הזמנה ל "קרב בוץ "

יוניון

עכשיו אני רצינית ועצבנית
מה ענין שמיטה להר סיני?? ולמה למען השם אתה עושה מהשרשור שלי כבשלך! מכניס לי את "חי למענך" שאני באופן אישי לא סובלת וגם כתבתי על זה כמה פעמים, מדבר על חתולות, ועל גדי ביטון ועל הדרך מכניס בקטנה לירון מישר... רוצה לכתוב על חי למענך, תפתח עוד פעם עוד שרשור <שאפחד לא יקרא כי נמאס כבר לקרוא על זה> ! 'בנת אותי??

hadas74

New member
חבר'ה - יש לנו עוד משימה ללמד את

אוהבת את הריקוד"חי למענך". לא תהיה לה ברירה ללמוד בנוסף לפלוריציקה את חי למענך . אז הכונו למשימה נתפוס שני ציפורים במכה
. ככה נגאול אותך מסיוטיך . חג שמח וחלומות נעימים

hadas74

New member
אפילו ששמים את הריקוד "חי למענך"

100 פעמים , אף פעם לא שובעים ממנו . הוא ריקוד כל כך יפה , כן ירבו כמוהו. חג שמח ושבת שלום לכולם .

hadas74

New member
אם תשימי לב השרשור מתייחס

לתגובתו union39 . נראה לי , שיש לך סיוטים חזקים מהרוצח הסידרתי אנו צריכים 100 אנשים כדי ללמד אותך (אך בסוף נצליח את עוד תראי
).

hadas74

New member
אוהבת -אני רואה שיש לך טראומה

מפלורציקה
. ברגע שמשמיעים את פלורציקה,המלצתי שתבואי להרקדות עם אטמי אוזניים ו-
- ככה זה ימנע סיוטים בעתיד . לדעתי , זהו ריקוד ממש יפה (אל תתנפלי עליי יש לי גם
). שיהיה לך חג שמח ושבת שלום הדס

גם אני חזרתי כעת מהאונ' וכשישבתי ..

בקפה עם חבריי דווקא הללנו את ההרקדה הערב שהיתה אחת ההרקדות המהנות. אני אישית מאוד אוהבת את הרפרטואר של יגאל טריקי ורקדתי כמעט ה-כ-ל! את ריקוד העמים שזהכרת אכם אני לא אוהבת במיוחד (אני מכנה אותו "הגומייה" כי כך נשמעת גומייה שמותחים אותה) ונכון שהוא שם את זה בקול מחריש אזניים אבל לשם שינוי ובאופן יחסי ההרקדה הערב לא היתה מחרשת אזניים כהרגלה. אני נהנתי,וגם שמחתי לראותך אוהבת לרקוד מפזזת בחן...

../images/Emo24.gif תודה יקירה

גמני אוהבת לראות'ותך רוקדת! <ורק בגללך עידנתי את מה שרציתי לכתוב עליו.. נו טוב זה בגלל שרוח ים והוד גלים הבטיחה לי היאבקות בבוץ אם אעז לכתוב מילה רעה אחת על הריקוד הזה.........>

הבטחתי ואני מקיימת!

.. בגלל שאת לא מכירה את הריקוד הנפלא הזה, את מעיזה ככה להשמיץ? זה היה הרגע הכי יפה בהרקדה אתמול! תבואי איתי, תתני לי יד, תלמדי ותראי ש"יהריה" שלך הוא בדיחה אמיתית ליד פלורשציקה. הגיע זמן שתתקדמי ותתחילי לרקוד כמו המתקדמים ולא תיתקעי לנו לנצח במתחילים! (למי שלא מבין, הכל בהסכמה.. בחיים לא כתבתי ככה נכון? אבל היאבקות בבוץ זה היאבקות בבוץ). וברצינות ובהמשך לדברי על ריקודי עמים. מי שלא התמכר לריקודים האלו בימים שהם היו יותר דומיננטים בהרקדות מהריקודים האחרים (אצל יואב אשריאל למשל) ולא התחבר למוסיקה יש עוד עולם שלם ומרתק לפניו לגלות. לא מזמן נכחתי בערב ריקודי עמים בירושלים שם נגנה תזמורת של האקדמיה כשעמוד התווך שלה הוא אקורדיוניסט בשם אמיל (לצערי לא זוכרת את שם משפחתו) נגן האקורדיאון והסגנון הבלקני הכי טוב בעולם לדברי הרבה מקצוענים שפגשתי מאז. המוסיקה הייתה כל כך מדהימה , המיקצבים הכל כך שונים, האווירה. לעיתים רחוקות מאוד אני נהנית ומתרשמת עד כדי כך. אוהבת יקרה, לפני שאת פוסלת את התרבות הבלקנית כולה בהינף יד, בואי אלי ואשמיע לך קצת מהמוסיקה המרתקת ובתוספת הריקוד מבטיחה לך שבשמחה תשלחי לנו כאן התנצלות בפורום.

הפעם אני לא מסכימה איתך ../images/Emo31.gif

אני בדעה של אוהבת. כתבתי כבר בשרשור אחר שאני לא אוהבת ריקודי עמים (כמובן שיש יוצאים מהכלל), ואין כל קשר (לפחות מבחינתי) בין אם אני יודעת ריקוד לאהבה שלי אליו, ופה מדובר בכלל בסגנון. אם הייתי אוהבת את הסגנון הייתי לומדת את כל הריקודים שבו (אלא אם כן גם שם יש 4000 ריקודים
). ולגבי הריקוד המדובר.... יותר הכוונה פה למוסיקה שנשמעת כמו מסור חשמלי כפי שחלק כתבו פה, הכינוי שאני נתתי לו בעבר היה "זמזום הדבורה", וניתן אף למצוא תיאורים נוספים כמו רעש של מרפאת שיניים..... אולי בריקודי עמים אחרים יש מוסיקה נפלאה (לא בזה לדעתי-מצטערת), אך זה לא אומר שאני חייבת לאהוב אותה או לאהוב לרקוד לצליליה. אני אוהבת מוסיקה קלאסית, אוהבת את היצירות של באך, מוצרט, שופן, שוברט... אבל אני אוהבת לנגן זאת באורגן ולא לרקוד "ריקודי עם" לצלילי מוסיקה מסוג זה. אבל - על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, אז אנא... אל תנסו לשכנע אותי שזאת מוסיקה וריקודים נפלאים ושבשביל להיות רקדן מתקדם יש לדעת אותם....., כל אחד ירקוד את מה שהוא אוהב וקרוב אליו יותר.

ככה, יש לי ויכוח עם כל החברות שלי?

לא מאמינה, רויטל, אוהבת לרקוד, פרפר צהוב, ניצנץ, גם דבקה רמות, מה זה מלחמת הבנות הזו נגדי? אתן פשוט נולדתן מאוחר מדי. זאת הבעיה שלכן. או לפחות התחלתן לרקוד מאוחר מדי.. אז, אולי במציאות אחרת. לא מכירה מישהו שלמד את פלורשציקה ולא התאהב בריקוד. ולמען האמת אני מסתכלת על חלק מרקדני העמים הותיקים, והם לא יוותרו אפילו פעם אחת על הריקוד הזה, אפילו אם רקדו אותו שלוש פעמים באותו שבוע וזו כבר השנה השלושים או הארבעים שלהם. תראו לי התלהבות כזו מעוד ריקודים? ורויטל, להבהרה. לא אמרתי ש"מי שרוקד עמים הוא רקדן מתקדם". כל אחד יכול לבחור ללמוד ריקודי עמים ולהנות מהם. אמרתי שעל מנת להצליח לרקוד את הריקודים האלו כמו שצריך דרושה טכניקה מתקדמת יותר מזו שבדרך כלל נדרשת לנו בריקודי העם. המקצבים אחרים וצריך להתרגל אליהם. זה לא קל בכלל. אני מודה שאת רובם של ריקודי העמים המתקדמים יותר אני פשוט לא מצליחה לבצע. אני רק מסתכלת בהתפעלות ברקדנים כמו ספי בר לב (בשעתו זה היה רפי דמר) כמו שאני מסתכלת על רקדני lord of the dance ומקנאה..

רוחי

בך אני לא נלחמת אפ'פם! זה ה"סרנדה לרוצח הסדרתי" שאני לא אוהבת. פשוט מאוד. אוהבת גם אותך!

אבל בטוח שאין לך מלחמה איתי../images/Emo67.gif

כבר מזמן אמרתי שרקודי עמים מכניסים מעט גיוון יפה להרקדות...הם זורמים וכייפים. אני לצערי לא יודעת הרבה מהם ובהחלט הייתי רוצה איזה מורה פרטי/ית שיעזרו לי להשתלב בהם. ולכן רוחי יקירתי ברגע שישימו את פלורשצ'יקה אני מתייצבת לידך ומקווה ללמוד אותו. אשר למוסיקה - נכון צודקת אוהבת שלנו יש בה איזה מונוטוניות מעצבנת של זמזום כלשהו אבל הרקוד עצמו מאתגר ומיוחד. אוהבת יקרה : הרקוד הזה נולד ממש בשבילך ובטוחה אני שכאשר תלמדי אותו תאהבי תקפצי ותפזזי אותו בשמחה כפי שאת יודעת לעשות. ובינתיים חג שמח לכווווווווווולם

למעלה