הייי... חחח 
הכפתורים שלי? יש בעיקר אחד ענק - חוסר הוגנות, חוסר שיוויון, ניצול... על הנגזרות שלהן
.
המטרה? להיות מאושרים
.
למרות שהמטרה שאתה מציע היא גם משהו שאני מאמין בו בדרך ללהיות מאושרים
.
לצערי אני היום מותש מכל הכיוונים
. ומצפה לי משמרת לילה בעבודה שלא ברא השטן... יש מצב אני מבריז ומתפטר/מפוטר
חחח... אם לא הייתי בכך דופק מישהו אחר, עוד הייתי חושב על זה ברצינות...
אז בהחלט אשמח לענות, אבל זה בטח יהיה מחר-מוחרותיים
.
בכל מקרה, הכפתור שלי, והמטרות שלי וכו', אכן פחות רלוונטים לפותחת השרשור...
אני הצעתי הגיון פשוט בכל אחד מהסעיפים שכתבתי קודם (לפחות הגיון פשוט לדעתי...). אם יש באחד מהם משהו "לא הגיוני" - אשמח לדעת
.
ליצור מערכת רגשית בוגרת וכו' - ברמט הפרט - זה חשוב, ולרוב עדיף לעשות לפני שנכנסים לזוגיות. אבל אף-אחד לא מושלם, ואם כבר מישהו מוצא את עצמו בזוגיות של שנתיים, עם בעיה כל-כך פשוטה שממש מעלה גיכוך - לבצע עם עצמו תהליך עמוק ומורכב, זה ממש לא הפתרון המתאים לדעתי
.
וכבן זוג אוהב, אפשר גם לוותר מתוך מקום חזק, ולמען הצד השני... ואז אחרי שבכך הרגעת את הרוחות ניתן לתקן ולשפר את מה שלא עובד נכון. אני די מאמין שאם הוא היה מראש מכבד את הבקשה שלה, היום לא הייתה לה בעיה שהוא יהיה בקשר עם האקסית מידי פעם.
זו בכלל לא בעיה של האקסית... האקסית זה רק מקרה פרטי - סמפטום
.
הכפתורים שלי? יש בעיקר אחד ענק - חוסר הוגנות, חוסר שיוויון, ניצול... על הנגזרות שלהן
המטרה? להיות מאושרים
למרות שהמטרה שאתה מציע היא גם משהו שאני מאמין בו בדרך ללהיות מאושרים
לצערי אני היום מותש מכל הכיוונים
אז בהחלט אשמח לענות, אבל זה בטח יהיה מחר-מוחרותיים
בכל מקרה, הכפתור שלי, והמטרות שלי וכו', אכן פחות רלוונטים לפותחת השרשור...
אני הצעתי הגיון פשוט בכל אחד מהסעיפים שכתבתי קודם (לפחות הגיון פשוט לדעתי...). אם יש באחד מהם משהו "לא הגיוני" - אשמח לדעת
ליצור מערכת רגשית בוגרת וכו' - ברמט הפרט - זה חשוב, ולרוב עדיף לעשות לפני שנכנסים לזוגיות. אבל אף-אחד לא מושלם, ואם כבר מישהו מוצא את עצמו בזוגיות של שנתיים, עם בעיה כל-כך פשוטה שממש מעלה גיכוך - לבצע עם עצמו תהליך עמוק ומורכב, זה ממש לא הפתרון המתאים לדעתי
וכבן זוג אוהב, אפשר גם לוותר מתוך מקום חזק, ולמען הצד השני... ואז אחרי שבכך הרגעת את הרוחות ניתן לתקן ולשפר את מה שלא עובד נכון. אני די מאמין שאם הוא היה מראש מכבד את הבקשה שלה, היום לא הייתה לה בעיה שהוא יהיה בקשר עם האקסית מידי פעם.
זו בכלל לא בעיה של האקסית... האקסית זה רק מקרה פרטי - סמפטום