החיים האלה!?!!!

החיים האלה!?!!!

תגידו מה זה החיים האלו? ז"א מה זה בכלל חיים? ובישביל מה ? לאן כל זה מוביל?! כל הריצות כל החברה האנושית. בכלל העבודה והמשכורת וכל הגילגול המשכורתי הזה מה יהיה בסוף? יעבוד בשביל החודש וכן חודש הבא ו.ו.ו.ו. לעזאזאל לאן בסוף? שהייתי ילד אמרתי שאים אני יהיה פועל ניקיון אני יתאבד ועכשיו אני מתפלל ש... כי לא האמנתי ולו לרגע שתכלית חיי תגיע להיתקבל לעבודה (לא אישית כי אני עדיין בביה"ס.למחוננים אגב) בקיצור מה התכלית של החיים העגולים האלו עוד. כל הקטע עים ההנאות והבילוים. מה האוטיסטים אין להם זכות קיום? כאילו אין מטרה? מה לעזאזאל הולך פה? ליפני מאה שנה נישאר פה מישהו מאז? השכנים השרים הנשיא העובדים מהגלובוס כולו? מישהו נישאר? ואל תענו נישאר הכבוד. כי מי מכבד אותם? את אתה? הם לא שמים עליך?! כמו שאתה לא אכפת לך מאלו שעוד מאה שנה? אז בחייכם אולי תחשבו קצת? ותענו! ביי ביי ניתראה עוד מאה שנה?!

Moralida

New member
אממ.. ט-ו-ב..

קראתי פעם הודעה של מישהי שאומרת "כמה זמן אנחנו חיים ? הרי אנחנו עובדים רוב היום, אוכלים במשך שעה וחצי כל יום, ישנים 8 שעות, איפה החיים ?" ולי יש תגובה: עליך לבחור עבודה שאתה אוהב ושאתה נהנה לעשות ושהיא מספקת אותך ואת הציפיות שלך מהעולם, את הציפיות שלך מעצמך ואת הציפיות שלך מתרומתך לחברה. תאכל אוכל שאתה אוהב, כך תהנה לאכול אותו וכך הוא לא יהווה בזבוז זמן בשבילך. תישן בדיוק את הזמן שדרוש לגוף שלך, ותתכנן את הזמן שלך לפיו. העבודה, האכילה והשינה אינם מפריעים לחיים - הם מהווים אותם. (ולא, אני לא מתנשא :) )

qet1

New member
אין מטרה, אין תכלית.

אתה לא קיים בשביל לעשות משהו מסויים, אין לך תפקיד ביקום, לקיום שלך אין מטרה. אתה קיים כי....ככה יצא...

החכם מכל אדם....

כבר כתב החכם מכל אדם על הנושא הזה... 2 ספרים מתוחכמים...ומחכימים... הבעיה שלנו כעם ישראל שאנו לא התכוננו לחיים ולא למדנו לאיזה מסקנות הגיעו אלו שקדמו לנו בחיים הללו על פני האדמה.... ציטוט"החיים הבל ורעות רוח...""ימיו כצל עובר..."ועוד כהנה וכהנה...

neko

New member
החכם מכל אדם?

אכן רובינו לא קראנו את ספריו של וויליאם ג'יימס סידיס.

MelodicTruth

New member
אהם

WJS היה אולי החכם מכל אדם, אך אין ספק שהוא לא עשה כלום עם התאים האפורים שלו. אין בספריו כל חידוש מלבד הדיבורים על חורים שחורים שהקדימו את זמנם, עדיין לא ביג דיל.

neko

New member
עזוב, סתם לא רציתי להגיד שוב

"איינשטיין" כמו כולם.

למעלה