הזמן בורח......

m i c h a l i

New member
יוליה המקסימה ../images/Emo140.gif

אני ממש נרגשת מהמילים שלך הדרך בה את רואה את הדברים ממרום גילך הצעיר פשוט מרגשת. מיסרי לאמך שהיא גידלה בת לתפארת ואת מוזמנת להישאר כאן איתנו בפורום

נירה63

New member
ניהי יקרה מזל טוב בדרך...

אוסיף שני דברים לדברים הנהדרים שכתבו לך כאן. 1. האמיני שזה הדבר הטוב ביותר שעשית למענך, פאר היצירה ניהי. ומתוך כך חשבי שהעתיד תלוי בך ובהתיחסותך אל חייך ואל חיי הילד שיוולד. בהצלחה. 2ץ ולענין המצב הכלכלי, כנסי לפורום למען הקהילה, אני פעילה שם, כתבי מהיכן את מאיזו עיר ומה את זקוקה, מבטיחה לעזור לך אני וכל הרכזים בפורום שם. 3. אם תרצי שלחי לי מסר ותני לי כמה פרטים כמו: מאיזו עיר את ואז בקלות אוכל לכוון או לעזור לך. 4. בהצלחה רבה רבה לך.

m i c h a l i

New member
נירה רק הערה קטנה מבחינתי

עם כל הכבוד לעזרה שמוצעת דרך פורום למען הקהילה או בכל דרך אחרת... אני לא חושבת שזו נקודת התחלה טובה לגידול ילד. בימינו, לצערי, אנו זקוקים לפחות לנקודת התחלה טובה כדי לגדל ילדים. אני לא חושבת שזה הוגן כלפיי הילד וכלפיי עצמה להתחיל את החיים כמשפחה בלי האפשרות להעניק לילד גם את הצד החומרי מבלי להישען על החברה או על תרומות. כמובן שאני מברכת על הכוונה הטובה אבל לא חושבת שזו הדרך הנכונה בשבילה.

נירה63

New member
מיכלי בוקר טוב...

באופן כללי את אולי כן צודקת אבל...מי אני או מי אנחנו שנשפוט אותה??? היא פנתה בבקשה ואני כאזרח מחוייבת לנסות לעזור לה, כזו אני....כמובן שהמטרה היא שאדם יעמוד על רגליו, יעבוד ויפרנס את בני ביתו. אני מחנכת את ילדי בצורה אחרת, אבל אם אותה אם בחרה בדרך שונה ...ענין שלה אני מנסה כן לעזור. נכון לעכשיו היא בכלל לא פנתה אלי כך ש...

m i c h a l i

New member
נירה יקרה

כמובן שכל עזרה היא מבורכת... אני מקווה שלא פגעתי בך חלילה. הנקודה היתה שאם היא מחליטה על כך מראש וזהו הריון רצוי כדאי לחשוב על כך ולהיות מוכנה לכך מבחינה כלכלית. בכל אופן, שימי לב לתשובתה בסוף השירשור הזה. אני שמחה שהיא אכן מודעת ומוכנה להיות אם עם כל האחריות שכרוכה בכך. ואת וכל אלה שעוסקים במלאכה - תבורכו.

נירה63

New member
מיכלי ערב נהדר.

ממש לא נפגעתי, אני יכולה להבין אותך אבל...לדעתי הנושא של אמהות , הצורך בלהיות אמא גובר על כל קושיי שישנו...אני באה לומר לך ש... אישה רוצה להיות אמא וכל דבר בדרך לא תמיד רואה... ושוב יכולה להבין אבל מאחלת לניהי או לכל אמא אחרת הרבה הצלחה.

test9876

New member
אני מצדיעה לך

שלום לך אני אם חד הורית (גרושה ) עם שתי בנות ,ולא מעט פעמים מצאתי את עצמי חושבת על האפשרות להעביר את הילדות לאביהן מכיוון שקשה לי בעיקר האחריות והנטל הנפשי שלהן שאני לוקחת על עצמי לבד. אני חושבת שהאפשרות שבחרת היר פשוט הדבר האולטימטיבי ליש ילדים אך בלי תסכולים : אבא יבוא לבקר או לא , אבא לוקח אחריות על חלק מהדברים ואם לא אז יש המון כעסים וכו' הצעה שלי .... לכי על זה ובגדול

ניהי

New member
תודה, תודה, תודה

אתן מקסימות !!!! התרגשתי מאוד ואני עדיין מתרגשת ..... לא חשבתי שאני אקבל כזו תמיכה. אין לי מילים להביע את תחושתי... תודה, תודה, תודה מבטיחה לשתף אתכן לכשזה יקרה בהצלחה לכולן ושנה טובה !!!!

doris12111

New member
יהיה בסדר

אני מבינה ללבך אך אני רוצה לומר לך שאין דבר שלא מצאת עד היום מישהו שתאכלי לחלוק בו את חייך איתו . ואת עדיין צעירה ויש לך מה לתת מבחינת האישיות שלך,אז ככה שאין לך מה למהר. בסופו של דבר הכל יבוא לטובה . לגבי אם חד הורית אני חושבת שזה צעד מאוד גדול ופזיז. כי לי נראה שפשוט את מחוסר יאוש ככה זה נראה לי כן? אז בגלל זה את עושה את זה. כי לגדל ילד לבד בלי אבא זה קשה גם מבחינת זה שהילד או הילדה לא יכירו באבא וגם מבחינה כספית זה קשה ולא קל. וכל הזמן תצטרכי לתת הסברים לילד שלך איפה אבא. אל תמהרי בקשר לעניין הזה.כי זה צעד לא קל . את בטח יודעת זאת.אז יהיה בסדר. תהיי אופטימית לגבי החיים שלך והכול יסתדר. תצאי תבלי תחיי כרגיל והכול יבוא לך. אז שיהיה לך שנה טובה ומתוקה

ניהי

New member
הבהרה

תודה על ההתייחסות, אך אני חייבת להבהיר... ההחלטה להביא ילד לעולם אינה יכולה להיות החלטה פזיזה, יש הרבה מאוד חשיבה מאחורי החלטה כזו. אני בהחלט מיואשת מהנסיון להכיר את בן הזוג, (ולא בגלל שאני לא מבלה או ביוון שאין גברים מתאימים, הרי ההחלטה לחיות בזוג חייבת לבוא משני הצדדים, ועדיין לא נמצאתי במצב בו שני הצדדים מעוניינים... ואני לא בררנית !!!! ) אך הצורך להפוך לאם הוא צורך פנימי ענק, הוא למעשה מהות הקיום שלי כאישה וכבן אנוש. הקושי להתמודד עם העול הכלכלי והפיזי וכמובן עם השאלות שיגיעו בשלב מסויים נלקחים בחשבון. אין ספק שלא יהיה לי קל, אך יש לי תמיכה מהמשפחה ומהחברים. ושאלת השאלות... האם אני צריכה לוותר על הזכות להיות אם כיוון שלא הכרתי את הגבר המתאים??? ועד מתי עלי לחכות? עד גיל 35? 37? מתי הגיל המתאים להחליט ש"היאוש" מצדיק את המעשה? אני מרגישה מוכנה מאוד עכשיו, הן פיזית והן רגשית... ואני מאמינה כי קיימים גברים שיסכימו להכנס למערכת זוגית גם כאשר יהיה לי ילד משלי... והם כמובן יתקבלו בברכה כי על זוגיות עדיין לא ויתרתי !!!!!

אiסי

New member
שמחה לשמוע

שאת נכנסת לזה ( אם וכאשר) בעיניים פקוחות ובמודעות מלאה לאחריות שמוטלת עליך. גמר חתימה טובה

doris12111

New member
ניהי שלום

קראתי את מה שכתבת לי ואת בהחלט לא צריכה לוותר על הזכות בלהיות אם. אך למה את מגיעה למסקנות כבר שעד גיל 35 או 37 לא תכירי את גבר המתאים. אסור לך להסיק ככה. את יכולה באופן פתאומי להכיר אפילו בעוד חודש או אפילו מחר אז אסור לך לחשוב ככה. מה גם שאם את מחליטה להיות אם בלי הגבר המיועד לך ברור שאת יכולה להביא ילד לעולם ועוד יותר טוב אם יש לך תמיכה מצד החברים או המשפחה. אבל אני רוצה לסכם איתך שאני במקומך לא הייתי ממהרת להחליט החלטות כאלו כי את עדין צעירה אני מכירה המון נשים בסיטואציה כמו שלך אבל ממשיכות לחיות ולהכיר גברים ולהתחתן ולהביא ילד לעולם ביחד עם בן הזוג. אז תחשבי על זה ותכתבי לי אם יש לך תגובה לכך. אשמח לעזור לך.

דש1דש

New member
ועד מתי מחכים?

אני גם חושבת ש-33 זה צעיר להתיאש - אלא אם ניהי עצמה החליטה שזה מה שמתאים לה. יכולה לומר לך שאני מאוד מתחרטת שלא עשיתי את הצעד שנה ואף יותר מוקדם יותר - ככה היה לי זמן גם להרחיב את המשפחה בשלווה וללא לחץ - מה שלא נכון לגבי היום (יש לחץ) גם קל יותר ליהיות אמא צעירה יותר. ניהי היא היחידה שיכולה לומר מתי זה מתאים לה ומתי היא מרימה ידיים בשלב זה (והסיכוי למצוא מישהו קיים תמיד! בתהליך - ראינו אחת כזו, בהריון ואף אחרי הלידה! הכל תלוי בה ובמזל!) ניהי נשמעת כמו מישהי שעושה דברים בשיקול - היא באה להתיעץ - רוצה לשמוע שזה אפשרי.

doris12111

New member
תגובה מדוריסי

אני מבינה לדאגת בתך אך אני בטוחה גם שהיא תמצא את הנכון לעשות ובשיקול דעת. אני סומכת עליה והיא יודעת מה לעשות. לפי דעתי שלא תמהר בעניין של להביא ילד לעולם בלי אבא . את עדיין צעירה ואני בטוחה גם שאת יפה וחכמה אז ככה שיום יבוא "ויחטפו אותך" אז בלי לחץ.

למעלה