הזוי או לא???

Rinattt

New member
תראי סופינק'ה...

גם אני רציתי לענות כמוך, את יודעת ויתרתי לגרוש שלי המון ולא שיחקתי בקטנות בכדי שיהיה שלום ונחת לכולם. מכשראיתי שהטמבלון נותנים לו אצבע רוצה את כל היד החלטתי שזהו די לפשרות אבל לפחות ניסיתי, ניסיתי את דרך השלום, מצפוני שקט ורגוע
מה שערס מנסה להגיד שלא צריך לעשות מזבוב - פיל, שלפעמים אפשר לוותר ואפילו רצוי, אני בטוחה שאם ליאה או מישהי אחרת הייתה אומרת שזה לא חד פעמי שזה קורה בקביעות ערסי היה אומר לה לפנות לבית משפט ולדרוש מה מגיע לה. ממני נקבה גאה

Ianp

New member
'סידרו לכם שם למעלה שאתם "רשאים" '

את כל כך צודקת !!!!!!!!!! אבל אם תעשי סקר כאן בפורום, כמה אבות לדעתך מקבלים את האבסורד הזה?

../images/Emo13.gif

יש מישהו בעולם שיכול למנוע מאב שלא להגיע לראות את ילדיו על פי הסדרי הראיה??? יש אמא שלא תרצה שהאב יבוא להיות עם ילדיו מעבר להסדרי הראיה? (הרי גם עבורה זה מצוין) (חוץ מאמהות פסיכיות שמשתמשות בילדים שלכם ככלי מלחמה כנגד האב, וגם לזה יש פתרון)

Ianp

New member
זהו, שהיום עדיין אין פתרון הולם

לא לפסיכים שלא משתתפים (מבחירה) בגידול ילדיהם ולא לפסיכיות שמנסות לחבל בקשר הילדים עם האבות. כל מי שמתנגד לחלוקה הורית מאוזנת בין הורים סבירים כמובן (ולא משנה מה התרוצים להתנגדות), מנציח בכך את המצב שאבות "רשאים" ואמהות "מסכימות או לא מסכימות לתת" - שני בטויים מעוותים בקונטקסט של ילדים.

שלי 9

New member
ערס, לתשומת לבך אני "נקבה" שלא

מדברת מהמקום הפרטי שלה היות והגרוש שלי משלם לי מזונות כפול ממה שמקובל על ילד אחד! אז אל תמהר לקבוע מסמרות!! אני דווקא מסתכלת על הדברים ברמה העקרונית ,צופה במתרחש סביבי ומשם מגיבה,והמציאות שאני רואה סביבי בהקשרים של נושא הדיון עגומה, מאוד עגומה.

יערית

New member
נקלעת

קראתי אותך ,קראתי אותך שוב לא מצאתי שום התלהמות או ניסיון שלך להניע את ליאה למתקפה, בקיצור-דברייך נכתבו בתום כאחת מן המיניין ן לא מצאתי אי גמישות, לא מצאתי ניצול מקצועיות. מצטערת,כנראה כבר לא כותבים לגופו של עיניין.

מה הזוי?

קחי ת´צק. תנשקי אותו(ת´צ´ק, לא ת´אקס...), תרימי אותו כלפי השמיים, תמלמלי תודה, ותדחפי אותו עמוק בחזיה (ת´צ´ק, לא ת´אקס...) משהו רק בשביל ליאה - אומרים משנה מקום משנה מזל... תנסי בצד השני הפעם...

אם זה חד פעמי...

אז וואלה...קורה ...מה לעשות....? כולנו ליפעמים בקשיים.... לא הייתי עושה סיפור.... הרי מראה נכונות...ומביא צ'ק.....

נוקטת באמצעים כמובן...

איזו שאלה.... אבל שוב פעם....תלוי מאוד מה התדירות של "לא חד פעמי".....ואם הייתי יודעת שבאמת עושה את המקסימום .... לא יכולה לענות לך...כי זה מאוד תלוי במי מדובר....וכל אחת מכירה את ה- X שלה.... תלוי גם ביחסים עם ה-X.....ותלוי במצב הכלכלי של כל אחת.... בקיצור אין לי תשובה חד משמעית.... אבל אם חד פעמי...לא הייתי עושה עיניין .... אם קורה לעיתים קרובות ומצבי הכלכלי לא מאפשר לסיים את החודש בלי המזונות ...אז כן.....נוקטת באמצעים...החל מהוצאה לפועל...ועד לאן שיכולה להגיע..

מיKה

New member
מנסה להבין למה לא חד פעמי

כל מקרה לגופו. וכל אינטרקציה בין זוג גרוש לגופה. עניינית, וביחס להודעה הספציפית הזו, נדמה לי שהיד היתה קצת קלה על המקלדת. במיוחד לאחר שצויין שם שהאב עתיד לשלם עוד הערב. בטוחה שכל כוונותיך הן לנסות לעזור. ובכל זאת, מתוקף תפקידך, ובגלל שלמילים המגיעות ממך יש משקל, ישנה לך אחריות מסויימת כלפי הקוראים. אז לפני שמפנים לתביעות או בתי דין , כדאי לנסות קצת יותר פרטים לפני שפותחים בהודעה גורפת. ואגב, מכל הנכתב שם, מה שאני הבנתי בסיום קריאת ההודעה זה לא שמדובר על אב שלא משלם מזונות. כן, מאחר (אז מה?) אלא מדוע יש לו את הצורך לשלם פתאום ב- 11:00 בלילה.

מיKה.... כנראה לא קראת את מה שכתבתי

כי אחרת לא היית כותבת את מה שכתבת הרגע.... התגובה בפירוש אמרה ש"אם מדובר במקרה חד פעמי והיתה לו בעיה באותו החודש והוא אמר לך שהוא יאחר בהפקדה, אז נראה לי שאפשר לגלות הבנה" ולא כתבתי בשום מקום שמחר בבוקר היא צריכה לפנות להוצאה לפועל, מה שכתוב זה שיש להתריע "שבמידה והכסף לא יופקד בזמן"..... כלומר, לא הומלץ מחר בבוקר לקום ולגשת להוצאה לפועל .....

אולי רוצה קצת זמן "איכות" איתך ../images/Emo6.gif

והוא עוד משלם על זה. צוחק, כמובן. מה אם תבקשי ממנו לשים את ההמחאה במעטפה ולהשאיר בתיבת הדואר? מה ה BIG DEAL ?

23:00 ????

אני הייתי קצת חוששת ו.......או שלא הייתי מסכימה לשעה או הולכת עם חברה אבל זאת אני....

חוששת? ממה בדיוק?

החשש היחיד צריך להיות שהצ'ק יחזור.... אלא אם כן אני מפספסת משהו...ואת מכירה ויודעת דברים שלא ניכתבו ...

לא, לא יודעת כלום יותר ממך ../images/Emo13.gif

אבל בשעה כזאת לבוא כדי לתת צ'ק? אמרתי.....זאת אני

יערית

New member
אפשר להסתכל על זה בצורה אחרת

הוא בסביבה וחושב על ילדיו:) עיניין השעה באמת לא האישו,העיקר שיביא את המגיע להם ושליאה לא תסתבך עם הבנק.

d a n i e l s 5

New member
בדיוק בשעה הזאת מסתיים .....

שיעור הגמרא..... או אולי עבודת הלילה שלקח על עצמו בכדי לממן את כל המזונות מכל הכיוונים. פרופורציה זאת מילה לגמרי לא גסה.

למעלה