מתנצלת ../images/Emo140.gif../images/Emo250.gif את צודקת הצורה לא לעניין
והנושא אכן רגיש בעיני וגורם לי לאבד כל שליטה שעוד איכשהו יש לי, כי אני מודה שבאופן כללי אני כזו. מחקתי את רוב ההודעות שלי [השארתי את אלו שלדעתי בסדר] כמובן שאיתן נמחקו הודעות גם של אחרים. מי שרוצה לשחזר את ההודעה/ות שלו שישלח לי מסר ואני אשלח לו את תוכן ההודעות שלו. לגבי המשפט הספציפי על היותך סטודנטית לעבודה סוציאלית - ממש לא הבנת אותי נכון אם את חושבת שזה מבטל אותך כאדם. הכוונה שלי היתה כאן, שמפתיע אותי שמי שלומדת את זה במסגרת התואר שלה ולומדת על כל ההשפעות הפסיכולוגיות/נפשיות ההרסניות שיש למקצוע הזה ועל "הבחירות" שמובילות נשים לשם - תגיד דבר כזה. זה נאמר באמת ממקום של תמיהה. אבל אם את רואה בזה פגיעה - אני מתנצלת גם עליו. וזה לא קשור בכלל למה עשית בחייך ומה אני יודעת עליך או לא, אלה למה שאני יודעת על תוכן הלימודים בעבודה סוציאלית. ובטח לא על הסיבות שהובילו אותך למקצוע. פשוט אין קשר. ולגבי משפט הנגד שלך - צודקת. אכן מנהלת פורום לא צריכה לנהוג כך ואני חושבת שמהבחינה הזו אני אכן לא מתאימה לנהל את הפורום. ואין לי בעיה להעביר את המושכות למישהו אחר. מלכתחילה לא דרשתי לעצמי את הניהול ודחיתי את הבקשות אלי יותר משנה. אני כאן כי הפורום הזה יקר וחשוב לי ולא כי אני חושבת שאני ראויה. ואני מוכנה לקבל ביקורת ואפילו שמחה לקבל אותה, כי כן יש לי רצון לפעול בצורה הנכונה, גם אם אני לא תמיד מצליחה. "לא הצגתי שום דיעה פרו-אונס, שום דיעה שוביניסטית, ושום דיעה המורידה מערכן של נשים. זאת הנקודת מבט שלך." - כמו שכתבתי לך באחת ההודעות שנמחקה, אני לא חושבת שאת רוצה או חושבת שאת מעודדת אונס. אני טוענת שזו ההשלכה של דעות כאלה ואני רואה את ההשלכה הזו בשטח. את יכולה לחלוק עלי, אבל זו דעתי. דעתי היא שהבעת דעות מסוג זה מכשירה את שרץ ונותנת לגיטימציה לגברים לצרוך זנות כשברור לכולנו שגם אם נניח את צודקת ויש מישהי שבחרה בזה וטוב לה, היא מקרה כ"כ בודד ושולי שזה לא רלוונטי לתחום שמגלגל בתוכו ים של ניצול מהרמות הגרועות ביותר. ובלי קשר לשירשור על זנות, אני מצטערת, אני לא שונאת מיניות! - גם אני לא. ואני לא שונאת אנשים שעוסקים בזה, - גם אני לא. אני לא שונאת את זה שגברים אוהבים את זה, - גם אני לא. אני לא חושבת שכל הנשים סובלות בגלל זה, - גם אני לא. לא חושבת שכל הנשים שמתפשרות עושות לעצמן בהכרח טראומות נוראיות, - אמממ.. התשובה שלי לכאן מורכבת יותר מכן או לא.... לא חושבת שרוב הגברים שוביניסטיים ופוגעים בנשים מינית, - אני חושבת שהחברה שלנו ככלל שוביניסטית ופוגעת בנשים וזה כולל את הנשים עצמן. יש כמה, כפי הנראה ממש לא הרוב, כי אז לא היינו חיים ככה, שלא כאלה [גברים ונשים כאחד]. ולשמחתי האחוז שהלם הולך וגדל. לא יודעת כמה כאלה יש באחוזים. אין לי מושג. וכן - יש גם הרבה מאוד נשים שוביניסטיות. לא חושבת שכולן פה בפורום אמיניות מבחירה, - יש מישהו שחושב שכן???? ולא, לא חושבת שכל הזונות בעולם אין להן בחירה. - טוב, כאן את יודעת שאני חושבת אחרת.. למה אני צריכה לפחד שעל כל משפט שלי יגידו לי שאני פרו-אונס?! - אם את אומרת משהו, תקחי בחשבון שלא יסכימו איתך ושזה מה שיחשבו. כמו שזכותך לחשוב שלזנות יש בחירה זכותי לחשוב שאמירה כזו מעודדת אונס גם אם את לא חושבת ככה ולא מתכוונת לזה כשאת אומרת את זה. וזו נקודה שאני לא בטוחה שהבנת, אני לא חושבת שאת ~רוצה~ לעודד אונס, אבל לפעמים אנחנו עושים דברים בלי להבין את ההשלכות שלהם ומקבלים תוצאות שלא התכוונו להם. ולדעתי אמירה כזו יוצרת תוצאה כזו.