הזמנה לצ'אט

snooPPiT

New member
דווקא צריכה =/

15 יחידות מחשבים אז לא אומרת תודה. זה רק אני או שהמיקוד במדעי המחשב ב יצא על הפנים השנה ? ממתי מורידים מחסנית ?!?! להיכן נעלמו הימים בהם יכלתי לפסוח מעל מכונת טיורינג בנונשלנטיות מעושה...ומאוסה ורחל...זה לא מיון מיזוג, איכשהו ?

Athaclena

New member
לא! זה היה מיון בועות

כל אוטו שנמאס לא להיות תקוע מאחורי מישהו עקף אותו. אלה שרצו למהר עקפו יותר, האיטיים נשארו מאחור. בסוף יוצא שאלה שנוסעים מהר יותר יהיו מקדימה! ואני מחורפנת לגמרי, טרללי טרללה. איזה כיף!

snooPPiT

New member
hehe cool !

אף פעם לא חשבתי על זה בצורה כזאת =) טסט ביום ראשון ..!! אאאאא..אמאלה

Peace 0n Earth

New member
../images/Emo6.gif הזכרת לי משהו..

היום היה משעמם במחשבים אז עשינו ממשק לתור ישראלי.. אז הוספנו את הפונקציות: עקוף_בתור(X) העף_מופרע_מתור(X) דחוף_תהוא_מהתור(X) היכנס_לאמצע_תור(X) איך אף אחד לא חשב על זה עד עכשיו..

snooPPiT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא צריך שני מתוארים ?
בכל אופן, תודה על העצות ועל האיחולים שמרו חלק לטסט השני =)

Athaclena

New member
תוכניתני פורום אנגלית, התאחדו!!!

זה נורא מצחיק לדמיין את שאר הפורום קורא את השירשור הזה ומגרד בפדחתו...

Athaclena

New member
כן, הייתה שיחה קצת מוזרה...

על איך ומה זה "שמירת נגיעה"...

p i n g o

New member
אההההה

את זאת את?!?! חחחחחח רק עכשיו קישרתי בין "עוזאל המלך" ל"Athaclena"
|slow|

Athaclena

New member
ת'שמע...

כתוב את זה בפירוש בכרטיס של אריה. זה שלא הסתכלת... נו, בש"ך! וזה "לעתניאל ולמלך", אני לא יודעת למה כ"כ קשה לאנשים לכתוב את זה... השאלה היא של מי יותר גרוע - שלי או שלו

הסבר על שמי (תרתי משמע)

ראשית אני תלמיד בישיבה בעתניאל (מבוטא עותניאל כמו בחולם), אמנם אני כרגע לומד הנדסת חשמל בבר-אילן אך זה לא משנה את העובדה הזו. על הישיבה תוכל לקרוא בלינק שיש בכרטיס שלי, כלומר ב www.otniel.org . שנית, אנו שואלים את עצמנו הרבה כיום: עד מתי? עד מתי יהיו פיגועים? עד מתי נהיה במלחמה? וכו'. בסוף ספר בראשית, בברכה ליהודה כתוב "עד כי יבוא שילה" וחז"ל פירשו את זה על המלך המשיח ולכן בחרתי בקריאה למלך. אוסיף שבודאי זה קשור גם לשר הטבעות שם יש את Aragorn שהוא מהווה את הדמות של המלך ללא הכתר המסתובב בינינו ללא הכרה בלא שזה יפגום במלכותיותו. רציתי גם משהו שיזכיר צעקת קרב, משהו שאפשר לקרוא תוך כדי הוצאת החרב מנדנה וכו'. רחל אומרת שכתבתי באריכות יתר (טוב אולי קצת).

למעלה