הו! סבון!

הו! סבון!../images/Emo221.gif../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

איזה סבון? סבו"ן שנתל"ש! כן, מעכשיו אני אחראית על הפינה הזאת, והיא תפתח כל שבועיים ביום ראשון. עכשיו בשביל אלו שלא היו פה\ לא זוכרות\ לא בטוחות\ וואטאבר- מה זאת הפינה הזאת? הפינה הזאת היא: סופר-בואו-נשלים נתקעתי-תעזרו-לי-להשלים! טוב, אז הפינה הזאת היא בשבילכן אם- אתן לא מצליחות להכין שיער לדולי שלכם? יש לכן דולי ששוכבת כבר חודשים בתיקייה ואין לכן כוח לסיים אותה? בקשו מחברות הפורום האחרות לסיים אותה בשבילכן! שרשרו את הדולי שלכן להודעה הזאת, ומי שתרצה להשלים אותה תשרשר לדולי "אני רוצה!" או משהו כזה.. אז יאללה תתחילו לשרשר ולהשלים.

cecilia L

New member
הדולי שלי קירחת כבר יותר מדיי זמן!

נממ אני לא מצליחה לעשות לה שיער...
ונורא חבל לי, כי היא חמודה. :) לא זוכרת מאיפה הבייס, לורליין- משהו אם אני לא טועה.

cecilia L

New member
knock yourself out! ../images/Emo13.gif

הו, ואם לא קשה לך- תוסיפי לה גרביון רשת לבן (או ממש בהיר...). סתם, נראה לי שיתאים. :)

shanchan

New member
הו, מגניב ^^ יש לי המון דוליז ש

שהשקעתי המון בשיער שלהן עד שלא היה לי כבר כוח להמשיך אותן. אז אתן מוזמנות אם בא לכן (מקווה שאפשר לשרשר יותר מאחת... :/) באני סטיק

cecilia L

New member
הרי היא ../images/Emo13.gif

אני די מרוצה. היא מעריצה של ג'ושוע ארמסטרונג, אם זה אומר לך משהו (היא לובשת חולצה עם השם שלו, בהשראת -כמה מפתיע- חולצה עם השם שלו).

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif אני פשוט לא אוהבת אותה

אני אוהבת את הקווי מתאר שלה מאוד! אבל ממש לא מצליחה. אבל אתן מאוד מוזמנות לשנות ובאמת לעשות אותה. הא והשער זה נסיון. תמחקו P: ונא לא להתייחס לפלטות ולדמעות. אלא אם בא לכן.... טוב
;-;

למעלה