חסומים״. אני זוכרת שקראתי על הבעיה הזו מתלונות של משתמשים אמריקאים.

AYELET1

New member
קראתי על כך (לא עליך ספציפית
)

יש לי הרבה לכתוב על ווייז. על התביעה נגדם קראת? אני כבר שנים כותבת על כך תחת כל עץ רענן.

לווייז ישנן הכוונות דביליות לא מעטות.
אבל הגוגל גרם לי טראומה עזה (בכל זאת להגיע לכביש זרוע אבנים - ולא אבנים שהתדרדרו מאיזה מקום כי אין שם מאיפה להתדרדר- בדרך לביר נאבלה, כשלידי עובר ג'יפ ממוגן היטב של מג"ב ואני בטויוטה קורולה חשופה לגמרי, זה גרוע יותר מלהגיע לאיילון חסום...)

shoosh2607

Member
מנהל
אמא'לה!

האמת שכמו שאת (וגם נועה) וודאי שמתם לב, אני לא נעולה על כלום.
כמו שיש לי טאפלט עם IOS וטלפון עם אנדרואיד, יש לי גם שתי תוכנות ניווט.
השיקול שלי אומר שאין לי מניות אצל אף אחד ולכן אני עושה מה שנוח לי - בטאבלט יותר נוח לי האייפד ואילו בטלפון, שבו יש לי שימוש יומיומי הרבה יותר אני מעדיפה אנדרואיד.
אותו דבר עם תוכנות הניווט - מה שנוח לי באותו רגע.

noa_f

New member
גם אני משתמשת לפעמים בשתיים או שלוש תוכנות

מקבילות לאותו היישום. הרי אף תוכנה לא מושלמת וכשהן לא מנסות לחקות זו את זו לגמרי, אפשר למצוא בכל תוכנה פיצ׳ר יחודי ומוצלח.

AYELET1

New member
כמוכן. יש לי כמה תוכנות ניווט, כמה תוכנות

אופיס
ואחד אלוהינו, אלוהינו.....

mazovera

New member
עם האוכל בא התיאבון

מעבר מטלפון פשוט לסמארטפון הוא לא פחות ממהפיכה בצורת ההתייחסות והשימוש בטלפון ו״אינטרנט״ משמש לא רק לגלישה בדפדפן כפי שאת מכירה במחשב, אלא לאינספור יישומים ושימושים אחרים.

היתרון העיקרי של האייפון הוא בכך שהוא ישמור עליך מעצמך... בגלל האופן בו הוא מגביל את המשתמש קשה מאוד להרוס, לקלקל או למלא אותו בזבל מיותר שמבזבז משאבי זכרון וסוללה. זאת בנוסף להיותו מכשיר איכותי יחסית מבחינת רכיבים, הרכבה וגימור. החסרון שלו הוא כמובן המחיר היקר.
מכשירי אנדרואיד ניתן להשיג במגוון רכב מאוד של דגמים, יצרנים ואיכויות. אפשר לקנות ממשווקים מקומיים ואפשר להזמין לבד באינטרנט מסין. על כן רמות המחיר נעות בין עשרות לאלפי דולר למכשיר - תלוי מה קונים. למשתמש הממוצע מכשיר סיני בכמה עשרות דולרים יעשה בהחלט את העבודה. אם את רוצה את הבטחון והנוחות של רכישה ממשווק ישראלי ומותג מוכר כולל ביטוח ואחריות, המחירים יטפסו לאלפי שקלים. היתריון המרכזי של מכשירי אנדרואיד הוא במגוון וביכולת להתאים את הממשק (הן מבנה וגודל המכשיר והן מערכת ההפעלה) לצרכים והרצונות שלך. אני מוכרח לציין כי מרבית האנשים שאני מכיר בעלי מכשירי אנדרואיד לא שינו את ממשק ההפעלה ממה שנותן היצרן כברירת מחדל.

למעלה