הזמנה ל "קרב בוץ "

תודה , אבל..

נשמה- השם לא אומר לי כלום, זה מתערבב לי עם שמות אחרים. אני צריכה לשמוע ולראות. מה לעשות?? יש כאלה שרק אומרים את שם הריקוד- יאמרו, "אה בטחח"..אני- קטונתי.

ניצנץ1

New member
זה באמת ריקוד רומני מעצבן

שנשמע כמו מסור חשמלי מזעזע.. תנו לפועלים הרומניים לרקוד אותו יחד עם קוריצה, לנו תשאירו את " ארץ אחת"...

גם איתך יש לי היאבקות בבוץ?

ניצנצית, שינית את דעתך לגבי לא מעט ריקודים, הגיע זמן לעשות סדר גם בריקודי העמים. קודם להכיר, אחר כך להשמיץ.

ניצנץ1

New member
לא שיניתי.. את " דור הביניים"

אהבתי תמיד, את " שירי הקוריצות" לא רוקדת, גם לא " נדם כל עוף" ודומיו.. ובתור אחת שגדלה על טהרת הריקוד המולדבי (רומני לייט )- לא סבלתי אותם כילדה קטנה, לא סובלת אותם גם היום.. גם לא בולגרי, רוסי, גרוזיני או כל רפובליקה שהיא שהייתה ואיננה. וכמו שאמרתי - מכירה סלוני לא רע, מנסיון של חוגים רבים ושנים רבות, מעדיפה את הישראלי. ולא משייכת את טנגו לריקודי עמים.. זה ריקוד סלוני שהומצא בארגנטינה, כמו שוואלס הוא ריקוד נשף שהומצא באוסטריה.. וקוויקסטפס הוא ריקוד נשף אמריקאי.. אז מה פה בדיוק עמים? אולי סלסה ורואדה ומרנגה, אבל את אלה לא רוקדים בחוגי ריקודי עם.. כי גם לא יודעים לרקוד אותם כמו שצריך.. סתם חושבים שהם ברחבת החתונות, כמו שראיתי אתמול באחת ההרקדות המזדמנות אליה הגעתי. אלה ריקודי נשף אשכרה.. אז כשאלך לנשף, בנעליים מתאימות וליבוש הולם- ארקוד אותם בכיף..בנעלי " בלוך" ומכנסים נוחות- לא מתאים לי לפזז בוואלס ווינאי סוחף.. נאמר כבר בספר הספרים- עת לכל דבר..

virgo1978

New member
אחלה ריקוד פלורצ'יקה

וואי אתה מה זה לא צודקקקקקק זה ריקוד משגעעעעע לפני המון שנים הוא היה אחד הלהיטים של הריקודים המתקדמים ולא שמו אותו הרבה שנים בהרקדות אני שמחה שהוא לאט לאט חוזר כל הכבוד ליגאל- שאפו

virgo1978

New member
עוד משהו....

אני יכולה להבין איך המוסיקה מעצבנת את מי שלא מכיר את הריקוד צריך להכיר אותו כדי לאהוב את הריקוד אגב- למישהו יש מושג למה גדי הבריז??? לא שאני מתלוננת - יגאל היה אחלה - רקדתי בלי הפסקההההה

../images/Emo4.gif בפעם האחרונה שבדקתי

הייתי אישה.ראי תמונה... ואין דבר כזה לא צודק... זו דעתי, ועם כל הכבוד<ויש כבוד> דיעה שונה משלך יש לכבד...

חמיייייייייייייייייייי

עידן ועידנים שלא כתבת! ברוך שובך! שבת שלום

מסור חשמלי??? בסה"כ גומיה ../images/Emo6.gif

האמת היא שכל עוד לא הכרתי את הריקוד, גם אני הייתי מתעצבנת כשהיו משמיעים אותו ולא מבינה איך אנשים רוקדים אותו. המוסיקה אכן מונוטונית וצורמנית, ונדמה לי שלצופה מהצד זה גם נראה(נשמע) ארוך הרבה יותר... אולם מאז שהחלטתי לתת לו צ'אנס ולנסות ללמוד את הריקוד התאהבתי בריקוד, ומאז צלילי ה"גומיה" מקפיצים אותי לרחבה (אם במקרה לא הייתי שם קודם...
) בקיצור, אוהבת - אני ממליצה לקפוץ על הזמנתה של רוחי ובפעם הבאה לאחוז בידה וללמוד את הריקוד (חוץ מזה, איזה רוצח יצליח לתפוס אותך עם כל הקפיצות האלה?
)

../images/Emo13.gif אבל מיכלי

<קודם כל קחי אותי איתך לערב סלסה ורואדה..אני מתה ללכת!> אני ממש לא מסוגלת לשמוע את המנגינה. בחיי...

את מוזמנת ../images/Emo24.gif

אם את באמת מעוניינת, צרי איתי קשר ואתן לך פרטים מדוייקים
ולגבי פלורצ'יקה - אני עדיין חושבת שאת מפסידה, כי המוסיקה הרבה פחות מעצבנת (בעצם, כבר לא מעצבנת אותי בכלל!
) כשרוקדים, ואם לא - זו תמיד יכולה להיות הזדמנות ללכת לשירותים (וברחוקים יותר אפילו לא שומעים את המוסיקה
)

ל"בלדה לאומלל" את קוראת גומיה?../images/Emo13.gif

ואני חשבתי...שגומיות זה משהו, שקשור לתחום אחר

למעלה