הזוי או לא???

ליאהה

New member
הזוי או לא???

האקס עוד לא הפקריד מזונות החודש.. קצת מלחיץ בגלל החוק החדש של הבנקים... קיצר, שאלתי אותו מה קורה, אמר שאין ולא יהיה לו זמן להפקיד בבנק ושהוא ייתן לי צ'ק. אממה, הוא רוצה לפגוש אותי אותי היום ב11 בלילה לתת לי צ'ק. הזוי או לא??? ליאהה שכבר לא קולטת מה קורה ומה בסדר ומה לא!

הזוי..

בטח הזוי.. לא מכיר את ה"תכשיט" שלך.. אבל מקריאה אותך בתקופה האחרונה נדמה כי את עסוקה יתר על המידה בל"חפש" אותו.. לא יודע מה הפעם.. אולי את צודקת ואולי הוא.. אבל מה בכלל אני מבין.. מקווה שאת הכסף יחזיר לך.

R a c h e li

New member
מממממ 23:00 בלילה שק

לדעתי בשעות כאלו זה מזומן

אא ניר

New member
הזוי. ועוד איך הזוי..

שהגרוש שלך רוצה לפגוש אותך הלילה כדי לתת לך המחאה, ואת פותחת על זה הודעה הזויה, כאילו שהוא אמר לך שהוא עובר לגור בקוריאה הצפונית.

ליאהה - כנראה שהגרוש שלך

לא מבין שאת המזונות הוא צריך להפקיד במועד שנקבע בהסכם/פסק דין. מה בסדר מה לא בסדר? - הבסדר זה שאת יכולה להתנהל כלכלית ולהתחייב כל מיני התחייבויות- (כולל התחייבויות לטובת הילדים) על סמך הוודאות הכלכלית שאמורה להיות לך (משכורת ומזונות - X סכום במועד קבוע). הלא בסדר זה שהגרוש שלך גורם לך להפרת האיזון הכלכלי שלך ובאופן ישיר גם של הילדים שלכם. השעה של העברת הכסף היא לא בדיוק רלוונטית כאן, מה שבעייתי זה האיחור בהפקדת הכסף. אם מדובר במקרה חד פעמי והיתה לו בעיה באותו החודש והוא אמר לך שהוא יאחר בהפקדה, אז נראה לי שאפשר לגלות הבנה, אבל אם זה דבר שחוזר על עצמו אז אני במקומך הייתי דואגת להבהיר לו שבמידה והכסף לא יופקד בזמן, את תנקטי בהליכים שעומדים לרשותך על פי דין לגבות אותו במועד.

ערסlight

New member
נקלעת

די מקוממת התוספת שלך. הבן אדם, הבנק סגר אותו, עושה מאמץ להעביר את הכסף כשברור שלא קל לו בקטע הזה. תהרגי אותי אם אני מבין למה את מחממת אותה.

ערס (מזמן לא light)

אז אם זה חד פעמי (ואמרתי גם את זה) זה משהו אחר. תתאר לך שהבוס שלך מחליט שהחודש לא תקבל משכורת - או שכל פעם תקבל את המשכורת שלך ביום אחר, איך היית יכול להתחייב לשלם מזונות עבור ילדיך בזמן?

מיKה

New member
ועדיין

התגובה שלך, "על פניו" , מרגיש כאילו נלחצה על המקלדת באוטומטיות ומבלי בכלל לקרוא את התוכן.

ועדיין

מרגיש כאילו לא התעמקת בתגובה שלי....... "אם מדובר במקרה חד פעמי והיתה לו בעיה באותו החודש והוא אמר לך שהוא יאחר בהפקדה, אז נראה לי שאפשר לגלות הבנה, אבל אם זה דבר שחוזר על עצמו אז ....." את התוכן קראתי........ ועדיין חושבת שאת המזונות יש להפקיד במועד (למעט מקרים יוצאי דופן וחד פעמיים שיכולים לקרות לכל אחד) עדיין חושבת שלכל אחד (גבר או אישה) יש את הזכות לוודאות ויציבות - תשלום המזונות נקבעים לתאריך קבוע מידי חודש בחודשו על מנת לתת וודאות ויציבות לילדים ואת היכולת להורה המשמורן, לנתב את ההתחייבויות שהתאם למועדים קבועים של הכנסות.

מה רצית שאכתוב?

כן מותק, תקבלי בהבנה? לכתוב שאין מה לעשות? להתעלם? צר לי ש"התחממת" ...

Ianp

New member
לא נראה שהיא רצתה שתכתבי משהו...

ומהתגובות שאת מקבלת בפורום הזה ברור שהיא לא היחידה. חשבתי שלמדת משהו משירשורים קודמים שהסתבכת בהם, אבל כפי הנראה יש כאן משהו חזק ממך בהרבה...

Ianp

New member
ולליאה - לא פרטת (ואינך חייבת כמובן

את ההסטוריה של כיבוד הסכמים על ידי הגרוש שלך. בכל מקרה עדיף כמובן לשוחח איתו ולנסות להגיע להסדר של העברת קבע מחשבון לחשבון בתאריך שתסכמו. חבל להגיע לסיכסוך ביניכם אם אפשר למנוע אותו (אם את יכולה לעמוד בכך וברור לי שעשוי להיות מצב שאינך יכולה לעמוד בכך כלכלית) אגב, האם הוא משתתף פיסית בגידול הילדים? האם הוא לוקח אותם אליו ללינות באופן קבוע?

ליאהה

New member
צודקת , לא פירטטי....../images/Emo13.gif

הוא לא מכבד את ההסכם בשום צורה ואופן. לא מפקיד בזמן ועושה צרות כל חודש. והסדרי ראיה?? לא מעניין אותו כנראה, הוא לא רוצה לקחת את הילדים באמצע השבוע בכלל ולפעמים סופש.... (לא רוצה לתת לך חופש...) היום אני אצל העורכת דין שלי!

מיקה

ישנן אמהות שלא עובדות (כי לא מוצאות עבודה מכיון שלא מקבלים לעבודה אמהות עם ילדים) או שעובדות במשכורת מאד נמוכה, שהמזונות בשבילן זאת עוד הכנסה שתעזור להם לשלם שכירות, קניית מזון ושאר הדברים שהילדים צריכים. ישנן אמהות שאם לא מפקידים להן את המזונות בזמן, הבנק מחזיר להם הוראות קבע ואין להם איך לשלם שכ"ד שלא לדבר על שאר הוצאות הכלכלה והצרכים הבסיסיים לילדים. להן, המזונות חשובים מאד ואפילו מאד מאד. מי שעובדת במשרה עם משכורת נאה ולא המזונות הם שיעזרו לה לגמור את החודש, אז אחלה אבל המצב הוא שונה, מה לעשות?? לא כולם מצליחות למצוא עבודה עם שכר נאה בצד, הלואי שכך היה אז אם קרה מקרה חד פעמי מצד האב, אין ספק שצריך להתחשב, אבל כשזה קורה בכל פעם, זה ממש חוסר התחשבות האב לא עושה טובה לאם שהוא משלם מזונות, כפי הידוע לך המזונות הם של הילדים, וכשהוא מתעכב בתשלום, גם הצרכים של הילדים מתעכבים.

מיKה

New member
קצת סטית

מכירה את כל הסוגים של הבעיות, הצרכים והמחויבוייות. מודעת בדיוק לחשיבות של דמי המזונות. חושבת שהבעתי ביותר מפעם אחת בשירשור הזה מה באמת צורם כאן.

למעלה