החבר והאקסית

miri801

New member
החבר והאקסית

אנחנו יחד כמעט שנתיים. נורא מפריע לי שהוא בקשר עם האקסית, כבר מההתחלה היו לנו מספר ויכוחים בגללה, לבסוף נאלצתי לקבל את הידידות ביניהם. אבל עדיין נורא מפריע לי שהוא מעדכן אותה בכל דבר בחיים, והם מדברים כמעט על בסיס יומיומי. מצד אחד הוא אומר שרוצה אותי ולא אותה ומצד שני לא רוצה לוותר על הידידות ביניהם. איך אפשר לקבל את זה ולהתנהג כרגיל למרות שמפריע לי?

Shamy

New member
אי אפשר

יש זוגות של אנשים שאני מכירה שהגבר בקשרים עם האקסיות ולאשתו זה לא מפריע ויש זוגות שהאישה לא מסוגלת לסבול שהגבר בקשרים עם אקסית או ההפך (אישה ביחסים עם אקס) ,אני מהסוג הזה, אני לא חושבת שלאקסים יש מקום בחייך כשאתה עם מישהו אחר מהסיבה שהאקס/ית עדיין נוכח שם פיזית ואז אי אפשר באמת להתגבר עליו ולהמשיך הלאה
ככל הנראה היא פה להשאר השאלה אם את מוכנה לקבל את מקומה או שלא כי זה לא ישתנה.זה גם נראה לי מוזר שהוא בוחר לשתף אותה בכל העניינים שלכם, מדוע היא אשת סודו? וגם, האם פגשת בה אי פעם? האם יצא לך לראות אותה יחד עימו ולראות באמת מה טיב היחסים בינהם?

miri801

New member
תודה על התגובה

הוא לא משתף אותה בעניינים שלנו, להיפך הם לא מדברים עלינו אלא על כל שאר העיניינים שמסביב, הם עובדים באותו תחום, אז בעיקר על העבודה, מוזיקה, אקטואליה וכדו'. בגלל שזה מפריע לי הוא כמעט ולא נפגש איתה אלא מדברים בטלפון/הודעות/פייסבוק.
הייתה פעם אחת שבמקרה נפגשנו ברחוב והייתה מבוכה גדולה, הוא החליף איתה שלום והלכנו. הוא זרק לי פעם שלא יפגיש בינינו כי חושש לתגובה שלי. אני לא חושבת שהוא מאוהב בה אבל עדיין לא מבינה למה הצורך החזק הזה לשמור אותה כידידה, לא חסרים לו חיי חברה...

Shamy

New member
זה נשמע לא טוב

אם היא רק ידידה שלו הוא היה צריך להפגיש בינכם כמו שצריך כדי להוכיח לה שאין בינהם שום דבר ..נשמע שעדיין יש לו משהו אליה , אחרת למה היא עדיין בתמונה? לא נראה שהוא טרח לקטוע אותה מחייו

hiGh jacKed

New member
הנה מה שאתן לא מבינות

הרבה גברים לא ממהרים להתנתק מאקסיות מזה "לקטוע אותה מחייו" איזה דיבור אגוצנטרי
אולי החברה שלו פשוט לא מספקת לו עניין שלא לומר חושבת רק על עצמה והוא מתגעגע לשיחות מעניינות עם האקסית
יש מצב שהוא יעזוב אותך ויחזור אליה אם תמשיכי לשגע אותו בנושא או שמתישהוא זה ייחלש הדיבור הזה והקשר ביניכם יתחזק
&nbsp
&nbsp

סיגלית 2014

New member
מנהל
מהי הסיבה?

מהי הסיבה שישנם גברים שאינם ממהרים להתנתק מהאקסיות?
ולמה "לקטוע אותה מחייו" זה דיבור אגוצנטרי? ישנם הרבה אנשים, גברים ונשים, שמצפים שבני הזוג יתנתקו מהאקסים. למה לא?
ואולי הוא משקיע זמן בלדבר עם האקסית במקום איתה? האם זה בריא לקשר?
אם החברה שלו לא מספקת לו עניין,כדבריך, למה הוא נשאר איתה ורוקד על שתי חתונות?
אם זה מאד מפריע לה, למה זה אומר שהיא חושבת רק על עצמה? ואם זה היה הפוך וזה היה מפריע לו שהיא בקשר עם גבר נוסף?
מה שרשמת לא הגיוני ומראה את אותו חבר באור שאינו מחמיא. והנה מה שאתה לא מבין (ולא אתם):
אישה יכולה לשמור על קשר עם גבר כדי להשאיר אותו על אש קטנה. אולי ביום מן הימים הוא יחזור אליה. והיא גם תייעץ לו. ואלוהים יודע מה...
אנחנו לא מדברים על סתם ידידה. על אקסית, משמע היה ביניהם קשר רומנטי.
ולמה הוא לעזאזל צריך לשמור איתה על קשר??? ואולי החברה לא סומכת עליה?

hiGh jacKed

New member
הייתי עונה לך

אין תשובה למה הסיבה? זה כמו למה בשעה 5 השמש שוקעת.
למי שאין ידידים הוא בצרה גדולה
ברגע שאתה מדבר עם אקסית כמו עם אחותך או בת דודה שלך ואין לך שום כוונות לחזור אליה
אז המחשבה שלך נובעת מפחד שאת חברה לא מספיק טובה ואין ביניכם משהו אמיתי
אם יש ביניכם קשר ומשיכה וכל המסביב מוטב שתרחיקי מעצמך את הפחד שהוא יחזור לאקסית.
אין לי הסברים למה הבחור פועל כמו שהוא פועל... אני מדבר על המצב בכללי
מה שאני חשבתי שהחברה מקבלת 90%+ תשומת לב. והוא מדבר עם ידידה זמן מועט
אחרי שקראתי את מה שהיא כתבה אם הוא מתקשר אליה על בסיס יומי זה די כן מוזר ולא בריא.

סיגלית 2014

New member
מנהל
כבר ענית לי

ואני לא מסכימה עם כל מה שכתבת: לא עושים דברים סתם ללא סיבה! לכל דבר יש סיבה, כך אני מאמינה.
וברור שיש סיבה מדוע הוא שומר על הקשר עם הידידה, רק שאנו לא יודעים מה היא.
אנחנו לא יודעים הרבה דברים. פותחת השרשור לא נידבה הרבה פרטים. כך שלא כדאי ישר לפסוק שהיא לא בסדר שהיא לא נותנת לו "חופש".
עכשו לגבי הדיבור עם אקסית כמו אחותך, אתה באמת מאמין לזה??? מה ההגיון בלשמור על קשר עם אקסית ועוד על בסיס יומי. מילא מדי פעם לשמוע מה נשמע אבל כל יום?? ומניין לנו שההשקעה הזו לא גורעת מהקשר שלו על החברה? והיא לא דיברה על ידידים אלא על אקסית. יש הבדל גדול.
אני לא מכירה גבר שמאד מאד אוהב את בת זוגתו ומדבר עם מישהי אחרת כל יום והיא לא אמא או אחות שלו.

supersonic777

New member
אתה טועה!אם היא לא מספקת לו עניין,כפי שאתה טוען...

אל לה להיות איתו!
ממש לא קשור לאגוצנטריות...!
&nbsp

Fanty S

New member
איזו תשובה מטופשת

קפיצה למסקנות בלי שום ביסוס.
שלא לדבר על זה שאם היא לא מספקת לו עניין אז למה הם יחד?

מ140672

New member
זה קשה לומר,

אבל את לדעתי צריכה לבחון את היחסים בינכם.עצם זה שאת בת זוגו והוא אינו מתחשב בתחושותייך ובעובדה שזה מפריע ומטריד את נפשך,דורש לשאול האם זה בן הזוג שאת רוצה לעצמך.זו כמובן דעתי.אני חושבת שקשר עם אקסים בתוך זוגיות חדשה איננו בריא ושגוי ומעורר שאלות

כולם נתנו לך תשובות אני דווקא רוצה שתשאלי את עצמך שאלות

או שתתני עוד מידע שיעזור לך לפתור את זה, איתו או עם עצמך. איך את רואה את הקשר הזה בעוד שנתיים?
האם הוא מוכיח בלי קשר אליה שהוא רואה את עצמו בקשר איתך בעתיד? אם לא חסרים לו חיי חברה, אז אולי חסר לו משהו בשיחות איתך? ברמה עמוקה כנראה אם זה שנתיים ככה. למה שלא שתשאלי אותו מה הצורך החזק לשמור אותה כידידה?
מה הבעיה שלך כבחורה לגרום לו לקנא בקשר שלך עם בחור? רק לשם הדגמה.

miri801

New member
כמה דברים-

הוא לא מוכן לוותר על הקשר איתה בטענה שהם ידידים כבר שנים, גם אחרי שנפרדו ולפני שפגש אותי וזה לא פייר לבקש ממנו לסיים את הקשר ביניהם. ולגרום לו לקנא- זה ממש לא אני, למרות שיכולה גם אבל לא רוצה להיגרר למשחק הזה, אנחנו בוגרים מדי בשביל זה

מ140672

New member
זה מאד פייר לבקש שינתק מגע ממנה!

מהסיבה הפשוטה שאת בת זוגו כיום,ולך זה מפריע! ואם הוא מוכן לוותר עליך במחיר לא לוותר על ה"ידידות" עמה,זאת לא נורה אדומה אלא עיר של אורות

מ140672

New member
זה מאד פייר לבקש שינתק מגע ממנה!

מהסיבה הפשוטה שלך זה מפריכ כבת זוגו!! ואם הוא לא מוכן לוותר על הידידות עמה אפילו במחיר לאבד אותך,הרי שזו עבורך שאלת השאלות,אם זה מה שמגיע לך בחייך

DogsPCI

New member
הלו, מה המצב? אני קצת אהיה לא עדיין...

ולא מרוע... כי הגיע הזמן לקצת "חוסר-עדינות".

השאלה הזו כבר הופיעה בעבר, ואני לא זוכר אם את זו ששאלת אותה, או מישהי אחרת...
ואני לא חושב שזה משנה בכלל...

גשי אליו - תתפסי אותו באוזן - תושיבי אותו על כיסא - ותגידי לו ככה:

אתה יודע שזה מפריע לי ופוגע בי, נכון?
עכשיו! אתה מתכוון להמשיך להפריע לי ולפגוע בי - וביודעין? !!
ואני מעוניינת בתשובה קצרה ופשוטה - כן או לא!! - בלבד!

ותקבלי את התשובה שלך לטוב או לרע... או יותר נכון - לטוב או לטוב!
ותסגרי כבר את הסיפור הזה - לכאן או לכאן!

מאחל לך המון בהצלחה, ושיהיה לך טוב-אמיתי.

אז עכשיו

כל דבר ש"לא בא לה טוב" הוא יצטרך להפסיק?
ואם זה פוגע בה שהוא הולך לשחק כדורגל עם חברים?
ואם זה פוגע בה שהוא הולך כל שישי לאמא שלו?
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
ממש לא! רק דברים שכבר שנתיים פוגעים בה, והם עדיין לא

הצליחו למצוא לכך פתרון הולם :).

בטח ובטח כשבסטטוס-קו הקיים:
הוא נהנה, והיא סובלת...

או שזה תקין בעינייך?

אז אם שנתיים הם לא הצליחו להגיע לפשרה, ואיכפת לו ממנה - והוא רוצה להשאר איתה - הוא אמור לוותר :).

כי הוא יכול! או אמור להיות יכול, לא? זה רק בתמימות הקשר שם, לא רציני, לא?
היא כמו שכבר אמור להיות ברור לכולם כולל כולם, כולל למי שקורא את המקרה הרגע בפעם הראשונה - לא יכולה לוותר! והיא נסתה, לזכותה יאמר, כבר שנתיים!!

ולא נכנסתי לרגע על האם יש לו כוונות נסתרות או שלא... זה כלל לא רלוונטי :).

אני יודע, שאישית לא הייתי יכול לפגוע בבת-הזוג שלי אותה אני אמור לאהוב ולכבד - במשך שנתיים (גם אם היא סתם בסרט) - ועוד להמשיך בכך כאילו כלום! (עצור דוגס... ).

אז אחד משלושה:

1. מגיעים לפשרה.
2. אני מוותר ומכבד אותה - מתוך רצון ואהבה.
3. היא לא האישה בשבילי... אז היה נעים, תודה, בואי נפרד לטובת שנינו.

וזה עוד לפני שבכלל התיחסנו לכך שהיא האקסית שלו, כן?
על כל המשתמע מכך ללא מעט אנשים :).

לילה טוב מיצי מדהימה.

מבחינתו הוא מתפשר

הרבה.
הוא לא פוגש את הידידה והקשר בינהם מתקיים רק ממרחק.
הוא גם שומר על האינטימיות עם בת הזוג ולא משתף את הידידה.

למעלה