הזוי או לא???

יערית

New member
לא רואה בזה משהו הזוי

את לחוצה על מזונות ילדים,הוא לחוץ כלכלית,נפגשים באמצע 11 לילה לא כך? העיקר שיביא את המזונות לילדים ולא לשכוח ליאה לברך "ברוך אתה ה' בורא מיני מזונות.:)

ליאהה

New member
וואוו

איזה שרשור יפה!! כמה דיעות לכאן ולכאן. כיף לקרוא... אז ככה, אני מתחשבת במצבו כל הזמן ורוצה שיפקיד רק את המזונות עבור ילדינו (3) סכום המזונות הוא מינימום. הבעיה היא.. שמה לעשות.. ואני לא יכולה להסתדר כרגע ללא המזונות (אל דאגה, אני עובדת במשרה מלאה ומרויחה משכורת אבל בכל זאת...3 ילדים ולא רוצה לחסוך מהם דבר....) אבל אין לי ברירה, מחר אני אצל העו"ד... לא מוכנה לרדוף אחרי הכסף ואחריו.

sharon30a

New member
רגע! לא היית אמורה לפגוש אותו ב-11?

עכשיו כמעט סיימתי לקרוא את כככככככללללל השרשור והתכוונתי לפתוח הודעה בסגנון: נו????
נו שוין..סוף טוב הכל טוב (או שלא..) לילה טוב

Snarc

New member
כמו לול תרנגולות

כל כך הרבה רעש על כלום. כשבפועל לאיש מאתנו מלבדך אין שמץ של מושג על מה ולמה. חושב כאדי תשאלי אותו. זה כמובן בהנחה ומענינית אותך התשובה.

d a n i e l s 5

New member
אני אתקן אותך...

היא פתחה ערוץ אחד......בנושא אחד ולתוך הערוץ הזה נכנסו עוד ועוד ועוד ערוצים בכל מיני נושאים. יתכן ששם מעבר לים זה נקלט בערבוביה...... ולך זה נשמע כמו לול תרנגולות . חבל....בפעם הבאה תנסה לכוון על התדר הנכון.

גדי40

New member
נשמע מלחיץ ומפחיד

לא יודע מי הוא וזה לא משנה לצורך העניין אבל כבר נכתבו בעיתונות הרבה מיקרים של אי שפיות רגעית שהובילה רצח לדעתי את חייבת להיפגש איתו רק בשעות היום ורק במקומות ציבורים אלא אם את יודעת שאת סומכת עליו לכן תעשי חושבין ותחליטי לבד אין לי מספיק כלים כדי לייעץ לך מה לעשות

למעלה