טוב בתור ההורים של החתןןןןןןןןןן...... מה לעשות לשבת חתן??????? אפשר להזמין את השכנים?? שיווו אני מה זה מתרגשת.. יהודה התעלףף הוא לא היה מוכן לזה נפשית .... ליאור זה הבן הקטן שלנו שיוו בחיי יורדות לי דמעות... אושר והרבה עושר לזוג הצעיר (חחחח סוף סוף יהיה מי שילם לנו את המשכנתא. נ. הודעה חשובה לאורחים צ´קים מתחת ל 1000 ש"ח לא יתקבלו ולא יכבדו. חולה עליךךךךךךךך ליאורררררררררר ריקי כפרה את תהיה כלה יפה לא פלא שהבן שלי בחר רק בך...... אוהבת אותך ניקול* מצטרף לכל האהבה הזאת יהודה אב החתן
תודה רבה חמותי, אומרים שכלות וחמות אף פעם לא מסתדר אבל יש לי תחושה שביננו זה ילך, אני רוצה שתבואי איתי לבחור שמלת כלה. מה את אומרת????. תמסרי לחמי יהודה ד"ש. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ריקי
שלום לך כלתי מה שלומך?? תגידי לא ראית את ההודעה ששלחתי לך בפלאפון??? ועכשיו לגבי השמלה תקשיבי.. מאחר ואין לי בנות ויש לי רק כלות יש שמלה שעוברת במשפחה של הסב סבתא שלי ככה שאין צורך בשמלה חדשה..מלבד זאת בקשר לציפורנייך כלתי היפה את יודעת שחמותך עושה ציפורניים נכון?? אז הנה עוד משהו שחסכתי לך... וכפרה תגידי לדודים שלך לחברים ובכלל למשפחה אין צ´קים מתחת ל - 1000..ועוד משהו מה עם החינה?????
הכל יכול להיותתתתתת קרו דברים מעולם. בכל זאת אני מתחתנת איתך אבל ליבי אצל גבר אחר, והוא זקוק ל- 100,000 ש"ח וזה נורא יעזור לו אם נתרום לו את הכסף של החתונה. מה אתה אומר בעלי לעתיד??????
אני פשוט לא מאמין מתחתנת איתי ועוד לפני החופה כבר אומרת לי בפניםםםםםםםםםםם שהיא הולכת לבגוד בי עם גבר אחר אני בהלםםםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איפה את ראית מה אשתי כתבה אני בשוקקקקקקקקקקקק לא רוצה להתחתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לבי
כמה זמן השקעתי בחתונה הזאת אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
כפרה ועוד איזה חינה, אמא שלי מרין עושה חינה מרוקאית. ובקשר לצ´קים ? מה את דואגת כבר יידעתי את כולם. נשמה איזה חתונה תהיה סומכת עלייך. אוהבתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךך ריקי
את יודעת ירח דבש אתם עושים איתנו..ככה שביום חמישי אין צורך שתחזרו הביתה תשארו לישון אצלנו גם ככה אחרי החתונה אני הולך לעבודה.אז תשמרו על ניקולי (חמותך) .... את אבא שלך תשלחי הביתה (עזרא) אין צורך שישאר לשמור עלייך... את בידיים טובות..
יהודה יהודה יהיודהההההההההההההההה חמי לעתיד כפרה שלייייייייייייי איזה כייף לראות אותך. נשמה ירח דבש עליכם (אין לנו כסף לחו"ל) אנחנו פשוט תורמים את הכסף לנזקק. יהודה נשמההההההההה תבקר פה יותר למרות שאתה עובד נוראאאאאא קשהההההההההה. באהבה כלתך לעתיד ריקי
כן אני יודע שחבל שאני לא יכול להכנס לכאן הרבה אבל אני סומך על ניקולי היא יודעת מה להגיד והיא מדברת גם בשמי ככה שגם אם אני לא כאן אני מרגיש כאילו אני כאן בערב אנחנו יושבים והיא מתפעלת מהפורום הזה.. אחלה פורום אחלה אנשים ותאמיני לי רק בגלל זה ביקשתי להגיע מאוחר ביום חמישי לעבודה רק בשביל שאני אשב איתכם קצת.. יהודה
רק שניקולי לא "תעלף" אותי. נשמה, אתה עובד ביום חמישי? אני מאוד מקווה שאתה הולך מאוחר כדי שנעביר ערב מקסים כמו קודמו, נשמה יום טובבבבבבבב. ותשמור על בעלי לעתיד, עם הורים כמוכם איך לא ייצא בן מקסים כזה. באהבהההההה כלתך ריקי
אני מבקש מכל אלו שהולכים למפגש ביום חמישי להקדים ולהגיע במקום 21.00 בשעה20.00 רק בישביל שתוכלו לשבת עם יהודה קצת יותר זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חברים תחשבו על זה אוקי אני בטוח שניקולי לא תכעס נכון ניקוליייייייייייייייייייייייייייייייייי
הכנתי את הכסף אבל אל תשכח מאיפה שבאת.. כבוד למשפחה זוכר??? תגיד לי שמעתי חמותך לעתיד נראת טוב... יש לה אחיות???? אבא יהודה אוהב אותך תמיד ליאור ששששששש... לא לגלות לאמא