ARNOLD! את מדברת על האח הגדול שלו
° ° זואי ° New member 9/4/06 #74 Willis זה היה מה שארנולד היה מוסיף בדרך כלל בסף המשפט הזה ..... יודעת טוב מאוד מי היה כל אח.
F folkman1 New member 9/4/06 #65 חשבתי שאם עומד לטוטאל עוד יותר אז איזו תרופת הרגעה תספקי לבחור החמוד שלנו ואת דופקת פה אזו שטות .נו מה יהיה
חשבתי שאם עומד לטוטאל עוד יותר אז איזו תרופת הרגעה תספקי לבחור החמוד שלנו ואת דופקת פה אזו שטות .נו מה יהיה
ד דורית מור New member 9/4/06 #71 וואלה שאני ארגיע גבר שעומד לו? השתגעת? וטוב שדפקתי רק שטות, תאר לך שהייתי דופקת....
° ° זואי ° New member 8/4/06 #30 הייתי מצטרפת אבל יש לי בעיה בהיות צלע נשית שם, זוגתי שסובלת כרגע בניכר, לא תראה את זה בעין טובה. היה עדיף אם הייתם שתי (שני?) צלעות גבריים...
הייתי מצטרפת אבל יש לי בעיה בהיות צלע נשית שם, זוגתי שסובלת כרגע בניכר, לא תראה את זה בעין טובה. היה עדיף אם הייתם שתי (שני?) צלעות גבריים...
מ מראה מראה שעל הקיר New member 8/4/06 #36 בינתייים אנחנו נצא לאכול צלע מופלאה בבלק סטיר נראה לי. את הגלויים והחוויות עוד לא סיימנו על עצמנו... ברוכים הבאים אניוואיי!!! ולגבי מוסכמות (מסויימות),הן עלולות להיות "טפשיות" עד עונג...
בינתייים אנחנו נצא לאכול צלע מופלאה בבלק סטיר נראה לי. את הגלויים והחוויות עוד לא סיימנו על עצמנו... ברוכים הבאים אניוואיי!!! ולגבי מוסכמות (מסויימות),הן עלולות להיות "טפשיות" עד עונג...
ב בן הקשת New member 9/4/06 #63 ../images/Emo80.gif צ'מעו, אנ'לא יודע אם היא נשית ...הצלע הזו... אבל מ'כפתלי ירצו, יאכלו. לא ירצו, לא יאכלו...
../images/Emo80.gif צ'מעו, אנ'לא יודע אם היא נשית ...הצלע הזו... אבל מ'כפתלי ירצו, יאכלו. לא ירצו, לא יאכלו...