"הזונה המאושרת"?

עוד לא ראיתי את הסרט, אבל אני שמחה לראות

שהיא יצאה מזה. רק בשביל זה היה שווה שיעשו אליה סרט. בחורה אמיצה ברמות!

Xylophone

New member
זה היה לפני שנה למעשה

אין לדעת איך היא עכשיו. אני אגב לא אתפלא אם היא התדרדרה שוב. האישומים באלימות לפני שנה... ואגב בפייסבוק שלה יש תמונה שלה עם שד אחד חשוף.

אם זה היה לפני שנה ולא שמענו על הלהקה שלה

אז כנראה שזה לא הלך.. מקווה שהיא לא חזרה לזנות ולסמים. זה יהיה מאוד חבל..

Xylophone

New member
WOW מה מצאתי

http://www.takdin.co.il/searchg/מדי...צקי_hd_0L38nC34rC5moE34nDbzvRIunC2veT6ri.html "בפני בקשה להארכת מעצרה של החשודה למשך 4 ימים. החשודה נעצרה ביום 22.4.10 בשעה 12.15. לחשודה מיוחסות עבירות של תקיפת עובד ציבור. לחשודה מיוחס חשד לפיו בסמוך לפני מועד מעצרה תקפה מאבטחים בבימ"ש שלום ברמלה על ידי כך שנשכה אותם, שרטה אותם, בעטה בהם." כול כך מתאים לה

Larik

New member
לנצנץ

לצערי, רק עכשיו ראיתי את כל השרור הזה ומצטער שפספסתי אותו. אני לא מבין איך את מתעקשת לקבוע שזנות לא יכולה להיות מקצוע שבוחרים בו. כן, זה נכון שיש הרבה מאוד נערות ליווי שהיגיעו למצב הזה בחוסר ברירה. אם כי, ישנם מקרים מעטים עד כמה שלא יהיו של נשים שבוחרות בזנות בתור מקצוע הסרט שמחדל פרסמה אחד מאותם המקרים. בנוסף הייתי רוצה להזכיר קטע מתוך הספר שהבאתי לך "Super Freakonomics" בקצרה מסופר שם על בחורה, משכילה שעבדה בתור מתכנתת עם הכנסה קבועה. רק שבשלב כלשהו היא החליטה להיות נערת ליווי עצמאית. עם הכישורים שהיו לה בתור מתכנתת היא בנתה לעצמה אתר, שמשם היגיעו אליה הלקוחות שלה. אחרי זמן מה, היא היגיעה למצב שבו היא עובדת 15 שעות בשבוע, וגובה 500 דולר למפגש. היא זו שקובעת מי יהיו הלקוחות שלה, ועושה את הכל מהבית שלה. גם כן לא כל הלקוחות שלה רוצים סקס, חלקם רוצים רק לדבר ולקבל יחס חם מאישה שמעולם לא היה להם. כמובן שאני מסכים עם זה שרוב הבחורות שעובדות במקצוע הזה עושות זאת ללא בחירה, אבל עדיין ישנן כאלו שבשבילן זאת קרירה. לכן אני לא מבין למה את מתעקשת להכליל.

אני מתעקשת להכליל מהסיבה הפשוטה:

א. גם אלו שנכנסו לעולם הזה מבחירה, בסופו של דבר איבדו אותו. והסרט של מחדל הוא סרט מצויין שמראה את זה. כן, היא 'בחרה' לעבוד בזנות, נניח, אם אתה מסוגל לקרוא לבחירה של מסומם בחירה.. אבל אם ראית את הסרט, שים לב שלמרות שהיא ~בוחרת~ את הלקוחות שלה, היא עדיין 'נופלת' על לקוחות/מעשים שהיא לא בחרה/לא רצתה וגורמים לה אח"כ לבכות ולסבול שלא לדבר על כל הניתוקים שעבודה בזנות גורמת. ב. הדוגמא שנתת היא לא ממש זנות, כי מי שמקבלת גברים בשביל שיחה ויחס אישי מאישה - זה משהו אחר ולא על זה אני מדברת. זה יותר כמו הגיישות שהיו בעיקר משמשות כחברה לגברים. אני מניחה שכמו שהן שכבו לא פעם עם לקוח כך גם היא ואני לא רואה בחירה של ממש בזה, אבל זה עדיין שמיים וארץ זונה. ושמעתי את הקלטת שלך והיא רק חיזקה את דעתי על שני דברים: א. זנות היא תוצאה של יחס שוביניסטי מצד גברים. בעולם לא פטריאכלי ולא שוביניסטי, זנות לא היתה מתקיימת. ב. אין בחירה בזנות. הבחירה יכולה להיות ראשונית בבחירה בעבודה, אבל אחרי שאת שם, הבחירה הזו הולכת. וחלק מהבחירה שהולכת, היא היכולת להחליט שאת לא עובדת בזה יותר. וזה גם מה שעולה מהספר שהבאתי ציטוטים נבחרים ממנו כאן. אני חושבת שגם אתה וגם מי ליטל וורד לא באמת מבינים את משמעות העבודה בזנות אם אתם חושבים שיכולים להיות שם מבחירה. אין כאן קשר לפתיחות מינית ובטח לא להנאה מינית ואפילו לא למישהי 'שאין לה בעיה עם זה'. אני ממש מבואסת שאני לא זוכרת איך קראו למאמר שקראתי בזמנו על זנות, שהיו בו כמה נקודות חשובות שדרכם אתה יכול לראות בקלות שכשנמצאים כבר בתוך הזנות - פשוט אין בחירה.

my little world

New member
נצנץ היקרה

זה פשוט משהו שאני מרגישה שחייבת לומר לך. אולי אני לוקחת דברים קשה מדי, אבל נפגעתי מהיחס התוקפני שלך. בשירשור הזה אמרתי את הדברים שאמרתי מנקודת המבט שלי, מניסיון החיים שלי וממה שהלב שלי אומר לי שנכון. זכותך לדיעה אחרת, ואני אף מבינה שכל הנושא של ניצול נשים מאוד רגיש בעינייך ואת נלחמת על מנת להפחית אותו, אני מערכה מאוד את הנכונות הזאת שלך, אבל אני מרגישה שאת עושה את זה לעיתים בכוח וזה יוצר תגובה נגדית. אני מרגישה שבתגובות שלך ביטלת אותי לגמרי, לא על ידי זה שדעתך שונה משלי, אלא בניסיון להוכיח את הבורות שלי, והמשפט "אני מופתעת שסטודנטית לעבודה סוציאלית אומרת את זה" מבטל אותי לגמרי כבן אדם. את לא יודעת עלי כלום! לא יודעת על שום דבר שעשיתי בחיים שלי, על מי אני ומה הידע שלי, מה חוויתי, למי עזרתי ובמיוחד לא מה הביא אותי לעסוק במקצוע הזה. כנגד המשפט הזה אני יכולה להגיד שלא הייתי מצפה ליחס כזה ממנהלת של פורום. אני מרגישה שגם אם אמרת משהו שעשוי היה לשכנע אותי בדברייך לא הייתי יכולה לראות את זה, כי הדבר הראשון שאני מרגישה זה מותקפת ושמזלזלים בי כבן אדם. לא הצגתי שום דיעה פרו-אונס, שום דיעה שוביניסטית, ושום דיעה המורידה מערכן של נשים. זאת הנקודת מבט שלך. ובלי קשר לשירשור על זנות, אני מצטערת, אני לא שונאת מיניות! ואני לא שונאת אנשים שעוסקים בזה, אני לא שונאת את זה שגברים אוהבים את זה, אני לא חושבת שכל הנשים סובלות בגלל זה, לא חושבת שכל הנשים שמתפשרות עושות לעצמן בהכרח טראומות נוראיות, לא חושבת שרוב הגברים שוביניסטיים ופוגעים בנשים מינית, לא חושבת שכולן פה בפורום אמיניות מבחירה, ולא, לא חושבת שכל הזונות בעולם אין להן בחירה. למה אני צריכה לפחד שעל כל משפט שלי יגידו לי שאני פרו-אונס?!

Xylophone

New member
אני חייבת לומר שאני מרגישה אותו דבר

כשאני מדברת עם נצנץ על נושא הזנות. במיוחד שהבאתי לה את כול הדוגמאות שהיא ביקשה ואפילו מצאתי לה בחורה שחלמה מילדות להפוך לשחקנית פורנו. שנצנצץ טענה שאין כאלו. לדעתי נצנץ רואה הכול מנק' מבט שלה. שלה קשה לקיים יחסי מין תמורת כסף ולאחרות קל יותר.

תפרידי בין צורת הדיברו שלי לתוכן של הדברים

אני מתנצלת בפני כל מי שנפגע מצורת הדיבור שלי בכל הקשר שהוא. אבל אני עדיין עומדת מאחורי דעותיי בעניין. הדוגמאות שהבאת דווקא מחזקות את דעתי. החברה שלך, שנתת לי כדוגמא, לא היתה מסוגלת אפילו לעבוד כחשפנית! על אחת כמה וכמה כזונה.. היא אוהבת סקס וכסף [בעיקר כסף..] וכדי להשיג את שניהם, היא מנצלת אחרים באמצעות אתר פורנו שהיא פתחה. היא עצמה מוכנה לעשות סקס רק דרך האינטרנט בלי שיגעו בה! ותאמיני לי שאני לא בוחנת את הדברים מנקודת המבט שלי בלבד. אם הייתי עושה את זה, הייתי חושבת שכל הנשים הן א-מיניות ואף אחד לא יכול להיות מסקס. אבל אני לא חושבת ככה, כי אני כן מכירה בזה שיש אנשים שנהנים מזה. תמיד הכרתי בזה. לא הבנתי למה אני לא כזו, עד שהגעתי לכאן..

Xylophone

New member
והחברה הזונה של אותה בחורה

אמרה לה מפורשות שהיא אוהבת סקס ועושה את העבודה מבחירה ושוב את מתעלמת מזה. כול אחד מאיתנו פה מכיר לפחות 4 כאלו וגם מזה את מתעלמת וטוענת שזה 2.5 נשים שעושות את זה מבחירה. אני עדיין עומדת מאחורי דעתי שהיא כמו הדעה של לאריק ומיי ליטל בעניין.

כל אחד מאיתנו מכיר 4 כאלה לפחות???

ספרי לי על 4 כאלה.. בנתיים שמעתי ממך רק על אחת שאת אפילו לא מכירה אישית, אלה חברה של חברה.. מי עוד מכיר כאן זונה מבחירה שאומרת שטוב לה? מכיר באופן אישי? ודי. קצתי בדיון הזה על זנות. אני אישית לא מאמינה שיש זונות שעושות את זה מבחירה גם ~לאחר~ מעשה, אבל מה שחשוב באמת, הוא שגם אם יש כאלה, הוא כ"כ שוליות ולא חשובות לדיון. כי בשורה התחתונה התעשייה הזו מקפלת בתוכה את כל הרעות החולות של החברה שלנו: יש שם סחר בנשים, ניצול ואונס יומיומי. יש שם ביטוי ועידוד לתפיסה השוביניסטית שאומרת שאישה היא חפץ ולא סתם חפץ, אלה חפץ מיני. וזה משפיע גם עלי! אז אני לא מוכנה שבחברה שאני חיה בה זה יהיה מקובל, תקין, חוקי, בסדר. ואותן 4 בנות יסתדרו גם כשזה יהיה מחוץ לתחום. אין לי ספק בכך... אבל עד אז, הן לא מעניינות אותי. לא כל עוד אלפי נשים עוברות מה שעוברות כל יום בזנות/חשפנות/פורנו.

Xylophone

New member
אז קודם זה היה 2.5 ועכשיו 1

את פשוט מסננת כול מידע שלא מוצא חן בעיניך
אין לי מה לעשות בעניין.

2.5 זו צורת ביטוי...

כשאני רוצה להגיד שמשהו הוא שולי: אני אומרת 2.5. זה תמיד היה ~אולי~ אחד. ומי שמסנן מידע זו את. גם לי אין מה לעשות בעניין. ועזבי. יודעת מה - יש 10 כאלה. משבילך - יש 100 כאלה. אז??????? אז זה לא דבר רע? אז אין שם ניצול? אז זה לא משדר לגברים שהכל מותר להם? אז זה בסדר וצריך להיות חוקי? אז זה לא גורר סחר בנשים? אז זה לא נותן פתח לבנות שעברו תקיפות מיניות לפול לבור תחתיות? מה זה בכלל משנה אם יש או אין כמה זונות בודדות שעושות את זה מרצון? מה כ"כ עקרוני לכן לומר שיש כאלה? מה זה משרת ומה זה נותן?

Xylophone

New member
כי זה לא בודדות!!!!!!!

את מכלילה!!! זה לא עיקרון. פשוט אני יודעת שיש כאלו ולא יכולתי לשתוק. יש הרבה נשים שבשבילן לעשות סקס זה כמו להתעטש. תראי את סופיה בסרט שלה- "מה אני יעבוד בבורגראנץ' תמורת 19 לשעה?
" אם זאת התגובה שלה לבורגראנץ' שבינינו זה פי 1000 יותר עדיף מזנות. אז תסלחי לי... פשוט לנשים שונות יש העדפות שונות. ניכר שבורגראנץ' פחות מוצא חן בעיניה מזנות. וככה גם רוב/חצי מהנשים הללו לפחות. במיוחד שחקניות פורנו, וחשפניות...וגם זונות. אפילו כאלה שעומדות על הכביש. ובמיוחד שהנשים הללו גם אחרי שיצאו מזנות ממשיכות לפרסם תמונות מעורטלות שלהן (האם הזנות אינה נגמרת לעולם?) כנראה שלא. אם לא היתה הסכמה ולא היה מה לנצל, הגברים לא היו מנצלים. אותי אי אפשר לנצל ככה. אותך אי אפשר. אחרות אפשר. לעומת זאת אותנו אפשר להכריח לעבוד בשכר נמוך תמורת עבודה קשה ושוחקת.
זאת דעתי וזהו.

Xylophone

New member
כמו שידידה שלי מהתעשייה אמרה

חלק מעדיפים לעבוד עם הידיים חלק עם איבר המין

ואיך את מסבירה את זה:

"פגיעה מינית בילדות עלולה להוביל להידרדרות לזנות, לשימוש באלכוהול ובסמים ולחשיפה להתנהגויות מסוכנות אחרות. במחקרים שנעשו בקרב נשים העוסקות בזנות נמצא כי כ 60% מהן עברו התעללות מינית בילדותן על-ידי שני מתעללים בממוצע, במשך תקופה ממוצעת של 20 חודש. חשוב להדגיש כי אין טענה שרוב קורבנות גילוי העריות נכנסים למעגל הזנות, אלא שרוב העוסקים בזנות עברו בילדותם אירוע של התעללות מינית במשפחה." מתוך מסמל ממשלתי שעוסק בכל מה שקשור לפגיעות מיניות http://www.knesset.gov.il/mmm/doc.asp?doc=m02601&type=pdf אבל את חקרת ובדקת כמה חברות ואת כבר יודעת הכל.

Xylophone

New member
60% ומה עם שאר ה-40?

אני יודעת על הפגיעות המיניות. סופיה כנראה לא נפגעה מינית בילדותה. לעומת זאת ורד לב נפגעה מאוד ולא מגלה התנהגויות הרסניות. מה אפשר להגיד פה?

מה עם סחר בנשים? מה עם מכורות? (סופיה...)

פגיעות מיניות בילדות הן לא הגורם היחידי להתדרדרות לזנות. הן אחד הגורמים הגדולים. ומה את יודעת על החיים של ורד לב? או שלי? מה את יודעת על כמה פגענו בעצמנו בגלל מה שעברנו הילדות? מה בכלל את מבינה על פגיעות מיניות בילדות או בכלל? מה שהכי מעצבן אותי אצל, זה שאת לא מפסיקה לשפוט. לא מפסיקה לשפוט נשים במצבים הכי קשים והכי נוראיים שיש וחושבת שהן אשמות בכל דבר. אחד התסמינים הבולטים בנפגעות תקיפה מינית בילדות הוא פגיעות חוזרות אח"כ גם בגיל מאוחר. זנות היא לא הדרך היחידה להנציח את מה שלימדו אותך כילדה... אפרופו החברה שאנחנו מלוות כבר לא מעט זמן ואת לא מפסיקה לקרוא לה זונה ולהגיד שהיא מביאה את זה על עצמה. העובדה שגבר משלם על אקט מיני תוך כדי ניצול אישה, לא הופכת את זה למשהו שונה מאונס והעובדה שאישה מנוצלת ע"י גברים שמודעים לחולשתה מתוך כוונה תחילה, לא אומרת שהיא זונה. ולחשוב שכל מי שאוהבת סקס יכולה בלי בעיה לעבוד בזנות זו שטות בפני עצמה. אין קשר בין אהבה לסקס לזנות. עובדה שהחברה המכורה שלך לא היתה מסוגלת אפילו לעבוד כחשפנית. ואני כבר לא מדברת על מנגנון ההגנה של זונות שמוביל אתן לומר ולהציג תמונה של הנאה ואושר, כדי לחסות על כל ההתנתקויות וזלזול החברתי. החברה רומסת אותן פעמיים. פעם באקט עצמו ופעם בדחיה שלהן מאיתנו. אז מהנותר להם חוץ מלנפח את החזה ולומר: תראו כמה כסף אני מרוויחה?? למי איכפת בכלל מה המחיר שהיא משלמת על זה... הנה - טוב לה. היא בעצמה אמרה. תראי כמה כסף יש לה.

למעלה