הזמנה לצ'אט

הזמנה לצ'אט

אז נכון שהצ'אט מתוכנן להיות לימי שלישי בלבד, אבל כיוון שאני כנראה לא אבלה ימי שלישי נוספים בפורום ב-3 השנים הקרובות, אני מזמין את כולכם לצ'אט היום!
בשעה 22:00, וחסר לכם שאתם לא שם!

עד מתי הייתם אתמול בצ'אט?

ותוך כדי כך... KoD, עשרת הדיברות לטירון המצוי והלא-רצויL 1 - לא תעשה לך טיפה של גאווה, כבוד עצמי או כל צורה של חשיבה עצמאית. רד לחמישים! 2 - המפקד הישיר שלך הוא לא אלוהים. הוא מעליו! 3 - לא תאחר לשמירה. 4 - תמיד יאחרו להחליף אותך בשמירה 5 - כבד את קציניך ואת מש"קיך למען לא יתזזו אותך 6 - לא תפקיר את נשקך 7 - לא תתקלח במים חמים 8 - לא תחמוד את רכוש האפסנאות (כן כן, האפסנאי יודע בדיוק מי העלים לו שתי שמיכות, מחסנית ופגז נ.ט. נפיץ) 9 - אתה כלום 10 - המקום עליו עומד המפקד שלך קדוש הוא - של נעליך, פול על ברכיך או רד לארבעים

snooPPiT

New member
נרדמתי על המקלדת בערך ב00:30

סורי כולם it was fun דרך אגב הבגרות בעל פה היום ברררר עוד איקס ביומן ..! אה ו, עוד דיברה : 11. לא, ואני חוזרת ל-א תאכל בחדר אוכל ! ציינתי כבר ש- Queue זאת מילה דבילית ?

snooPPiT

New member
זאת הייתה הודעה מיותרת. התעלמו.

לא מרגישה שנונה במיוחד היום . והרי מבזק שהגיע זה עתה: הידעת ? מגפה גורפת של אנשים שמלאו להם 21 היום הגיעו לירח. עדי ראייה מאשרים שכל אחד מאיתם נראה כשהוא מקלף עטיפה של בזוקה..|מ(י)סטיק| הציבור מתבקש לשמור על קור רוח ברמה סבירה, ורמת כוננות מוגברת . פרטים נוספים בהמשך.
[למען הסר ספק, זו לא הייתה בדיחה על מיס-טיק. I swear !
]

|../images/Emo6.gif|

בדיחות על מיס-טיק אני אספוג (ואם יהיו מצחיקות, גם אצחק).... זה בדיחות על הפורום שלהן שלא הצליח שמרגיזות אותי

p i n g o

New member
Queue זאת מילה דבילית?!

תגידי תודה שאת לא צריכה לממש אותה על בסיס של רשימה מקושרת דו-כיוונית!

Athaclena

New member
נו, זה קל...

מבנה של שדה תכולה, קישור אחורה וקישור קדימה... אני זוכרת שתמיד צריך לממש איזה סדרת פיבונאצ'י ואח"כ רשימה מקושרת, אלה באמת קלאסיקות. אבל לא נראה לי שיצא לי לעשות רשימה מקושרת דו-כיוונית, זה נשמע חמוד. FIFO, LIFO ושאר ירקות תכנותיים (סתם בא לי להגיד את זה)

ברגע זה בא לי להכות אותך

לא, באמת. ספגתי מספיק תכנות לכל החיים שלי, אין לי צורך ביותר.

Athaclena

New member
כן? כמה בדיוק?

חוץ מהבגרות (רק 5 יחידות, לא היה יותר בבי"ס) היתה לי חצי שנה מלאת תכנות - כל יום מ-8 בבוקר עד 9-10 בלילה, ועד 12 בימי שישי. אם היינו ממש טובים קיבלנו חמשוש. והאמת - היה לי כיף (גם קשה, כמובן). תכנות זה לא כזה גרוע...

Athaclena

New member
הזכרת לי משהו...

לא החלטתי אם זה עצוב או מצחיק. במוצא"ש הייתי על כביש הערבה (לא אני נהגתי), ושמתי לב שהוא עובד כמו מיון בועות. באמת!! מיון בועות דינאמי אפילו. כאילו, כמה תוכניתן כבר אפשר להיות?

snooPPiT

New member
מדעי המחשב ב ?

יחידות ספרייה וכל הבולשיט רשימה מקושרת היא רשימה דו כיוונית תלוי איך את מייצגת אותה... כל עוד באחד השדות מצויה הכתובת לשדה הבא אפשר לנוע גם בכיוון השני כל המגמות מחשבים האלה הן תרמית גדולה,
The lure us into computer labs at the begining of the school year and by the end of the year you can't remember if you actually worked on the computer for 2 lessons or 3 starring on this dumb killer-blue blinding screens.... But it's sad and it's sweet and I knew it complete when I wore a younger man's clothes..now all I have left is AI and 'the basics of communication'​
זאת הבגרות של 15 יחידות שמעניקה לך כרטיס כניסה חופשי עשר שעות בשבוע לגלוש באינטרנט במקום לעבוד על הפרויקט
EOLN; End. כתבתי הרבה בע

Athaclena

New member
../images/Emo12.gif באמת?

כדי שיהיה דו כיווני לא צריך גם קישור לתא הקודם
או שה-4 שנים מאז שנות הלימודים השכיחו ממני כמה דברים בסיסיים? אני חושבת שבאמת עבדתי בשיעורי מחשבים... אבל זה לפני כל כך הרבה זמן

snooPPiT

New member
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה..

[פותחת ספר עיצוב..] ייצוג רשימה בעזרת שרשרת חוליות המקושרות זו לזו מאפשר גישה לאיבר הבא אם את יודעת את הכתובת של האיבר הנוכחי [ע"פ פקודה מסוימת] את יכולה גם למצוא את החוליה שקישרה אותך לכתובת [איבר] הנ"ל. ניצל"שנו בטירוף
את מי זה משעמם ?

Peace 0n Earth

New member
אחרי שלוש שעות מחשבים רצופות..

אמרתי אני יבוא קצת לפורום נעשה מנוחה לראש קצת.... נהיו לי טראומות כבר

p i n g o

New member
"זה נשמע חמוד"?!

עכשיו אני צריך לממש רשימה חד-כיוונית, והכול הולך בסדר חוץ מהדיסטראקטור המזדיין הזה!!! אוףף אני שונא לנקות אחרי אנשים. ומחלקות.

למעלה