יצא חמוד ביותר!
L lady from the hell New member 1/8/06 #22 ../images/Emo221.gif אין מצב שאני מסיימת אותה אז קחו אותה ממני! פשוט קחו בסוף אף אחד לא יקח XDDD בייס מאפיצ'יו
../images/Emo221.gif אין מצב שאני מסיימת אותה אז קחו אותה ממני! פשוט קחו בסוף אף אחד לא יקח XDDD בייס מאפיצ'יו
S sillyputty New member 2/8/06 #24 הינה ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif קצת ניסחפתי עם הכפלים><
S sillyputty New member 2/8/06 #26 פעם ראשונה שמתקנים אותי;;../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif ותודה:]
ק קלמנטינה מצויה New member 3/8/06 #27 ../images/Emo214.gifגם אותי תקנו..הייתי בטוחה שאומרים כפלים... למרות שני עדיין בטוחה
O o0Invisible0o New member 4/8/06 #28 .../images/Emo3.gif כפלים- כפולה של משהו..פריט מסויים מס' פעמים. כאילו..כמו במתמטיקה..פעולת הקפל. קפלים-folds. משהו שהתקפל,קופל,מקופל. יעני, בבד, נייר ועצמים ש..לא ישרים..o_0 או משו. אני לא טובה בלהגדיר. אני בטוחה.
.../images/Emo3.gif כפלים- כפולה של משהו..פריט מסויים מס' פעמים. כאילו..כמו במתמטיקה..פעולת הקפל. קפלים-folds. משהו שהתקפל,קופל,מקופל. יעני, בבד, נייר ועצמים ש..לא ישרים..o_0 או משו. אני לא טובה בלהגדיר. אני בטוחה.