../images/Emo23.gifכישוף להחזרת אהבה.
אזהרה: במסורות הכישוף של הניו-אייג' יש את הקטע הזה של אתיקה שצריך לשמור עליה. לפי כללי האתיקה כישוף להחזרת אהבה הוא רע. אסור. ומתוך כבוד אני מציינת את זה כדי שמי שרוצה לשמור על הערכים האלה לא יקרא. ועכשיו לכישוף עצמו, מתוך המסורת הצוענית: הכנה לכישוף: להשיג שני ענפי רוזמרין גמישים, חוט (לא סינטתי, רצוי כותנה), סרט צהוב, מספריים, קבוצות שיער של הבחור(ה), ושלך, נר, אש בשביל להדליק את הנר, מים למקרה שבטעות משהו נידלק... , מעטפה. אם אין קבוצת שיער של הבחור(ה) (וכשיש אהבה אמיתית אמורים להחליף קבוצות שיער, עם או בלי טקס...) אז אפשר במקום להשתמש בחתיכת בד מבגד או משהו אחר מאותו אדם. לפני הטלת הכישוף רצוי להתרחץ, להתייפות, ולעשות משהו שמעלה את רמות האנרגיה בגוף ונותן תחושה טובה וחזקה (מוזיקה למשל, טיול בשדה, מה שמתאים לך.) את שני ענפי הרוזמרין קושרים יחד לצורה של לב בעזרת החוט. לצד אחד מצמידים את קבוצת השיער שלך, לצד השני את קבוצת השיער השניה (בעזרת החוט). מדליקים את הנר. מחזיקים את הלב אל מול הנר כך שרואים את הלהבה דרכו ומבקשים שהאש תחזור לקשר בין הלבבות שלכם ותהפוך אתכם שוב ללב אחד. מנסים לדמיין תמונה של האדם האהוב, בצורה הכי ויזואלית שאפשר, לתוך מסגרת הלב. מחזקים את חיבורי הענפים לצורת הלב, בעזרת הסרט הצהוב. מכניסים את הלב לתוך מעטפה ומניחים מתחת לכרית (אפשר בתוך הציפית). מכבים את הנר. לפני השינה מבקשים "אש האהבה ברכי את שנתי, ואת אהבת X השיבי לי". הרוזמרין לאט לאט ילך ויתייבש ויאבד את כוחו, כפי שהתנגדות X לאהבה שהוא חש כלפייך תתפוגג. כשהשגת אותו חזרה, או אם התחרטת ואת לא רוצה את הלבבות שלכם קשורים, לשרוף את הלב באש! (ולשמור על כללי זהירות עם אש כמובן...) . הערות: במסורת הצוענית, אש הוא האל שמאמינים בו, אבל כמו שאומרים שהצוענים באים במקור ממצריים, גם היהודים יצאו באיזשהו שלב ממצריים, בדיוק לפני שהם קיבלו את עיקרי הדת על הר סיני, וגם ביהדות אני יודעת שמדליקים נרות בשבת ובחגים אחרים (חנוכה למשל...) אז ניראה לי שגם מטיל כישוף בעל אמונה יהודית יסתדר עם אש, אבל אם לא, את יכולה לנסות להמיר את הבקשה מהאש לבקשה מהאל שאת מאמינה בו. זהו. תהנו. שרלוט מאי.