החורף התחיל רשמית!:)

Blade Of Fire

New member
החורף התחיל רשמית!:)

ולא זה לא טופיק מבוזבז
אז כולנו, לפחות אני מקווה, חווינו את הגשם הראשון לעונת חורף זו.. והופ-שוב התגלתה אוזלת היד של זרוע של העירייה או הממשלה או מה שלא יהיה וצומת סירקין נפלה לתוך האפילה והחשמל פסק לחצי שעה בערך... אז-האם פ"ת ערוכה לחורף? לפי החורפים האחרונים-לא ממש. הפסקות חשמל לרוב, אזורים מוצפים והדוגמא הכי טובה- תלמידי עמל ב' שלא יכלו להגיע לתחנת האוטובוס בגלל הצפה מוחלטת של השביל המוביל לתחנת האוטובוס. מה דעתכם?

NYMets Man

New member
חוררררררףףףף

חלון פתוח, הגשום מטפטף עליו סולואים מרגשים של גיטרה אתה מתחת לפוך (עדיף גם מישהי) וטלוויזיה... לא משנה איזה ערוץ... אבל בחורף הכל מעניין :)

מיכל שב

New member
אחרי הערב הזה

רק שרב יצליח למחוק לי את החיוך מהפנים. איזה תענוג! איזה ריח של נקי! ואפילו מתחילים להרגיש קרירות באויר... אח!!! חורף

Y o u R M a N

New member
מה כולם נרגשים!

אני ישן בכלל עם גופיה מכנס קצר ובלי שמיכה.... חלון פתוח שהגשם יטפטף עליי!!

איזה גשם חזק......

חזרתי עם הבן שלי מהעיר וירד עלינו גשם הגענו הבייתה רטובים לגמרי
הכי חבל שכל הסוכות והקישוטים נהרסים - אבל זה רגיל

funkygirll

New member
התגעגעתי לחורף!

הוא הרס לי את התוכניות היום אבל בסוף חברה באה אלי והיה נחמד ביותר.

LuNa MaJnUnA

New member
אבל יש בזה איזה צד טוב

ששמעתי ממישהי פעם באוטובוס.. בקיץ אתה לא יכול להוריד עוד שכבות, בחורף אתה תמיד יכול להוסיף. וזאת אחלה נקודה למחשבה.

Ana1 9

New member
../images/Emo12.gif

באסה? חורף..? העונה הכי טובה שבשנה. אולי אין לאן ללכת, כי גשם, קר, אבל זה כל הנקודה, שתקועים בברקים והרעמים.

Lil M

New member
ממש לא ערוכה

שנה שעברה שלמדתי בחטיבת בנצבי היה שביל שמוביל בית הספר. שלוש רבעים מהתלמידים עברו שם כדי להכנס פנימה. אבל באמצע השביל יש ביוב שעולה על גדותיו כל פעם שיורד גשם. הגישה חסומה לגמרי... שלוש שנים למדתי שם..שלוש שנים כתבו על זה בעיתון..ולא עשו משו בנתים.

Venice Queen

New member
חורף../images/Emo99.gif

ערוכים? לא ממש.... אני צריכה לקנות מגף ארוך כדי לחצות את נהר פינסקר בחזרה מבצפר

למעלה