החורף התחיל רשמית!:)

הכי כיף חורף...

יושבים במיטה...רואים TV....תחת שמיכת פוך....ועם שוקו חם ביד..... אם יש מישי...אז יושבים ביחד... לגבי....אני כנראה אצתרך לחמם את עצמי לבד השנה.

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם קוראים את זה לגבי (האיש) זה יכול להיות מצחיקקקק!!!!!!!!!!!

Y o u R M a N

New member
ממש מצחיק...

אני מתגלגל מרוב צחוק חה חה חה ... מקסים... זה לא מקסים כאילו איך אתה נראה זה השם שלך... אם אתה רוצה לרשום לגביך אז זה ככה... "לגביי"... וככה תוכל להבדיל בין השם שלי לזה... ואם כבר אז תקרא לי גבריאל אולי זה יעזור לך... ושניר אתה פשוט אידיוט מוחלט זה מה שיש לי להגיד לך!

NYMets Man

New member
הוא לא בא להצחיק יא אוואר!

פשוט אם קוראים את זה גבי זה נשמע טיפהל'ה גיי... אז הוא הבהיר שזה לא ככה... הוא לא עשה כלום בכוונה ואני אדיוט? לך תתקוועד

Y o u R M a N

New member
אז מה אתה רוצה להגיד שהשם שלי גיי?

חתיכת שק עצמות רזה למה מי אתה חושב שאתה? מכוער! תקרא את השם שלך בכלל ותראה מה זה גיי! אה וסתכל במראה תראה איזה דחליל אתה חתיכת כלומניק חושב תצמו סוס בתופים.. אפס !

NYMets Man

New member
לאאאאאאאאא

יוווו אתה קשה קליטה תקרא: "לגבי....אני כנראה אצתרך לחמם את עצמי לבד השנה" אתה ראית איך אני נראה או שמעת אותי מנגן שאתה מדבר? מה שבטוח שאני מכיר ילד בן ארבע שמנגן יותר טוב מאיך שאתה נראה... וכן! ראיתי אותך! ילד טיפש

Y o u R M a N

New member
בגרות בלשון לא עברת רואים את זה..

ומה הקשר ילד בן ארבע מנגן יותר טוב מאיך שאני נראה? לפחות תלמד לקשר את מה שאתה כותב! ולא ראית אותי בכלל אז אין לך מושג עליי כלום ואותך כבר ראיתי בשדה מבריח עורבים שלא יוכלו את היבול חחחח!

NYMets Man

New member
לא רק שעברתי

קיבלתי 93... ואת השגיאת כתיב כתב מקסים ולא אני אבל כנראה שהאייקיו שלך שווה למספר השנים שבהן חי, חבל... חבל... ואתה קצת גיי... חבל חבל... אם שמנים עושים לך את זה

NYMets Man

New member
(מיכל בבקשה לא למחוק)

לא ת'הודעות שלי ולא את של גבי (פחחח איזה שם)

Y o u R M a N

New member
אמר הדחליל...

שניר חה איזה שם של משועממים! נראה לי ההורים שלך באמת השתעממו וקראו לך ככה..

NYMets Man

New member
ילד קטן... די... :\ חבל חבל...

מסכנים ההורים שנולד להם ילד כזה... אני מרחם עליהם תרומות מישהו?

Y o u R M a N

New member
אתה רוצה תרומה?

לך לבית השנתי אולי איתנו לך אוכל... להורים שלך כבר לא ישאר מספיק בשבילך הם שומרים לעצמם..

NYMets Man

New member
כותבים שאנטי

מדבר איתי על שגיאות כתיב... ולא יודע מה איתך, אני דווקא אוכל בסדר גמור... ההורים שלי ממש אחלה לא כמו ההורים שלך שקוראים לבן שלהם גבי

Y o u R M a N

New member
טוב אתה אוכל בסדר...

מאכילים אותך באוכל של דגים... ולגבי הורים אחלה אז נראה לי ששלך לא אחלה בכלל כי הם לא נותנים לך אוכל ואצלי נותנים לפחות בשר ועוד מאכלים בריאים...אז תמשיך ליהיות דחליל .. אני מאכל לך עבודה נעימה בשדה .... לך תפחיד איהז כמה ציפורים...

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחחחח

ביום שתאכל בשר כמוני אולי האייקיו שלך יגיע ל-40... כרגע אתה יושב טוב מאוד על ה-8

Y o u R M a N

New member
מאיפה אתה יודע כמה האייקיו שלי?

אתה לא יודע כלום עובדה אתה לא יודע אפילו את הזמנים של בית דני... עלאק מכיר את המקום טוב טוב חה!

NYMets Man

New member
אני באמת לא מכיר את בית דני

אני מכיר את המקום כמו שאתה מכיר את הצבא... ז'תומרת... כלום!

למעלה