הזמנה אישית לכולם

@@

New member
לבעלי היקר,אמא ואבא, חמי וחמותי

אני חולהההההההההההההההה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםם הצלחתם לעלות על פני חיוךךךךךךךךךךך ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אוהבת כלתכם בתכם ואשתך לעתיד ריקי

@@

New member
ג´סוס חולה עלייך

ראית מה נהיה פה? פורום חתונות של ממש. נשמה שלי את באמת נפגעת ממה שאמרו לך???????? יאללה תחליקי את זה הרי את יודעתתתתתתתתתתתתתתת שאנחנו חולים עליייךךךךך באהבה ריקי

jess ועוד

New member
ריקי לא נפגעתי

הדברים נאמרו בטוב טעם בצחוק ואהבה ואני מקבלת את זה בהבנה העינין הוא שאני עצמי מרגישה מזניחה לפעמים

ortal_sh

New member
באמת גגגגגגגגדווווווווווול !!! ../images/Emo13.gif

ליאור .......... איזה יצרתי אתה !!!!!!!! שיחקת אותה !!! אז מזל טוב שיהיה לכם
אור-טל

GALI02

New member
אתה קרוע...../images/Emo98.gif|

********* מזל טוב לזוג הטרי******************
(תעשו חיים בירח דבש...)

ניקולי

New member
גילייי

היי מתוקה אני מקווה לראותך בחתונה.. תגידי את גרה בצפון?? אם כן יש לי טרמפ בשבילך.. באהבה ניקול*

גילי חמודה

אומנם אני לא מכיר אותך אבל את יודעת כמו שאשתי אמרה ובטח את כבר יודעת יש מפגש בים חמישי.....נראה אותך??? נעים מאוד יהודה

GALI02

New member
ניקול

משלחת בי את בעלך,אה?! סתאאאאאאאאאם יהודה, נחמד להכיר אותך

@@

New member
גילגול תודה מתוקה

בקרוב אצלך נשמה, את באה לחתונה ביום חמישי? מצפה לראותךךךךךך. באהבה ריקי

sidi

New member
רגע אחד בבקשה

קצת היה קשה לי לעקוב אחרי השושלת המסובכת הזא, מישהו יכול לעשות קצת סדר במשפוח´ה? ואני מבין שאני וגילי הדודים מאמריקה? יהודה נעים מאוד הייתי אומר שתהיה סבא צעיר.

ניקולי

New member
חחחחח סידי אהבתי

הדודים מאמריקה.. וואלה מתאים.. תגיד מה עם איזו סבתא???וסבא?? ואם אתה דו מאמריקה אתה יודע את המצב של הילדים נכון?? ממך אחי אני מצפה שתתן הכי הרבה..אולי איזה חצי מליון?? אתה יודע.. לסדר להם בית כי לא כ"כ תאים לי שיגורו אצלי הבן שלי ליאור לא מחשבן בקטעים מסויימים ואתה יודע למה אני מתכוונת
...

jess ועוד

New member
איזה מזל שאני לא חלק מהמשפחה

החמדנית הזו רק כסף יש לכם בראש אני סתם אורחת....

ליאור 30

New member
ג´סס מה זאת אומרת???????.

את האמא של כולנווווווווווווווו ואנחנו אוהבים אותךךךךךךךךךךךך

sidi

New member
אני דווקא

חשבתי על יותר משהו בסביבות המיליון אבל אם אתם מסתפקים בחצי אז יופי, חסכתם לי בהוצאות. ולגבי הבן , אני לא מבין את החינוך הזה שנתתם לו.
בראש והכל יהיה בסדר מה זה לא מחשבן? תדאגו שהזוג הצעיר לפחות בהתחלה עד שיכנסו לדירה שאני אקנה להם ישתמשו ב... טוב לא משנה אני לא רוצה להביך את הילדים.
אה שכחתי הסבתא בבעיה, היא לא יכולה לטוס בגילה, אבל היא מוסרת את אהבתה. דרך אגב מי מתנדבת להיות הסבתא?

למעלה