הזמנה למפגש פורום

s h o o s h a

New member
הערות, שאלות, הצעות לענין המפגש

כל שאלה הקשורה באופן ישיר או עקיף למפגש אבקש להעלות כאן ולא בשרשור הנוכחות. לשאלה כיצד מעלים אייקונים: כאשר פותחים את ההודעה ומבקשים להוסיף תגובה, מסתתר מתחת לחלון התגובה אייקון מחייך. כאשר לוחצים עליו נפתחת סידרת אייקונים לבחירה. מסמנים את המיקום הרצוי ואז לחיצה על האייקון ובזה תמה ונשלמה הוספת פרצופון או אחר להודעה. בהצלחה

ben 911

New member
שוש היקרה.

רעיון המפגש נשמע מדליק כי באמת כבר המון זמן שלא יצא לנו להיות בצוותא. מאידך צר לי שאנו נפגשים באיזו מסעדה לשעה שעתיים כפי שנעשה בעבר.. כאשר את שוש עם כל הכבוד, עושה דרך ארוכה מהצפון וערדניקית כמעט אותה דרך מהדרום ותוך שעה הכל נגמר. אני מציע לארגן משהו יותר נרחב מאשר סתם קפה ומאפה. אני מציע למשל להיפגש בשעה 9:00 בבוקר בתחנה המרכזית בתל אביב. למפגש נגיע עם 3 מכוניות או יותר, תלוי במשתתפים. מגדה. אני. קליאופטרה...אם הן מסכימות כמובן. ניסע לספארי ברמת גן. נדמה לי ש-בעלות של 70-80 שקל בערך. משם לנמל יפו להפלגת חופים כייפית. עלות של 40 שקל בערך לאדם. או להדם. לאחר מכן ארוחת צהריים במסעדה עממית זולה וטעימה.. יש ביפו מסעדות בולגריות, גם קווקזיות טובות. בעלות של 70 ש' בערך לאיש. ייתכן שלחלק מאיתנו העלויות תהיינה יקרות מדי.. אז פה המקום לשמוע הצעות נוספות.

אני מציעה שנתחיל במפגש של שעתיים שלוש ואחר כך

נעבור למפגשים רבי שעות ורבי ממון

טובי66

New member
ציפור לילה צודקת בדבריה..... ומה יהיה

והסתבר לנו שיותר כיף לנו לכתוב שעות על גבי שעות בפורום ולא להשאר באותה מחיצה עם אנשים שלא יהיה לנו נושא שיחה איתם...........פנים מול פנים.......... עדיף לאט לאט ובטוח מאשר להרוס יום שלם ביחד ונצא עם טעם חמוץ..........

זאת לא הסיבה

אני בטוחה שיהיה לי נעים ומעניין עם האנשים פה , את חלקכם אני מכירה ויודעת שזה כך. אבל מאחר שעדיין אנחנו חדשים זה לזה יותר קשה לארגן בילוי שכרוך בהפסד שעות עבודה, בהוצאה כלכלית קצת יותר "כבדה" ובלוגיסטיקה , בילוי כזה יש לו פחות סיכוי להצליח לדעתי להתרומם . לכן הצעתי שקודם נתגבש במפגש קליל ואחר כך נוכל לתכנן משהו יותר מסובך.

טובי66

New member
אני מבינה אותך, קשה להפסיד שעות

עבודה.... ולכן הצעתי ללכת למועדון שיש בו הכל.... אבל כתבתי את פחדיי שלי ואני קצת דואגת......

s h o o s h a

New member
ובנתיים....רוצים מפגש או לא?

מרוב שהמנהלת היקרה שלנו החליטה לעשות סלט ענק מכל ההודעות ע"י כך ששירשרה ושירשרה [אולי כדאי לה בכלל להצטרף לחוג שרשרות] אפילו אני עצמי כבר לא מבינה מי נגד [או בעד] מי. הצלחתי לספור בסה"כ 4 ידיים מצטרפות והרבה הרבה מלל [שבחלקו קשור ובחלקו כלל לא]. רוצים מפגש או לא? השאלה היא מאד פשוטה כי לפני שמחליטים איפה ומה, יש לוודא כמה מעונינים להגיע [היה נחמד לקרוא שלפחות לענין הענין היו מצטרפות עוד ידיים מורמות] ואז כמה מגיעים בוודאות. [היה נחמד אילו כל המתענינים היו מאשרים גם הגעה]. ואז, ורק אז, מחליטים על כל השאר. אך מכיוון שאין פני הדברים כך וחוץ משרשר מפלצתי אין לנו כלום, כ נ ר א ה שאין ממש ענין ואולי עדיף 'לרדת' מהרעיון ולתת לאוהבי המסך את הלילות שלהם בלי לבלבל להם ת'מוח על איזה מפגש שיאלץ אותם לצאת, לנשום אויר ולהתחכך באנשים אמיתיים בשר ודם. [שרה'לה, מצטערת- אבל זה נורא התבקש].

בוקר טוב טובי....

חלק מהאנשים כאן כבר נפגש..מעבר לכך ישנם כאלו שנפגשים בלי קשר למפגשי פורום...אם בן העלה רעיון של פעילות נרחבת יותר זה וודאי בגלל שהוא מכיר קצת יותר את חלק מהאנשים ובא לו לבלות אתם שוב....הגרעין קיים ..ולמצטרפים...אני בטוחה שלא ישעמם דקה. אני יהיה אחראית אישית לכך.....אז בזאת אני מרימה יד ואגיע למפגש בכל זאת......יום נעים לכולם....

ערדניקית ..את מתבלת את חיי ..

כלומר המלחיות שהבאת כמתנה לחברים במפגש הקודם מתבלות לי את האוכל ומהנות לי את הנשמה לראותם עומדים ומתחבקים כל הזמן בצבעי אדום ולבן
אז בעקבות מפגש אחד ..את תמיד איתי ..נזכרת בך כל יום כשאני רואה אותם

עכשיו את מבינה למה אני אומרת/שרה

"אומרים יש אהבה בעולם"..אבל תסכימי איתי שאת נזכרת בי לא רק בגלל המילחיות.....

טובי66

New member
ערדניקית, אם את עושה את כל הדרך הארוכה

מערד, לאן שיהיה מקום המפגש בסופו של דבר........... אז כמובן שאני הגיע והבוא עם המון מצב רוח טוב

סויה 1

New member
טובי יקרה... בבקשה אל תעלבי...

אבל - הגיע= אגיע הבוא= אבוא הכל ברוח טובה.

טובי66

New member
שאני טועה ורוצים לתקן אותי

אני לא נעלבת כלל וכלל מפני שרק מטעויות לומדים תודה

גאיה ק

New member
נפלא בנצ'וק

גם לי נראה ששהיה קצת חווייתית היא גם קצת גיבושון על כל המשתמע מכך ולך ציפור.את יכולה להציע הצעות אלטרנטיביות . מפגשים של כשעתיים הוא קצת קצר בעיקר למגיעות מ"חו"ל"
ובכלל בילוי משותף עם מצב רוח תואם (כלומר חיובי)שלכ5 שעות יכול בהחלט להשאיר טעם של עוד.

לי לא משנה איפוא ומה...העיקר לראות אתכם..

לחבק אתכם...להכיר את החדשים...אה! שחכתי....."לחסל חשבונות" עם א ח ד מכם....

s h o o s h a

New member
יום שלם למפגש

בןבן, לדעתי יהיה בלתי אפשרי לחלוטין לארגן מפגש מהסוג שאתה מציע. תראה כמה קושי יש בניסיון לארגן את מרביתנו למפגש של כמה שעות. 1. אנחנו אנשים עובדים ועם כל הכבוד, אין לי כוונה להפסיד יום עבודה לטובת מפגש. 2. לא את כולם אני מכירה ואני לא הייתי רוצה 'להתקע' [סליחה מראש על הבוטות' עם אנשים שאולי יהיו לי לא נחמדים ולא נעימים [ואני חושבת שזה נכון לגבי כולנו]. 3. מדובר על עלויות מאד גבוהות שלא כל אחד מאיתנו יוכל להרשות לעצמו [אני לא אוכל!] ולכן, מפגש ערב בסופשבוע יכול להיות נחמד, נכון ונוח לכל אחד מאיתנו. לחלוטין לא חובה להיפגש במסעדה, כי מסעדות יש לכל אחד מאיתנו בעיר מגוריו וקרוב לביתו. כאמור, אפשר ללכת לאיזה מועדון שמשלב קפה/ פאב/ מוזיקה /ריקודים, אפשר להתארגן על ערב שירה בציבור עם פגישה מקדימה, אפשר להצטרף למועדון שמפעיל ערב קריוקי, ואני חושבת שהיד נטויה לרעיונות שלא 'יגבו' מאיתנו זמן יקר וממון רב. נותר רק לוודא שאכן אנשים כאן רציניים מספיק ומעונינים לתת יד להצלחת ערב כזה, לוודא שיש שיתוף פעולה של מנהלת הפורום שלא תקבע ותחליט באופן שרירותי וחסר היגיון מה צריך ומה לא, מה טוב ומה לא ולהתחיל להריץ את הענין קדימה. ידוע כבר שמפגשי פורום יכולים לתרום רבות לאיחודו של הפורום במתכונתו הנוכחית ואם הצלחת ערב כזה תצא למרחקים, הרי שזה משובח, שכן יגיעו חברים נוספים והמשפחה תלך ותגדל. כאמור, שיתוף פעולה של כולנו בלי התעקשויות מיותרות ועשיית שרירים- זו המתכונת להצלחה.

טובי66

New member
שושה היקרה, צודקת מאוד

ויש לי הצעה נפלאה.... בפתח תקוה עיר מגוריי, יש מועדון ריקודים חמוד מאוד, עם זמר אורח ובנוסף יש שתייה ואכילה חופשי וכל זה עולה 80 ש"ח בלבד. אני בדרך כלל הולכת עם חברה ביום חמישי או שישי וממש כיף ונהדר במועדון הזה מפני שיש מגוון רחב של שירים ריקודים מכל הזמנים ובעיקר ברובם בני הגיל שלנו אז תחשבו על ההצעה שלי

טובי66

New member
ארוחה במסעדה בולגרית, כבר עושה לי טוב

ורק בגלל הארוחה של בית אמא, אסכים לבגיע לקצה העולם

גאיה ק

New member
../images/Emo124.gifפניה לנסיכה

לא מבינה למה אינך נועצת את שרשור הרמת האצבע למפגש.

למעלה