החזרת אהבה

talim2

New member
החזרת אהבה

שלום אני חדשה בפורום ורציתי לשאול אם יש כישוף להחזרת אהבה ואם יש משהוא שיודע לעשות את הכישוף.

talim2

New member
החזרת אהבה

תוכלי ליעץ למי אני יכולה לפנות בנושא

מיי נהר

New member
../images/Emo23.gifכישוף להחזרת אהבה.

אזהרה: במסורות הכישוף של הניו-אייג' יש את הקטע הזה של אתיקה שצריך לשמור עליה. לפי כללי האתיקה כישוף להחזרת אהבה הוא רע. אסור. ומתוך כבוד אני מציינת את זה כדי שמי שרוצה לשמור על הערכים האלה לא יקרא. ועכשיו לכישוף עצמו, מתוך המסורת הצוענית: הכנה לכישוף: להשיג שני ענפי רוזמרין גמישים, חוט (לא סינטתי, רצוי כותנה), סרט צהוב, מספריים, קבוצות שיער של הבחור(ה), ושלך, נר, אש בשביל להדליק את הנר, מים למקרה שבטעות משהו נידלק... , מעטפה. אם אין קבוצת שיער של הבחור(ה) (וכשיש אהבה אמיתית אמורים להחליף קבוצות שיער, עם או בלי טקס...) אז אפשר במקום להשתמש בחתיכת בד מבגד או משהו אחר מאותו אדם. לפני הטלת הכישוף רצוי להתרחץ, להתייפות, ולעשות משהו שמעלה את רמות האנרגיה בגוף ונותן תחושה טובה וחזקה (מוזיקה למשל, טיול בשדה, מה שמתאים לך.) את שני ענפי הרוזמרין קושרים יחד לצורה של לב בעזרת החוט. לצד אחד מצמידים את קבוצת השיער שלך, לצד השני את קבוצת השיער השניה (בעזרת החוט). מדליקים את הנר. מחזיקים את הלב אל מול הנר כך שרואים את הלהבה דרכו ומבקשים שהאש תחזור לקשר בין הלבבות שלכם ותהפוך אתכם שוב ללב אחד. מנסים לדמיין תמונה של האדם האהוב, בצורה הכי ויזואלית שאפשר, לתוך מסגרת הלב. מחזקים את חיבורי הענפים לצורת הלב, בעזרת הסרט הצהוב. מכניסים את הלב לתוך מעטפה ומניחים מתחת לכרית (אפשר בתוך הציפית). מכבים את הנר. לפני השינה מבקשים "אש האהבה ברכי את שנתי, ואת אהבת X השיבי לי". הרוזמרין לאט לאט ילך ויתייבש ויאבד את כוחו, כפי שהתנגדות X לאהבה שהוא חש כלפייך תתפוגג. כשהשגת אותו חזרה, או אם התחרטת ואת לא רוצה את הלבבות שלכם קשורים, לשרוף את הלב באש! (ולשמור על כללי זהירות עם אש כמובן...) . הערות: במסורת הצוענית, אש הוא האל שמאמינים בו, אבל כמו שאומרים שהצוענים באים במקור ממצריים, גם היהודים יצאו באיזשהו שלב ממצריים, בדיוק לפני שהם קיבלו את עיקרי הדת על הר סיני, וגם ביהדות אני יודעת שמדליקים נרות בשבת ובחגים אחרים (חנוכה למשל...) אז ניראה לי שגם מטיל כישוף בעל אמונה יהודית יסתדר עם אש, אבל אם לא, את יכולה לנסות להמיר את הבקשה מהאש לבקשה מהאל שאת מאמינה בו. זהו. תהנו. שרלוט מאי.

ToryMaster

New member
היה

אם היית קורא את התקנון המחודש, היית יודע שהחוק שונה אחרי התייעצות עם הנהלת תפוז חשוב לציין, שכישוף אי אפשר לבצע סתם ככה, זה דורש הכנה מוקדמת, אימון, וכדומה

הצוענים הגיעו ממצרים?

מישהי נשארה עם כתבים בריטיים לא מעודכנים מהמאה ה-19... ה- Romani (המילה rom בשפת הצוענים פירושה "אדם") הגיעו מהודו. אמנם בעבר שיערו חוקרים כי הם הגיעו ממצרים (ולכן כונו gypsies ע"י האנגלית) אך במחקר מעט מדוייק יותר, שכולל גם ניתוח לשוני, הגיעו למקורם האמיתים של הצוענים.

מיי נהר

New member
אני חושבת שהגעתי לפורום הלא נכון...

כתבים בריטיים? כן, יש לי כמה כאלה בבית אבל אף אחד מהם לא מהמאה ה-19. תודה לאלים, רובם עדיין במצב קריא יותר מזה... בכל מקרה אני לא קוראת להנאתי ספרי היסטוריה. אני אישית לא הגעתי ממצריים או הודו. אני מוודברידג', Sussolk, אנגליה במקור. אבות אבותי, לפי מה שאמא שלי אומרת, באו מהמדבר. הודו? מצריים? לא יודעת. מדבר. ואיך הם הגיעו למדבר? גם לא יודעת. נכנסתי לפורום כי חשבתי שהוא עוסק רק במגיה וכישוף. ואם כבר נכנסתי, חשבתי שאני כבר אהיה מועילה ואענה על אחת מהשאלות. לא התכוונתי לדיונים פילוסופיים מעמיקים על אתיקות והיסטוריה. אני לא אדם כזה עמוק ואני אפילו לא עד כדי כך משכילה. בעבר קרה שניכנסתי, הגבתי להודעות וחלק מהתשובות ניכנסו למאמרים. היה מאמר על כישופי נרות והיה איזה שהוא כישוף שנכתב ביחד עם ג'סטין אנג'ל. אני רואה שהם כבר לא נימצאים במאמרים. הבנתי את עצמי, אני לא מתאימה לפורום הזה והפורום הזה לא מתאים לי. הלכתי. אני באמת מאחלת לכולכם יום נפלא וחיים טובים. בי. זורמת הלאה, מיי נהר.

talim2

New member
כישוף

שלום רציתי לשאול אם אני אמורה לחבר את שני ענפי הרוזמרין בשני חוטים אחד בכל צד? והאם בצד אחד אני מצמידה את קבוצת השיער שלי ובצד השני את חתיכת הבד מהבגד שלו?( אין לי קבוצת שערות שלו ) וכמה זמן אני אמורה להסתכל דרל הלב על האש?האם זה משנה איזה נר מדליקים ( צבע, ריח וכו' ) וכמה זמן לוקח לכישוף לעבוד?

night shadow1

New member
../images/Emo6.gif

משעשע.. אז תדעי: כישופי אהבה הם לא מאגיה לבנה, זאת אומרת משהו חיובי אלא משהו לא כל טוב שנעה בכפייה. את בעצם כופה על מישהו לאהוב מישהו אחר. את היית רוצה שיעישו לך את זה ? שיכפו עליך לאהוב מישהו, אז זה אותו הדבר. ואני לא התכוונתי להעליב או משהו כזה, אני דווקא בן אדם נחמד. אבל כישופי אהבה זה לא נחמד.

אורזמן

New member
כבר ענו לך למעלה.....

רק שתכניסי לך לראש חזק חזק מה שנעשה לטובת צד אחד פוגע באחר במידה והכישוף יצליח לך, את תקבלי אהבה, אבל שזה יגמר תגיע השנאה מאחר שלכל דבר יש קיצוניות . אהבה - שנאה . האדם המדובר יתעורר יום אחד ולא יבין מה הוא עושה איתך ואז תגיע השנאה התהומית, שזה לעצמו לא נעים ולא בריא . לדבר זו יכולת שניתנה לאדם, דברי איתו\ איתה\ ..... אור

מיי נהר

New member
אהבה היא דווקא לא מצב שלילי../images/Emo143.gif

תרשו לי לתקן (מניסיון...) אהבה היא לא חטא ולא דבר רע. הרבה אנשים היו מאוד רוצים לאהוב אבל מפחדים, סובלים ממחסומים רגשיים, וכו... יש הרבה אנשים שמרגישים ריקנות ולא יודעים כמה יש להם לתת, ויש הרבה אנשים שפשוט מתים שיכשפו אותם... אהבה היא המצב הטיבעי והנכון, וחוסר אהבה בחיים יוצר ומגביר תחושת מחסור, כאב, ותיסכול. אם אתם באמת אוהבים מישהו ומרגישים צורך להעניק, תנו לו לחוות אהבה. כשאהבה ניגמרת ברוב המקרים לא תבוא שום שינאה בעקבותיה ואין לזה קשר לדרך שבה הושגה האהבה. יכולים לבוא כעס, אכזבה, דברים אחרים, וזה כן יכול להיות קשור לדרך בה הושגה האהבה... במצב של אהבה אנחנו הכי מים ויש בנו הכי הרבה אש. אנחנו הכי ניזונים מהאדמה, והכי מרגישים באויר. מומלץ לנסות בבית!

יש אהבה ויש אהבה.

רוב האהבות בחיינו נובעות ישירות מן האגו והן בעצם "הצמדות" (Attachment). נכון, זה מעניק לנו אושר למשך זמן מה ויש אנשים שאצלם האושר הזה הוא ארוך יותר ואצל אחרים שהוא קצר יותר. אך בסופו של דבר, הנסיון האנושי מראה שרוב רובן של האהבות נגמרות בפגיעה בשני הצדדים המעורבים - בצורה כזו או אחרת. לפעמים, מדובר בשני אנשים בוגרים, שמבינים שכל נסיון להמשיך יפגע רק יותר בסופו של דבר והולכים ומוצאים אהבות אחרות, שאותן הם יכלכלו בצורה נבונה. במקרים אחרים, צד אחד מפתח תלות לא בריאה והוא רוצה להמשיך בגלל מחשבה אגואיסטית שהוא יודע מה טוב גם לשני. אז כך, שיש אהבה ויש אהבה. יש אהבה שהיא טובה ומזינה, וכשמגיע זמנה להסתיים היא תסתיים. ישנה גם אהת האהבה הרעה וההורסת, שכלפי חוץ היא נראית כמו האהבה הטובה, אך מבפנים היא גורמת לריקבון רגשי. כמובן, שאני מדבר כאן על אהבה בקונטקסט האנושי.

מיי נהר

New member
יש אהבה ויש אובססיה...

כש"צד אחד מפתח תלות לא בריאה והוא רוצה להמשיך בגלל מחשבה אגואיסטית שהוא יודע מה טוב גם לשני." לא בטוח שאתה מדבר פה על אהבה, יתכן שאתה מדבר פה על אובססיה
, שאותה אתה מתאר כ"האהבה הרעה וההורסת, שכלפי חוץ היא נראית כמו האהבה הטובה, אך מבפנים היא גורמת לריקבון רגשי.. לנו כבני אדם לפעמים קשה להבדיל בין השניים, או שלפעמים פשוט דרוש ניסיון כדי להכיר את שני המצבים ולדעת להבדיל ביניהם... אהבה ניזונה משני צדדים. אילו ביקשתי ממך לקשר שתי מחטים בעזרת חוט כותנה אחד אדום, אך לאחת המחטים אין קוף(שזה אומר החור של המחט), אז לא היית יכול. כישופי אהבה יודעים לזהות אם קשור חוט כותנה אדום בין המחטים
, אפילו אם הוא ארוך מאוד, והמחטים ניראות רחוקות מאוד זו מזו. כדי שכישוף אהבה יצליח צריך להיות לו בסיס מסוים לפעול עליו. הבסיס הזה נמצא לעיתים הרבה יותר קרובות ממה שאנחנו יכולים לנחש. אם הוא לא שם, לא עשינו שום דבר רע כי הכישוף פשוט לא יעבוד. כישוף אמיתי מתבסס על הרבה יותר ממה שאנחנו רואים בעין או אפילו ממש מבינים. אנחנו ניראה קצת יותר מידי תופסים מעצמנו אם נגיד שכוחות היקום מוגבלים לתודעה ולתפיסות המוגבלות שלנו, לא? אנחנו ניראה קצת יותר מידי מזלזלים ביקום, אם נגיד שאנחנו, האפרוחים הקטנים, יכולים לעצב אותו בצורה מוחלטת לפי רצוננו...

האם בקשה להחזרת אהבה

אינה גובלת באובססיה? או אולי כבר נמצאת בלב האובססיה? כישופי אהבה לא יודעים לזהות. הרי ידוע לנו על כישופים הכופים את רצונו של אדם אחד על אדם אחר. אפילו לא צריך כישופים בשביל זה, צריך לדעת את ה-א' ב' של תורת המניפולציה. הרצון מאחורי הכישוף הוא הקובע, ויש אנשים שרצונם הוא דורסני ולא אכפת להם מה הצד השני רוצה. כסיכום, אני רוצה להוסיף שיר קטן, המראה את הסכיזופרניה שבאהבה ולהוסיף ציטוט משיר אחר, בתקווה שיהווה מוסר השכל עבור פותחת השרשור: "And Love is proved in the letting go". (מתוך Walking Away של C. Day Lewis)

למעלה