הזמנה אישית לכולם

מ-צ-ח-י-ק!!!../images/Emo6.gif

וגם מוכשר מחשבית...
(אין תמונה של מחשב...)

@@

New member
חולההההההההההההה עלייךךךך

אין אתה הגדול מכולם, רגע אני בהתפרצות של צחוקקקקקקקקקקק. חולה עלייך וואלה אין לי זמן אני צריכה עד יום חמישי למצוא שמלת כלה, או שאתה מעדיף אותי בבגדים רגילים? חולה עלייייך הוא גדול, הוא גדול באהבה ריקי

יפההההההההההה..... ../images/Emo45.gif

אולי תלמד אותי איך עושים את זה?
בכל מקרה - כל הכבוד ואני יכולה להיות השושבינה ריקי´לה?

איפה? ההודעה היתה ריקה........ ../images/Emo10.gif

אני לא יכולה לבוא........ זה צריך להיות בשלט רחוק!!!

@@

New member
סערה מתוקה שלי

בוודאי שאת השושבינה שלי, נשמה שלי, איך שאת תהיי יפהההההה. חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקק ונשיקות אוהבתתתתתתתתתתתתתתת ריקי

@@

New member
ועוד משהו ליאור

איפה היית? ביקרתי בצ´ט נשואים ונשואות ואתה לא היית שם??????.

golem

New member
יפה ליאור ../images/Emo13.gif

אבל בתור האבא של הכלה - איזה מוהר את מציע לי בדיוק??? ואני מזכיר לך - זו ריקי - אוי כמה שזה יהיה יקר......

mariana

New member
איזה גדול אתההה../images/Emo6.gif

אתה יודע אומרים תראה את האמא כח את הבת. כלומר כמו האמא כך גם הבת. נכון עזרא אתה הרי בעלי אתה צריך לדעת איך אני בתור אשתך. אני נותנת לך את ידה של ביתי כמובן תשמור עליה ותעריך אותה ולא כמו הפושטק הזה ישיי. בעצם האמא האמיתית של ריקי אוהבת אותו אז מצטערת ריקי על העלבה אוהבת את שתיכם מרין

golem

New member
אז באמת תודה ליאור.. ../images/Emo13.gif

סידר לי את מרין בתור אישה - סחטיין עליך
הסתדרתי..
חולה עלייך אשתי...

mariana

New member
גם אני חולה עליך בעלי

נכון בעלי איך בתינו גדלה, זה פשוט לא יאומן רק אתמול היא הייתה בחיתולים והום כבר נישאת, עדיין יש לה חלב על השפתיים אני
מרוב התרגשות פיי פייי, סליחה על הכינוח אבל הייתי חייבת להוציא את זה. אוהבת אותך בעלי

ליאור 30

New member
אחי מי אדאג לך אם לא אני אבל על ...

תשכח להביא את הנדוניה לחתונה חמי היקר

golem

New member
תשמע.....

אני מביא לך את ריקי בתי היקרה - ואתה עוד רוצה נדוניה??? אני צריך לשקול את המשך החתונה - אני יתייעץ עם אשתי...

למעלה