../images/Emo247.gifבניגוד עליך אני הצלחתי לראות עד הסוף ../images/Emo98.gif
המשפט האחרון שלך שוב גורם לי לפקפק בהיותך מינית, ונראה לי שאת דימיסקסואלית או א-מינית רומנטית בהכחשה(לפחות אם הסיבות הן אישיות ולא דתיות)
. האמת שכל הנושאים שהיו פה לאחרונה לא נראים כמו טרולינג בעניי, זאת אומרת זה טבעי שנדון פה גם בנושאים מהסוג הזה, אבל 'לא טבעי' שנהלל פה כל דבר מיני, אני מניח שבניגוד לפורומי סקס למינהם, דנים כאן בצורה יותר שקולה ונטולת יצרים .טוב חוץ ממקרים שאנשים מסויימים כאן מדברים מתוך תחושות גועל או תחושות אנטי, כי זה יוצר דיון לא אינטלקטואליב אותה מידה.
התרשמתי מקסווירה הולנדר שהיא אכן עשתה זאת מרצונה, ובאופן טבעי היא הייתה דיי נמפומנית, על פי מה שהיא ספרה בהתחלה יצא לה לשכב עם הרבה גברים גם ללא תשלום, או 'תמורת' משקה וחיזור, בחיפוש אחרי "האחד"(שברוב המקרים בכלל לא קיים), אז מאוחר יותר בחורות אחרות ספרו לה שהיא יכולה לקחת גם כסף על זה. אז האם מישהי ששוכבת עם גברים בגלל משהו זול וקצת 'חיזור'(זה לא 'אמיתי' במלא הרי הם רצו רק סקס) היא פחות 'זנותית' ממשהי שלוקחת כסף על זה? אני חושב שלא, במחינות מסויימות זה אפילו להפך(כאילו לפחות היא פחות 'זולה'). הייתי מגדיל ואומר, שאישה שמתחתנת עם מישהו שהיא לא אוהבת, לא נמשכת עליו ולא נהנת איתו רק בשביל כסף, נמצאת במצב לא פחות גרועה מזה של זונה, לזונה לפחות יש אפשרות להיות עם גברים שונים שאת חלקם היא רוצה, זאת שנשואה לגבר שהיא לא רוצה, מכרה את עצמה לחלוטין תמורת הכסף(ולכן אני מתנגד גם לנוהג השובנסטי של קניית האישה), ולעולם לא תהיה עם אחד שהיא באמת רוצה, אלא אם כן היא תבגוד(או תצליח לתגרש), ואני מבין אותה. מכרה או נמכרה, כי אם היא התחתנה רק בגלל רצון האב או המשפחה, זה יותר גרוע, כי זה סוג של סחר בנשים. חוץ מזה זה ברור שעבורה זה מעולם לא היה אקט כל כך אינטימי ומשמעותי ואישי, בשבילה זה היה פשוט אקט שאפשר להנות ממנו, והיא אכן נהתה ממנו, אפילו יותר מדיי
. היה לה גם סף רגישות גבוהה, כמו בסיפור עם האבא, ונראה שהיא גם סאדומזוכיסטית, בנוסף להיותה ביסקסואלית
. האמת שזה גם החלק הפמיניסטי שבסיפור, זאת אומרת שגם אישה יכולה לרצות, להנות ממין ולהגיעה לסיפוק, בניגוד לתפיסה השובנסטית שמין זה רק כדי שהגבר יהנה ויגיע לסיפוק. מהבחינה הזאת אלו שמתנגדים לזנות או להוללות של אישה לא דווקא עושים את זה מסיבות אנטי הולליות אלא גם מסיבות שובנסטיות, מהנחה שרק שרק גבר יכול ורק לגבר מותר. כך גם תפיסות הצניעות, שלא תמיד באות מסיבות צניעותיות באמת, אלא באות גם מסיבות של ראיית האישה כרכושו של הגבר, וכן הנחות כגון 'תשמרי הכל רק לבעל', כך שאישה צריכה להסתיר את כל גופה ולכער את עצמה בציבור, אסור אפילו להראות תשיער(כמו אצל דתיים), הם מעצם ההנחה הזאת. על פי התפיסה וההרגשה שלי, אין שום דבר מיוחד ברגל או יד או שיער של אישה בשוואה לזה של גבר. מהבחינות האלה קסווירה הולנדר תרמה גם לשחרור האישה והשוויון. לדעתי גבר יכול לדרוש מאישה לא לתהולל ולא לבגוד או לשאר בתולה רק אם הוא אצמו גם הולך על פי הקודים האלה, אחרת הוא פשוט שובניסט בעל מוסר כפול. אם כך בהחלט יש סיכוי שהיא נהנתה מזה בדיוק כשם שגבר שהיה עושה את אותו הדבר יכול היה להנות ממנו. לא נראה שהיא ראתה בזה חילול שלה או פגיעה בגופה, משום שהיא רצתה ונהנתה מזה, על כן היא לא חייבת הייתה להיות בזוגיות על מנת לא להרגיש מנוצלת. ולמעשה גם נשים שבזוגיות מרגישות הרבה פעמיים, שהן מנוצלות, מחוללות או נפגעות, שהן 'עושות טובה' או שהן 'להן בררה' וכו, אבל אז הן זקוקות למחשבה נו טוב אוליי אני מרגישה נאנסת ולא באמת מעוניינת בזה ולא נהנת מזה, אבל בכל זאת הוא בן הזוג שלי
, זה משהו שקסווירה הולנדר ככל הנראה לא חשה, גם שזה היה עם כסף וגם שזה היה בלי. גם הראו שם שהיא הייתה גם צד אקטיבי במקרים רבים, מה שבפני עצמו מעיד על רצון מסויים ושיתוף פעולה, שאתה צד פסיבי לחלוטין קצת קשה להבדיל אם זה מרצון או אם זה בכפייה.
על כן דעותיי על הכתבה חלוקות, בגדול אני מתנגד להוללות, לבגידות ולעיסוק בזנות. מצד שני אי אפשר להגיד שזה מתקבל על הדעת אם זה מין אחד אבל לא אם זה המין השני, וכן החברה תמיד הייתה סלחנית לגברים(גם אצל הדתיים). בנוסף אני מתנגד בעיקר לסחר הנשים וזנות בכפייה(וכפייה בעקיפין בכך שלא משאירים לך בררה אמיתית), אבל אם אישה עוסקת בזה מרצונה החופשי, לא חושב שצריך למנוע את זה ממנה. אגב אני לא יודע עד כמה המקרה של מקסווירה הולנדר מייצג, כי משום מה יש לי הרגשה שקשה למצוא המון נשים כמותה, ואין ספק שהסחר בנשים הוא גם משום שאין הרבה נשים שיעסקו בזה מרצון, וגם כי זה יותר זול וקל להם לשעבד מאשר לתת תנאים ותשלום הוגן(כמו גם בעבודות לגיטמיות), ככה זה אצל החלאות המושחתים וחסרי המוסר בעולם התחתון. אגב נראה שאצל מקסווירה הולנדר לא היה סרסור, שגם זה מעיד על כך שעסקה בזה מבחירה, היא גם ספרה על מקרה אחד שאיזה פסיכופט תקף אותה והיא והנשים האחרות הזמינו משטרה. אבל בסדר למרות "השמירה" כביכול שהסרסורים נותנים, הם מביאים יותר נזק וכפייה מאשר תועלת.
זה היה גם מעניין שהיא לא חלתה בכלום למרות המקצוע הזה, אבל מאוחר יותר שהיא הוציאה ספרים על העבר שלה, היא ספרה שתפוצת האיידס, מה שלא היה כל כך נפוץ בעבר ברוב העולם הפך הפך לנפוץ בגלל הגלובליזציה, עד כמה שידוע לי, גרמה לה ליותר זהירות בנושא ובכתיבה עליו. זה מזכיר שום שהוללות היא לא טובה לא רק בגלל העניי המוסרי, אלא גם בגלל עניין המחלות, ככל שיש לך יותר פרטנרים כך גדל הסיכוי לאחד מהם יהיה חולה במשהו. כך שחשוב לעודד שימוש בקונדומים, בבדיקות, ובמיעוט פרטנרים. זה מזכיר לי את כל אותם א-מיניים שמוכנים שהבן זוג שלהם ישכב עם אחרים, אבל לא עם אותו אדם, שחס וחלילה לא יקשר, הם מסכנים אדם שלא מתהולל מטבעו במחלות מין! בנוסף להרס שעלול להיות לאישיותו(כי הוא עלול להתחיל לראות באנשים אובייקט). על כן אני קורא לכל אותם אנשים להפסיק להיות אגואיסטים, לאפשר לבן זוג לשמור על מאהבת או יזיזה קבועה, זה לפחות הרע המיעוטו.
עוד דבר מעניין בכתבה, זה שלמרות העיסוק שלה בדבר הזה(וזה נכון גם לגבי סטוצרים), נראה שקסווירה הולנדר לא הפכה לאדם חסר רגשות, ולא ראתה גברים רק בתור אובייקט מיני או 'אוייב'. הסיפור שלה עם אמא שלה וגם עם הבן זוג העכשווי, היה דיי מרגש. אומנם היא זונה לשעבר, ואישה שלא מתביישת בגופה ובמיניותה, אבל היא לא ביצי'ת, וזה היה משהו שיפה לראות. אגב מסבר שהיא גם יהודיה, או חצי יהודיה, איך שתרצו, אני לא רואה הבדל אם זה לפי האמא או לפי האבא, גם הביולוגיה לא רואה הבדל, רק הדת ההזויה רואה הבדל..