החלטנו לכתוב

פו צוטט אומר גם את זה

"אין זמזום ללא דבורה והטעם היחיד שיש לה לדבורה להיות דבורה כפי שידוע לי, דבש ואין כל טעם לדבש להיות דבש אם אני לא טועם ממנו"

שמישהו יסביר לי כבר..

מה זה ניאנדרטל! אם אתה ניאנדרטל, אז אולי גם אני? וואלה, כבר למדתי להקליד את זה בלי להסתכל כל רגע על האיות...

מצוטטת

New member
אחד ההסברים אומר ש.......

זה, גבר גס רוח, ילד שעוד לא התבגר, חסר כבוד וחסר טאקט , שחושב את עצמו, שחצן, מריח לא משהו, בעל זין קטן, גומר מהר, תקוע בשלב האנאלי , ...

רק שאני אבין יותר טוב...

את מתכוונת למישהו כמו NOAMI4U? אז הבנתיייייייייייי! וואלה, אני כמו זאת שצוחקת מבדיחות שלושה פעמים...

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gif חשוב...........

לצלצל פעמייייייייים אופססססססס להסביר פעמיים ליותרת בטחון
ככה זה בטוח מונע אי הבנות!
את נועם
אפילו לא טורחת לנסות חבל"ז שלי הוא יקר מפז!!!

d a n i e l s 5

New member
ואחד ההסברים אומר ש....

האדם הניאנדרתלי הוא איש המערות שדמה לאיש הקוף פיתקטנתרופוס -צורה קדומה של האדם "הקוף האנושי" אותה משמעות בשתי מילים שונות. מודה שלא ממש הבנתי את הקשר האנאלי....

מצוטטת

New member
אנא אערף

אולי ה
שהוא ת'כוון זה ההוא .... מה על פי הקבלה והמקובל אומר ש... בפעילות המיניות יעני מה שנכון ומותר לעשות זה הזיווג שבינו לבינה כל שאר הירקות נחשב למין "מקולקל", ומותיר לו לבוז וללעוג בשם האני ה"צודק" שלו....... אבל במחשבת שנייה אולי בי הפגם של האי הבנה

maof

New member
אנא אערף...בפעילות מינית../images/Emo197.gif

דין "כרת" מול דיני עונשין בידי אדם...יחסית קל הוא. שנאמר...בידי אלוה בלבד הרשות לעונש. ... כי את אומרת דין כרת בידי אדם נקבע... ויש האומרים...בידי אלוה. ... בבקשה ביקשת
קיבלת
מעוף

מצוטטת

New member
אה../images/Emo35.gif................/images/Emo7.gif

עכשף זו אני בגללה ההיא
fuck ........

maof

New member
תראי... ../images/Emo13.gif

קבלתי מינוי רשמי
מעוף

ואחד ההסברים אומר ש...

את מתוקה אמיתית ההומו נינדרטאליס (ניאנדרטל) חי באמצע תקופת הפלנאוליטיק עד לפני כ 30,000 שנה שלד במצב טוב נמצא בעמק אשר נקרא על שמו בחבל ארץ שנקרא גרמניה של היום. ישות חיים מתקדמת יותר מההומו ארקטוס אבל מתארת במדויק יצורים נחותים בעלי רצון עז להשתלח בכל מטרה שאינה מטרתם תוך נסיון עלוב של העלבה ורמיסה כי אינם מכירים דרך אחרת לעשות זאת. בקיצור-ניאנדרטל חמום מוח וחם מזג, היודע לחבוט באגרופו טוב יותר מכפי שהוא יודע לשלוט במזגו בקשר לקשר האנאלי......... בפעם אחרת

ידעתי!

ידעתי שאני ניאנדרטאלית! תמיד רציתי להיות משהו אקזוטי! אז הנה בוםםםםםםםם בוקס בעין! ישששששששששש

מצוטטת

New member
בטח בטח

אפ@ר להמשיך ת'פנינות משולחנו של ה
ה-
היא , אם זה לא יגמר בסוף ב-

Rinattt

New member
אוהב לבשל איך הפעם לא הקאת?

אני ממש מתרשמת
מה שכן, מודה, הפעם דעתי כדעתך [שלא תעז להתרגל
]

רות 2

New member
את יודעת רינת ...... בדרך כלל רות..

מדפדפת ואפילו לא פותחת הודעות ותגובות מתבשילו של המבשל .. ואם כבר פותחת שוב שואלת עצמה .... אם אדם שופט..חורץ..ביקורתו מתובלת תמיד בהעלבה מה זה עושה אותו בעיני עצמו (נעזוב מה אחרים חושבים על אחד כזה לא רלבנטי..) בסופו של דבר עם אחד כזה לחיות .... ממממ ממש לא נעים .. ביקורת ממקום כזה (העלבה) ואו אי קבלת השונה ממך.. יש בה 2 דברים האחד תחושת עליונות והשני התמקדות בדפוס השלילי של האחר דבר שמוביל לאכזבות חוזרות ונישנות וחברים ואנשים בכלל ...... וכמה שזה עצוב ..לו ... אז יש אנשים שאוהבים בשלישיה ורבעיה ועם בעלי חיים ועם בעלי צבעים ודת עם ברית ובלי ברית האם זה מצדיק ההשתלחות הזו שלו מי הוא ומה הוא .... להביע דיעה תמיד ניתן אבל יש דרך קחי דוגמה תגובה כמו של ..טוטל .. אז עשי לי טובה אפילו מסכימה עם דעתו הכללית עשי לי טובה תני לי את שקית הקיא והפעם להקיא אותו בגלל טיבוליו המילוליים..

Rinattt

New member
את יודעת רות...

יש שאוהבים בשלישיה וברביעיה ומה לא... צודקת כל אחד ואהבתו שלו, אבל אני הצדקתי את המשפט הנ"ל שהוא בהחלט כדעתי...[ואני לא מצטערת עליה] "זוגיות מבוססת על רגשות אהבה (בין השאר) ואינה מתירה לשום צלע ליכנס בתוכה (ואולי ...... רק בזכות העובדה שהיא נקראת... ממממ.... זוג!!!)" להתייחס לטיבוליו המילוליים? כדאי את חושבת? הנה לך זה עשה בחילה ובא לך להקיא [אולי גם אני אקיא, מה שבטוח אולי ארזה קצת
]. שווה להתייחס?

t o t a l

New member
סקרן ....

להבין לאשורם את דברייך.... האם את מביעה את העדפותייך הפרטיות וקובעת שבזוגיות ואהבה, בה את נותלת חלק, אין מקום לשותפים נוספים? או.. האם את פוסקת בהחלטיות אוניברסלית שלא יתכן שקיימת בכל התבל זוגיות המבוססת על אהבה שכן מתירה שותפים נוספים?

Rinattt

New member
אני מצהירה טוטאל מותק

על עצמי בלבד, דיעותי שזוג זה זוג בלבד בלי שום צלע נוספת, צלעותיי יספקו ומספיקות לזה שאיתי [שיהיה בעתיד-כמובן]. דעתי על חיי בלבד! מה אחרים יעשו? זבשל"ם! כל עוד זה לא נוגע לי ובחיי - לא מענייני, מה שכן הייתי צריכה לשים דגש שאני מצדיקה את הבשלן אך ורק במשפט הנ"ל בלבד! ולא מעבר לכך. כמובן שהזוג הללו לא נוגעים לי ואין לי הזכות לשלחם לפסיכולוג. הובנתי?

למעלה