החורף התחיל רשמית!:)

lihi r

New member
סוף סוף חורף

סוף סוף יורד גשם ולא שרב ומה חדש בהוזלת היד של העירייה ב-3 השנים שלמדתי בעמל ב' תמיד אבל תמיד שהיה גשם אז המעבר שם היה מלא מים ועוד מים מגעילים כי הם מלאים בבוץ מהחווה ובגלל זה הייתי מגיעה הביתה עם מכנסיים מלאות בוץ שפוט צריך ללמוד לקפץ מעל המקומות עם המים ואת זה לומדים עם הזמן

ההפסקת חשמל...

הייתה גם בכל רחוב המגינים, ואבורביע,וכל האיזור שם... זה היה שעה ומשהו... יהיה חורף מטורף

מזל שבאזור שלי לא הייתה הפסקה

אני באזור ארלוזורוב (רח האורים).. ליד גן יונתן ובית ספר יד לבנים..

Hallucinate

New member
והווווווווווווווו

הגענו גם הגענו. בקאנו, אבל הגענו... אל תהפוך אותנו עדיין לאינדונזיה...

Ana1 9

New member
פ"ת אף פעם לא ערוכה לחורף

לפחות לא הרחוב שלי... המים מגיעים עד לגינה.. אפילו הלכה לנו מכונית פעם אחת כשהייתה הצפה והמים נכנסו עד מעל לגלגלים. אבל אין מה לעשות, חורף זה חורף, ואולי לי אישית חסר אקשן בחיים, אבל אני אוהבת כשיש הפסקת חשמל, בזמן שיש גשם בחוץ עם הרבה רעמים וברקים. רצוי בחושך. ושהכל מוצף. וז אין ברירה, תקועים בבית, לא הולכים לא ללימודים או לעבודה, מתחת לשמיכה עם משהו חם. וזהו.

סמסרה1

New member
לרדת בבוקר חורפי עם הכלב../images/Emo4.gif

איזה באסה לצאת מהמיטה החמה בחורף כשעדיין חושך לחלוטין,קר, גשום, כולם ישנים, הכל רטוב ואני צריכה לצאת לסיבובי של כחצי שעה עם הכלב שלי. מדובר על שעה חמש וחצי בערך. (בבקר). א ב ל, אני אוהבת את החורף.

LuNa MaJnUnA

New member
וחתולה

ושני חזירי ים ואולי גם כמה דגי זהב באקווריום קטן, כאלה שעושים בלופ בלופ כשמנסים ללטף אותם..

למעלה