החיים בפרדוקס והבחירה שלי

3ba5bun

New member
יודיX:נראה לי שיש עוד סיבות

שבגללן יצאת מאורך החיים הדתי שאחת מהן היתה היותך הומו. אני לא רוצה ומתכון להכנס לך לורידים אבל זו הרגשתי. בכל אופן תעשה מה שטוב

BabyBoy1

New member
שמח לשמוע ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום ובהצלחה

יודיX3

New member
תודה תודה

אגב ראיתי שהגבת גם בפורום פסיכומטרי בו אני מגיב לאחרונה- יש לי מבחן שבוע מהיום ב20. ומהניק שלי אתה יכול להבין איזו פעם אני ניגש...

Fire Titan

New member
סתם מחשבה

דבר ראשון, גילוי נאות, אני חילוני, אז אני מתנצל מראש אם ישנם דברים שנאמרים פה שאני לא מבין או לא ממש מתחבר אליהם. למה אני פה? חבר הפנה אותי... :) הסתקרנתי לראות את השתלשלות האירועים במהלך 24 השעות האחרונות, את התגובות, התגובות לתגובות וכו' והחלטתי להוסיף אחת משלי. לפי מה שאני מבין מדבריך הפרדוקס אותו אתה מציג אומר שהאמונה שלך יוצרת סביבת חיים שאינה תומכת בנטיה המינית שלך או בעצם במהות שלך. במובן מסוים, אתה מבטל חלק מעצמך. החלטת להתמודד עם המצב ע"י שבירת כל הכללים וביטול הפרדוקס תוך שמירה על האמונה (במידה) ונאמנות למהות שלך. האמונה כוללת בתוכה מסגרת בה מתרחשים אירועים, רצף מסויים של חוויות שאנו מתמרנים בתוכו בעצמאיות (בשאיפה). מעין "תמונה גדולה", אם תרצה. אז הפרדוקס בעצם לא נשבר כי המסגרת של אותה "תמונה גדולה" לא נשברה. פרצת גבול אחד, אבל הכל דינמי.... ומה זה באמת משנה אם יש או אין פרדוקס? ואולי יש פה הפוך על הפוך? אולי משבר אמונה רק מחזק את האמונה בסופו של דבר? יסלחו לי כל מי שדברי עלולים לפגוע בהם, זו ממש לא הכוונה, אבל הטלת ספקות ושאלת שאלות הן שתיים מהדרכים שנועדו לחזק בנו את האמונה, לקבל תשובות ומענים ולא להסתפק במונחים ערטילאיים כגון "נסתרות הן דרכי האל". בסופו של יום, האמונה היא משהו אישי, בינינו לבין האל (וכן, אני מאמין ב-ה'). החיים שלך קיבלו מספר תפניות חיוביות, יש לך חבר מקסים ואולי סוף סוף נכין את הארוחה המובטחת... מישהו למעלה אוהב אותך, י'. זה לא מספיק? :)

יודיX3

New member
תודה על המילים החמות

אני שמח שישבת, קראת והגבת בצורה כה מקסימה.אתה לא פוגע בדבריך באף אחד! אני מעולם לא הסתפקתי שיאכילו אותי בכפית- ועד היום אני שואל מברר ופועל- וזו כנראה אחת הסיבות שהרגשתי צורך כלשהו לספר את אשר על ליבי. ואצטט את מו"ר צביקה מהשגריר: אשריך א'! אני שמח שחבר שלך הפנה אותך לקרוא את מה שכתבתי.

יש אלוהים.יש תשובות.ואתה בן זונה!!

אל תבלבל את המוח.כשיש אמונה אמיתית אין שום פרדוקס! גם אני הומו בנישמתי מתחרמן למראה חלק מחברי ואוכל חרא יום יום. אבל כל זה בטבע! הייתי אצל פסיכולוגים ואמרו לי"אסור לך לדחוק את התשוקות שלך.." אבל אני מאמין שהכל זה עבודה והתגברות.ועוד80 שנה אני אהיה מבסוט וא

יודיX3

New member
חרדי יקר

אני שמח שמצאת את הדרך שאתה הולך בא- מצאת את התשובות אתה מאמין גדול באלוהים. רק דבר אחד אני לא מבין- למה אתה עצוב? למה אתה מתאר את עצמך כאוכל חרא יום יום? אתה צריך לברך שאלוהים מכה אותך כי אתה מאמין שזה רק נסיונות נכון? וככל שהנסיונות יותר גדולים אתה יותר צדיק נכון? אז אתה צריך להיות שמח שאלוהים בחר בך להיות שק החבטות שלו!! אני מאחל לך שעוד שמונים שנה לא תהיה הומו אומלל ובודד מאד.

יודיX3

New member
קראתי שוב את מה שכתבתי אליך

ואני מתנצל על הצורה הבוטה שאמרתי את הדברים שנבעו מכעס על מה שכתבת. גם אני הייתי לא מזמן במצב שלך ואני לא מקנא בך. בכל מקרה אני רוצה לאחל לך באמת שתהיה מאושר ולא עצוב.

im BLACK sheep

New member
זה העניין:

תפיסת הדת שלך אינה נכונה.שבירת הכללים הגדולה והמרכזית ביותר שיוכל אדם אי פעם לעשות היא הדת על כל חוקיה.קיים שכל עליון שאין בו מקום לשיקולים של לב. מהו המשפט הזה,אין הסבר לשואה?דבר אינו קורה לחינם,ודאי לא דבר כזה.את חשבונותיו של האלוקים אין יכולת לבן אנוש לתפוס,אך את העובדה שיש לו חשבונות,שאין סתם-ביכולתנו להבין.לו היתה תפיסת הדת שלך נכונה,לא היה מקום לשאלות,הן היו מפנות את מקומן ליצרים.

יודיX3

New member
גישתך טיפהל'ה מתנשאת

יצאת מתוך נקודת הנחה שתפיסת הדת שלי אינה נכונה. אני לא רואה דברים כנכונים או לא. אין פה שחור או לבן- יש הרבה אפור. אם אתה אומר שיש דברים שאנו מבינים ויש דברים שאנו לא מבינים איפה עובר הגבול? מבחינתך כל דבר הגיוני שאין צורך לשאול עליו שאלות- סבבה יש הגיון, וכל דבר שקשה לך להתמודד איתן- "הפתרונות לאלוהים". זו גישה מתחמקת שמסתדרת יופי עם כל מצב בחיים. אני לא קיבלתי את הגישה הזו מצטער. אם נבראתי ונוצרתי אני דורש דין וחשבון מהיוצר. מה זאת אומרת שיש לי שכל לחשוב ידיים ורגליים ובריאות תקינה וכן גם איבר מין על מנת לעשות פרו ורבו ולהקים בית נאמן בישראל אבל משיכה לגברים בלבד? פאק בייצור? אגב גישה של "אין מקום לשאלות" זו גישה מאד נוצרית לדעתי- קבלת הדין. מכים אותך- תן ת'לחי השניה. אני לא אתן שגם יכו אותי בלחי הראשונה.

im BLACK sheep

New member
זה העניין:

תפיסת קיומו של האלוקים אינה הגיונית ולוגית.אין כל דרך להגיע אליה בדרך של היקשים לוגיים המוכרים לנו.

יודיX3

New member
מסכים ועל כן

האמונה צריכה לבוא מבפנים ולא מוכתבת ע"י החברה, הרבנים או אתה.

im BLACK sheep

New member
זה העניין:

תפיסת האלוקים קודמת לשכל.נסיון ההתכחשות לקיומו הוא לא טבעי,מסכה.

למעלה