החלטנו לכתוב

maof

New member
בוודאי ../images/Emo13.gif

יש המצמצמים ויש המרחיבים
מעוף

maof

New member
אני באתי מטעם הסוכנות....

בכדי להציע מגוון רחב יותר לבחירה
עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. לך לנמלה עצל ראה דרכה וחכם. הגמל אינו רואה את הדבשת שלו. תנו לצה"ל לנצח. לכל סיר יש מכסה. יש גבול לכל תעלול. הדשא של השכן ירוק יותר. תמיד יש פעם ראשונה. הגודל לא קובע. זה לא הגיל זה התרגיל. לכל שבוע יש סופשבוע. אין שכל אין דאגות. מעוף

Kטלנית

New member
חחחחחחח מעוף ע-נ-ק הדבר הזה../images/Emo6.gif

שחכת רק את... אם הטיפשות הייתה מחלה כואבת
........ חחחחחחחחחחחחחח

בלה בלה בלה

בתור אחת שלא קוראת את דברי... את מבינה אותם טוב מאוד לגבי להקיא... לא יזיק למראה השמנמן שלך.

° זואי °

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

רואים שאין לך מושג מי זאת רות2 הלואי עלי כזה מראה שמנמן.

רות 2

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

הנסיון שלו להעליבבכאילו ביקורת רק מוכיחה ת'פואנטה שלי ....

d a n i e l s 5

New member
YYYYYYYY

להמליץ לשני אנשים (2=זוג) ללכת לטיפול פסיכולוגי בגלל שדרך החיים/חשיבה שלהם שונה משלך..... באנו חושך לגרש..... תתעורר ..... חנוכה עבר כבר מזמן...עכשיו אנחנו בפסח :)

מצוטטת

New member
בטח ש'לא../images/Emo9.gif

אנחנו סתם דור מZויין
במקום מסוכן שנקרא לו הבית גר אדם מבולבל שנקרא לו אני ולמרות שיש שמש יש הרבה אנשים אפורים
הענק הזה אביב גפן אשכרה צודק
אך אחחחחחחחחחח איך שהוא

t o t a l

New member
מושחטים?

לא ממש. מה? גנבתם משהו? רימיתם? עשקתם? בעלתם קטינים וקטינות? נשמות.... אין בין היצרים שלכם לשחיטות דבר וחצי דבר. ברוכים הבאים ובהצלחה.

folkman1

New member
טוטל מה דעתך על מודעה כזו

צלע ממין זכר מחפש שתי צלעות ממין נקבה לבילוי סוער יכניס קצת צבע לפורום ,יהיה יותר פיקנטי רגע לא שאני אבל מאכפת לי
אני אגב ממחר מנכל (באחלה חברה )

לפולקמן

הרבה הצלחה בתפקידך החדש. עלה והצליח לתפארת מדינת ישראל והפורום...

יששששששששששששששש

זוכר את הכושי הקטן ארנולד בסדרת הטלויזיה הזאת, וואלה איך קראו לה? על האבא הלבן שגידל שני ילדים כושים... אז תגיד כמו שהוא היה אומר: What are you talking about?

למעלה