החבר והאקסית

batmea

New member
תלוי איזו אקסית זאת...

את אומרת שהם על תקן קשר שוטף...

האם היא גרושתו? (שאז זה הגיוני...ילדים וכו'),
האם היא היתה גרה איתו כמה שנים והפרידה טריה?

אם הוא על תקן קשר שוטף ומשתף, היא לא סתם אקסית ולא ידידה שלו.
הוא עדיין איתה.

אם היא גרושתו, חמודה, בין גרושים אין אהבה גדולה, הקשר מאוד ענייני (כספים, בעיות ילדים וכו),
אבל אם הוא מספר לה על דברים אחרים, הגיע הזמן שתעשי חושבים.
הוא הרי לא יגיד לך משהו אחר ממה שאמר. ולא כל קשר חייב הגדרה פורמלית.
גבר שיאהב אותך- ירצה רק אותך. אין שם מישהי אחרת.
תפסיקי לתת מקום לספק ותתחילי להסתמך על ההגיון שלך.

Fanty S

New member
קפצתי מהראשי :)

אני בקשר ידידות עם אקס של לפני 4 שנים, מאז היו לי כבר כמה בני זוג רציניים שכמובן ידעו עליו ועל ההיסטוריה איתו (בגבול הטעם הטוב).
אני יכולה להגיד לך בלב שלם שאנחנו נשארים ידידים רק כי כיף לנו ביחד ויש לנו חיבור טוב - לא התאמנו בתור בני זוג אבל כיף לנו אחד עם השניה, ואנחנו יודעים וכבר קבלנו והפנמנו את זה. אין שום כוונה (ולא הייתה במהלך השנים מאז שנפרדנו) לחזור, והוא בחיים לא איים על אף קשר שלי, ואני לא על שלו, ואנחנו תמיד מפרגנים.
אני ממש לא מסכימה עם המשפט "גבר ואישה לא יכולים להיות ידידים" כי זה בולשיט, אני הרי לא נמשכת לכל גבר/ידיד שאני מכירה, וגם אם פעם הייתה משיכה, הרי כולם פה יוכלו להעיד שזה דבר שמשתנה ומושפע מרמת הקרבה והאינטימיות.
&nbsp
אלה תחושות מאוד אישיות, ואני לא אומרת שהאקסית של החבר שלך בהכרח מרגישה או חושבת כמוני, אבל רציתי להציע לך נקודת מבט שונה ממה שהוצג לך עד עכשיו.

adam33

New member
אכן

לכל גבר יש אשת סוד , האחות האמא או ידידה משכבר הימים.
הדרישות שלך צודקות אבל כל עוד זו ידידות אזיי את יכולה לה.
זה מאוד מרגיז שעל קניית דירה או שאם קבלת מחזור אזיי הבן זוג שלך רץ לספר לצד ג' .
אבל אלו החיים.
מעטים הבני זוג ששומרים הכל בבטן וישנם בני זוג מתוחכמים שמפזרים את הסודות לכמה אנשים כל אחד לחלק אחר ממה שקורה בחיים.
עיצה טובה.
פזרי את האור שלך ואז תוכלי לגרש החושך.
ואת יכולה.

למעלה