הזמנה למפגש פורום

אחרי החגים../images/Emo6.gif

פעם מזמן מזמן כשעוד מוסד הנישואים היה מקודש היו שואלים כל רווק/ה שהגיעו לפירקם,, נוווווו מתי החתונה? בעדא לעיד,, כלומר אחרי החגים,

גאיה ק

New member
למה,שוש?

בעדא.המילה הזאת מזכירה לי מיד את המלחמה האחרונה ואת נסרעעעעלה.(יימח שמו וזכרו). קצת מבאס להתחיל את השבוע והבוקר איתו אז מוחקת אותו כבר מהראש. בוקר טוב ושבוע נפלא לך ולכולם !!

ben 911

New member
מה הלחץ? עד אוגוסט יש עוד המון זמן. ../images/Emo133.gif

חוץ מזה אני עדיין חוכך...
עכשיו בעודי חושב...אולי 24 לאוגוסט, זה היומולדת שלי...
אבל אז תצטרכו להתארגן עם מתנות לרוב.
אופורטוניזם...זהו שמי השני.

טובי66

New member
בנצוק, אולי כדאי דווקא ב - 27.8

יום יפה מאוד ומיוחד יום שבו יהיו שני ירחים בגלל המאדים שיאיר ויזרח כמו הירח ובגלל הירח וכדאי יהיה להתבונן מפני שכל מי שחי עכשיו לא יזכה לראות זאת שוב וביחוד בגלל שיש לי באותו יום יום הולדת..............

ben 911

New member
טובי, אני לא מאמין...את בתולה. ../images/Emo6.gif

הכוונה מזל בתולה.

טובי66

New member
חחחחחחחחחח

גם אתה ב ת ו ל...... ואני לא אומרת כלום.... נו, טוב, זה בעצם המזל שלך גם.....

magda

New member
שוש יקרה איזה כיף שאת מגיבה ../images/Emo140.gif

אשמח מאוד להפגש איפה שכולם יחליטו התגעגעתי אליך ורוצה מאוד לראות אותך יששששששששששששששש

s h o o s h a

New member
הזמנה למפגש פורום

הריני להעלות הצעה למפגש פורום שיתקיים ביום חמישי 06.08.08 או ביום חמישי 14.08.08 החל בשעות הערב. לענין מיקום המפגש תבוא הודעה בנפרד וזאת עפ"י כמות המצטרפים. מסתמן כי המפגש יתקיים באזור המרכז או השרון, לנוחות כל המגיעים.
למנהלת הפורום: אנא נעצי הודעה זו לשלושת הימים הקרובים!
מה בתכנית? להיפגש, להכיר, לבלות שעות איכות יחד ואולי להצטרף לתכנית שמציע מקום המפגש [ריקודים? קריוקי?...] עלויות: ברגע שנדע מי מגיע ונקבע לאן מגיעים נוכל להיערך להודיע מה תהיינה העלויות. מה צריך לעשות? שמות חברי הפורום יופיעו כאן אחד מתחת לשני וכל אחד מאיתנו יצטרך פשוט להיכנס תחת שמו ולהגיב [בלי מלל! אם
או
וזאת ע"מ שנוכל לדעת מה מספר החברים שיגיעו. הרמת יד ב
היא מחייבת שכן על פיה יוזמנו המקומות. יש מספיק זמן לחשוב, להתלבט ולהחליט. לכל הערה בענין המפגש ייפתח שרשור נפרד שבו נוכל לכתוב את הצעותינו, השגותינו והערותינו. שרשור הנוכחות- ייעודו, כאמור, אך ורק כדי לדעת מי וכמה מגיעים. ברגע שנושא זה ייסגר, תיסגר גם תוכנית המפגש ופרטיה יועבור במסרים לכל מי שאישר הגעתו. אני תקווה כי הפעם יצא המפגש אל הפועל, בלי ויכוחים, בלי העלבויות וכי כולנו נצליח להפיק את המיטב מערב שכזה.

למעלה