הזמנה ל "קרב בוץ "

שוגיייייייייייייייייייייייייייייייי

עידן ועידנים שגם את לא כתבת! כבר אמרתי שהריקוד עצמו נראה לי בסדר ואין לי שום דבר כנגד הצעדים...הבעיה היא במנגינה <אופס סליחה ברעש המסור החשמלי>...
התגעגעתי אלייך!

../images/Emo204.gif טוב, אז ככה....

לגבי "...מי שלא התמכר לריקודים האלו..." - אכן, לא ממש התחברתי, גם בימים בהם "...יותר דומיננטים בהרקדות מהריקודים האחרים..." כי באתי לרקוד ריקודי עם, ולא עמים. יחד עם זאת אני מודה שיש בהם כמה שהייתי שמחה ללמוד ולרקוד. אי לכך, אני מרימה את הכפפה שזרקת, רוחי, ובפעם הבאה אוחז בידך {אם רק תסכימי..} ואעשה כמיטב יכולתי ללמוד ממך את הריקוד {ומזהירה אותך מראש... זו אינה משימה קלה כלל וכלל...
}

רוחי <מפשילה שרוולים>

ממך?? לשמוע כזה משפט לא ציפיתי... "בגלל שאת לא מכירה את הריקוד הנפלא הזה, את מעיזה ככה להשמיץ?" מי דיבר על הריקוד?? מבחינתי, ריקוד ויהיו צעדיו,נפלאים, מורכבים, מקוריים <וכהנה וכהנה> ככל שיהיו, לא יכול "ללכת" לבד מבלי המנגינה, זה כמו שוקולד בלי פולי קקאו<טוב כל אחד ודימוייו..
> אני דיברתי אך ורק על המנגינה ,מנגינה אמרתי ?? סליחה התכוונתי לרעש המזעזע שיש הקוראים לו מנגינה... רעש כזה שגורם לך להודות ברצח ארלוזורב, בשוד הכספות הגדול, בהתפטרות לימור לבנת<אה היא לא התפטרה-היא פוטרה איזה כיף!> ועוד.... אז שוב, אין לי בעיה ללמוד את הצעדים. את הדבר הזה אני לא ארקוד בחיים! הכל באהבה כן??
כיף להתגושש איתך...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי את התיאורים הספרותיים

ת'אמת, עפ"י הכותרת הראשונה, כבר ציפיתי למשהו יותר גרוע מהמנגינה הזאת. מצד שני, כשקראתי ששוב השמיעו את הזוועה הזאת
(כן, אני כמובן בעד מחיקה לאלתר של הריקוד הזה מהרפרטואר...ויפה שנה אחת קודם!)- שמחתי שלא רקדתי אמש באוניברסיטה.

k u k i 123

New member
רוח ים את צודקת, היתה אחלה הרקדה

כל המתחילים פשוט מפסידים מזה שלא יודעים את הריקודים היותר ישנים ורק רוקדים את החדשים שחוזרים על עצמם.

רוחייייייייייייייייייייייייי

הוא קרא לי מתחילה
<אחר כך שהמורה תשאל מי התחיל, תגידו שהוא התחיל כשקרא לי מתחילה!>

DRORSHPL

New member
replay

אני שמח שנהנת ... גם אני "קרעתי" את רחבת הריקודים ! שבת-שלום

למעלה